patrzcie i podziwiajcie... brahu nadał na radiu, że musimy się zatrzymać, bo złapał kapcia... w drodze do 8mki....
okazał się, że prawdopodobnie oderwał się kielich amora, który wraz ze sprężyną obsunął się w dół i w takim ustawieniu cały czas obcierał o oponę, którą w końcu przeciął na całym obwodzie... Dobrze, że nie na odcinku
bez cmokania band też się nie obeszło
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jako, że to mój pierwszy post więc witam wszystkich!
eMTi nic dodać, nic ująć..
Panowie!
Wielkie dzięki za wsparcie podczas "akcji" i że chciało Wam się "wlec" z nami w drodze powrotnej!
Podziękowania również dla chłopaków z gór za gościnę, ognicho w doborowym gronie i oczywiście za przygotowanie znakomitych warunków do atakowania śnieżnych band!!
Ostatnio zmieniony 24 lut 2013, o 17:39 przez brahu, łącznie zmieniany 1 raz.
Super impreza :) ogólnie grubo, Tyrol przygotowany gł. pod pojazdy gąsienicowe lub tudzież inne transportery opancerzone, szwarc jak zwykle lodowisko, można było poćwiczyć curling, ze strat to prawdopodobnie pęknięty kolektor od różnicy temp. dźwięk jak dojechane v8 lub C330 rodzimej produkcji, ale kto by tam na to patrzył.
Dzięki towarzysze !
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Ja wrocilem do domu kolo 7 rano bo zaden Wroclawianin nie chcial ze mna polatac . Jako iz wczoraj ilosc zaliczonych przezemnie band byla wrecz szokujaca to postanowilem ze jak wszyscy pojechali to skocze na Grinnwald i polatam sobie w miare sam spokojnie. Dojechalem tam i ... ARMAGEDDON. Tak snieg walil ze nic nie bylo widac wiec postanowilem zachowawczo aczkolwiek na pelnej piźd**** na jedno auto polatac ;D. Warunki wrecz szokujace i piekne bandki nie porozbijane przez FADROME . Pozniej powrzucam filmiki coby Wroclaw troche pozazdroscil .
Dziekuje Panowie za spota, bylo zajebiscie gdyby nie to spowalniajace mnie STI ktore defacto musialem wyciagac .
Jestem pelen ubolewania ze cos sie stalo z rejestratorem i nie mam nagranego ani jednego poscigu z booSTIm na Wolfie ale mam nadzieje ze on cos fajnego ma i nam wrzuci
A tutaj dla wszystkich pokaz warunkow na Grinnwaldzie i moja nauka brania bardzo ciasno zakretow chociaz sam przejazd jest dosc ostrozny bo sam jechalem a do tego tak sypalo ze nic widac nie bylo :
Dziwi mnie tylko, dlaczego nikt nie skomentuje materiału od Boczka? Ja uważam, że to jest najzajebistszy film z upalania jaki tu się pojawił. W sensie montażu i jakości zdjęć. Sama! Boczek wycofuje swoje słowa o "lepszym sprzęcie".
mały 5150, gówno Wam powiem, bo nam jeszcze rozjeździcie.
dzięki za spotkanie, tym razem było po prostu przezajebiaszczo , chyba jeszcze nigdy nie jeździło mi się tak dobrze jak tego wieczora. Po odbiciu z kolumny ,w drodze powrotnej do domu przejechalismy jeszcze kilka razy z Żemolem Szwardzwald z "drugiej strony" i powiem wam, że powinniśmy żałować dlaczego wcześniej na to nie wpadliśmy przez zjazdem na Tyrol. Aż zal było wracać do chałupy...
ArtiTylko w dwóch słowach, bo po prostu brak słów
Kurna, ale Wam zazdroszczę. Żeby tak chociaż na prawy do kogoś...... Jak zwykle byłem w złym miejscu o złym czasie
Ostatnio zmieniony 24 lut 2013, o 23:15 przez pawlaswrc, łącznie zmieniany 1 raz.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW