1. jarmaj i Zofija - 6x (żeby nie było - Zofija kazała )
2. Chlor - 3 sztuki
3. Mazi - 2 sztuków
4. Arti - 4 butelki, nie oszukuje sie
Tydzień dobiega końca, czy tylko tyle osób będzie zalewać się cytrynówką?
Rozmawiałem z naszym browarnikiem i mówi, że potem nie będzie się dało już dorobić trunku.
2. Chlor - 3 sztuki
3. Mazi - 2 sztuków
5. mały - 2 sztuki
Arti pisze:Przylepka, zgadza się. Dla osób zainteresowanych nartami: na zjazdówkach jeszcze nie byłem w tym roku ale z tego co wiem już kręcą wszystkie wyciągi. W tym także mój ulubiony Rymarz. Jak będą warunki to ktoś by był chętny żeby np w piątek rano pojechać polatać?
Przylepka pisze: pewnie my
My też, tzn. bardziej jarmaj, bo ja to nie bardzo umiem, więc ośla (bez skojarzeń ) łączka i pługiem, pługiem....
...a potem tylko dostawiaj nóżki, to do lewego pługa, to do prawego. I biderkami trochę poprzenoś ciężarek ciałka i będzie git. Zresztą, co ja się produkuję, już Jarecki Ci wszystko wyjaśni
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Mowa oczywiście o nartach, o nartach powtarzam
2. Chlor - 3 sztuki
3. Mazi - 2 sztuków
5. mały - 2 sztuki
6. jeembo - 3 sztuki
z innej beczki pytanie,
pamiętam, że na ostatnich Chlejadach w Srebrnej, palenie odbywało się na zewnątrz, teraz zima i nie wiadomo czy palacze zechcą wychodzić. W zw. z powyższym - pytanie, czy jest jakieś inne pomieszczenie, gdzie mogłoby odbyć się palenie, pytam z troski o moje dziecię, którego na ten czas jeszcze nie możemy odstawić
Ta cytrynówka to dobra? Bo nie miałem jeszcze przyjemności (bądź też nieprzyjemności ) próbować
Co do nart. Ja bardzo chętnie, nie wiem jak żona ale pewnie przyjdzie dopingować jakbyco Z tym, że liczę na wypożyczalnie.
Arti znasz jakieś ceny? Wypożyczenia sprzętu, ceny za zjazd itd?
Chlopie, można wypić tego wiadro, w smaku rewelacja, wchodzi bez popity i bania po tym cudowna. Polecam. Jest to już można powiedzieć kultowy trunek na naszych Chlejadowych spotkaniach i zawsze największe jaja na imprezie są po cytrynówce.
Narty z tego co piszą na stronie to 30 zl za wynajem, komplet z butami i kijami 40 zl. Kiedyś bralem od nich snowboard to bylo jakies 30 za deske.