Ps. nie oddam ani 1 cm2 swojego Forka...
3miasto?
Re: 3miasto?
ciesze się, że poczucie humoru Was nie opuszcza - tak lubię
Whisky moja żono...

Ty lepiej dalej nie czytaj, bo sie Chłopie zestresujesz...
Zapisuj się na Chlejady...
Zapisuj się na Chlejady...
Dolce far niente 
no jeśli chodzi o chlejady to ja nigdy nie odmawiam
i zawsze wpadam z przyjaciółmi Tequila lub Jacuś w zależnosci od nastroju
i zawsze wpadam z przyjaciółmi Tequila lub Jacuś w zależnosci od nastroju
Whisky moja żono...

No fakt, że na Chlejadach nie byłem ale pamiętaj żem strażak więc woda ognista mi nie obca
Whisky moja żono...

Raczej. O 18:00 jest na PG debata o problemach energetycznych regionu, chciałbym się tam zjawić celem lobbowania na rzecz reaktorów wodno-ciśnieniowych 
Bergen, superowo, jak masz kontakt z deLuxem, daj mu znać
Firek mam nadzieję zajrzy tutaj.
Firek mam nadzieję zajrzy tutaj.
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
obowiązkowo zamelduję się zgodnie z wytycznymi
zaczynam się jednak lekko gubić co do godziny ale mi tam rybka byle ciut wcześniej zapadła ostateczna godzina
zaczynam się jednak lekko gubić co do godziny ale mi tam rybka byle ciut wcześniej zapadła ostateczna godzina
Whisky moja żono...

Właśnie zarezerwowałam w Brovarni stół na 10 - 15 osób (na godz. 16tą), zaznaczyłam, że jeżeli będzie ciepło i będą stoły na zewnątrz, to my chętnie skorzystamy
.
Chyba dobrze zrobiłam, bo Pan zaznaczył, że mają w tej porze brunch
.
btw. ceny piwa nie są powalające
.

Chyba dobrze zrobiłam, bo Pan zaznaczył, że mają w tej porze brunch
btw. ceny piwa nie są powalające
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
Sorry Guys, mnie nie będzie.
Odwołali mi dziś zajęcia, a z racji bezdomności i pomieszkiwania na prowincji nie opłaca mi się po prostu naginać do Gdańska
Odwołali mi dziś zajęcia, a z racji bezdomności i pomieszkiwania na prowincji nie opłaca mi się po prostu naginać do Gdańska
potwierdzam obecnosc aczkolwiek Brovaria bez browara brzmi dziwnie....
Whisky moja żono...

No fakt nie byłem sam aczkolwiek byliśmy w znacznej mniejszości, następnym razem tak jak ustaliliśmy albo Ty mnie zgarniesz albo ja po Ciebie przyjadę
Whisky moja żono...

Hehehe ja Ciebie zgarnę , zostawię Impreze i pojedziemy twoim Forkiem heheheFIREK pisze:No fakt nie byłem sam aczkolwiek byliśmy w znacznej mniejszości, następnym razem tak jak ustaliliśmy albo Ty mnie zgarniesz albo ja po Ciebie przyjadę
Jak będą znane jakieś konkrety to info zawsze dotrze do wszystkich SubaromaniakówdeLux pisze:niech to szlag wszystko na . się rozgrywa![]()
jakby co to w razie czego
a nie prawda
panowie na tą próbę się umówiliście to chociaż napiszcie jak to wyszło bo chętnych byłoby więcej
panowie na tą próbę się umówiliście to chociaż napiszcie jak to wyszło bo chętnych byłoby więcej
TOMIR - cos czuję że na plejady to się obaj nie załapiemy więc może poszukamy w tym czasie milusieńkiego lokum w Mikołajkach i pojedziemy przynajmnie pokibicować? Zawsze możemy dorównywać kroku wieczorową porą skoro zaliczamy się do drugiego gatunku
Whisky moja żono...

w trakcie ogarniania szczegółów jestem , cierpliwoścideLux pisze:a nie prawda![]()
Mam nadzieje się jeszcze zapisaćFIREK pisze:TOMIR - coś czuję że na plejady to się obaj nie załapiemy więc może poszukamy w tym czasie milusieńkiego lokum w Mikołajkach i pojedziemy przynajmniej pokibicować? Zawsze możemy dorównywać kroku wieczorową porą skoro zaliczamy się do drugiego gatunku
W Mikołajkach znam fajny osrodek Polskiej Akademii Nauk maja w lesie super domki, jest gdzie sobie ognisko zrobić i ceny za domki z łazienkami zdecydowanie przystępne
Whisky moja żono...