Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
Kruszyn, gdzie w tym żelazku na tylnym siedzeniu przecież to katorga 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No jak to czym ???? Przecież nie Twoja padliną bo mógłbym wypaść po drodze. Moim karawanem byśmy pojechali 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ajjjjj... co to był za dzień.
Bite 5 godzin w górach.
To było otwarcie sezonu z prawdziwego zdarzenia.
O dziwo nawet jak na pierwszy śnieg warunki były bardzo dobre: mało lodu, lekko zmrożone błoto ze śniegiem i idealna przyczepność: nie za ślisko, nie za przyczepnie.
Zrobiłem 120 km w warunkach OSowych.
Czad. Pozdro dla ekipy. 
PS. Będą fotki i filmy.

O dziwo nawet jak na pierwszy śnieg warunki były bardzo dobre: mało lodu, lekko zmrożone błoto ze śniegiem i idealna przyczepność: nie za ślisko, nie za przyczepnie.

PS. Będą fotki i filmy.

- Arti
- 6 gwiazdek
"lekka kontra" ;D

Szare auto, szare tło. Niby smutno a jednak gęba się cieszy ;)

artystyczny powerslide

przegrupowanie

wiśnia na ganz neu nokianach i białym felunku

Ta fotka szczególnie mi się podoba, szacun dla Żemola:

DALMOT w natarciu

Mimo kończącego się sprzegła da radę

Szare auto, szare tło. Niby smutno a jednak gęba się cieszy ;)

artystyczny powerslide

przegrupowanie

wiśnia na ganz neu nokianach i białym felunku

Ta fotka szczególnie mi się podoba, szacun dla Żemola:

DALMOT w natarciu

Mimo kończącego się sprzegła da radę

No, pierwszy wątek bez off topa - sama treść! Gratki chłopaki za ogarnięcie furek i zdjęć
... i strasznie Wam zazdraszczam. U mnie 7C i śniegu nie będzie... a co tam, auta też nie mam. 

-3 i brak śniegu...
Może rano na plac pod Kaufland się kopnę, jak coś spadnie...
Może rano na plac pod Kaufland się kopnę, jak coś spadnie...

Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dawaj do nasFUX pisze: Może rano na plac pod Kaufland się kopnę, jak coś spadnie...![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
Nie no co Ty, przecież jakby FUX chciał polatać po górach po białym to by zadzwonił i przyjechał a nie pisał smutne posty na forum. FUX pewnie przeczytał wstęp do tego wątku: "Definitywnie zabrania się tylko pisania o "kręceniu bączków" pod supermarketem i "minach zdziwionych klientów na parkingu" [...]" i się zgrywa.remek pisze:dawaj do nasFUX pisze: Może rano na plac pod Kaufland się kopnę, jak coś spadnie...![]()

Arti, Ty jakiś dziwny ostatnio jesteś...
Sidorówki, widać, dawno nie spożywałeś...

Dolce far niente 

widac czas najwyższy coś organizować z mojej strony nie ma problemu mogę coś naważycFUX pisze:Arti, Ty jakiś dziwny ostatnio jesteś...
dzisiejszy dzien tez zaliczam do bardzo udanych jak dla mnie to nawet za przyczepnie

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Arti
- 6 gwiazdek
Tu jest bardzo dobra okazja -> http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a Przemyśl temat.sidor pisze:widac czas najwyższy coś organizować z mojej strony nie ma problemu mogę coś naważyc
No ale za to prędkości miałeś conajmniej imponujące.sidor pisze: dzisiejszy dzien tez zaliczam do bardzo udanych jak dla mnie to nawet za przyczepnie

Kurcze chyba trzeba będzie się do was wybrać i zobaczyć ten słynny OS a nawet spróbować się przejechać
No i koniecznie zabezpieczyć organizm przed bakteriami Sidorówką

No i koniecznie zabezpieczyć organizm przed bakteriami Sidorówką

Arti, sidor, remek, co to kurde za lokalne samowolki? Niby topic jest od dawna, niby obserwujecie sytuację, tylko czemu o pojeżdżawce nic nie było wiadomo szerzej? Fakt, że miałem zawalony cały dzień i pewnie nie udałoby mi się wyskoczyć aż do Was, ale mimo wszystko poinformować by wypadało, że latanie ma się odbyć.... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
remek, jakiś nocleg trzeba będzie znaleźć . Poważnie mówię ,ze w styczniu lub lutym to może bym wpadł na likend 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
eMTi, sorry, od dawna zaplanowaliśmy opady sniegu na dzisiaj, ale chcieliśmy mieć świeżutki tylko dla siebie. Tacy jesteśmy.

ja się tak nie bawię....
za karę pojadę kręcić bączki na bielanach i powiem, że remek mnie tak nauczył... król parkingowego straszenia kierowców...

za karę pojadę kręcić bączki na bielanach i powiem, że remek mnie tak nauczył... król parkingowego straszenia kierowców...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja to zwykły wieśniak jestem, gdzie mi do króla.eMTi pisze: król parkingowego straszenia kierowców...

no i najwidoczniej nie chcieliście dzisiaj nikogo z miasta w swoim gronie 

Dobra Panowie, ten dzisiejszy wypad w góry w Austrii wam odpuszczę, ale...!! więcej takich samolubnych wyjazdów, upalania świeżego tegorocznego śniegu, pierwszych boków w sezonie 2009-2010, nie będę tolerował!! :)
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Ale warunki masakra .,.... kurcze teraz tylko kombinuje zeby sie wybrac na weeknd...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Ty to eMTi jakiś niepiśmienny q...a jesteśeMTi pisze: Arti, sidor, remek, co to kurde za lokalne samowolki? Niby topic jest od dawna, niby obserwujecie sytuację, tylko czemu o pojeżdżawce nic nie było wiadomo szerzej? Fakt, że miałem zawalony cały dzień i pewnie nie udałoby mi się wyskoczyć aż do Was, ale mimo wszystko poinformować by wypadało, że latanie ma się odbyć....![]()

Arti pisze: Może w pt założymy Nokiany do Wiśni żeby by potem w sobotę w nocy nie tracić na to pół godziny przed wyjazdem?![]()
lukwol pisze: Witam
Jeśli szanowne gro zamierza robić jakieś weekendowe zimowe manewry proszę o kontakt,l amfibia czeka w pogotowiu.
burat pisze: i szlak trafi ja w sobotę nie dam rady bo jak zwykle w takich okolicznościach mam nockęnie powiem jakie słowo mi się ciśnie na usta
![]()
@lbert pisze: Szkoda, ze nie bedzie mnie na rozpoczeciu sezonu w ten weekend![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru