Wrocławskie spociki
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Wrocławskie spociki
Mnie nie ma we Wro do poniedziałku wieczorem.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
dziś w Kobierzycach jest fajna impreza zaczyna się o 14tej ,jest to 40 lecie pobicia przez Fiata 125p rekordu jazdy nonstop
Będą wszyscy kierowcy którzy brali w tym udział i wiele innych atrakcji.
Będą wszyscy kierowcy którzy brali w tym udział i wiele innych atrakcji.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
Hey,
ustawialiście się coś na 19 na bielanach? ja w sumie też mogę wpaść, swoją kobietę zawiozę do sklepów i wpadnę na chwilę ;]
ustawialiście się coś na 19 na bielanach? ja w sumie też mogę wpaść, swoją kobietę zawiozę do sklepów i wpadnę na chwilę ;]
Ja wolę oglądać moje auto o zachodzie słońca więc czekam na konkretne propozycje i życzę miłego tygodnia :D
Ja wylądowałem na zwolnieniu lekarskim, więc mam teraz dużo czasu.
Konkretna propozycja: jutro czyli wtorek, godz. 19, miejsce do uzgodnienia, poniżej lista:
1. Dombek
Konkretna propozycja: jutro czyli wtorek, godz. 19, miejsce do uzgodnienia, poniżej lista:
1. Dombek
Pozdrawiam, Darek
w tym tygodniu ma cały czas padać i być zimno, nie lepiej jak wróci Słoneczko?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mi pasuje jutro 19 czekam na miejsce Brak słońca mi nie straszny no chyba ,że lunie
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Póki co, spotkanie bez samochodów ustaliłem na czwartek, bo ma być już ładnie:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 20#p367120
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 20#p367120
Siekierka.
Jak masz w miarę blisko i masz ochotę to wpadnij do Kauflanda na Bardzka (boczna Armii Krajowej). Tam jest fajny zadaszony parking, też mam buga więc możemy się wymienić opiniami :) ja tam i tak będę koło 18:00 do 18:30 bo mi się piwo skończyło :P
chyba, że jesteś z okolic zwycięskiej, to możemy sie na miejscu ustawić.
pozdro
Jak masz w miarę blisko i masz ochotę to wpadnij do Kauflanda na Bardzka (boczna Armii Krajowej). Tam jest fajny zadaszony parking, też mam buga więc możemy się wymienić opiniami :) ja tam i tak będę koło 18:00 do 18:30 bo mi się piwo skończyło :P
chyba, że jesteś z okolic zwycięskiej, to możemy sie na miejscu ustawić.
pozdro
hah... leje jak przewidziałem, ale akurat do paczkomatu na bardzką muszę po 18 podjechać
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No to wpadaj :) biały bug, zapewne na parkingu ich dużo stać nie będzie więc znajdziesz :P ja właśnie wychodzę z domu
Ups dopiero dotarłem i przeczytałem Pogoda fatlinio więc proponuje weekend jeśli będzie jeszcze ochota
Mormegil, do której byłeś? Mi się spotkanie przedłużyło i byłem dopiero 18:38
Czekałem tak do 18 30 z małym haczykiem, później bardzo powoli jechałem w kierunku domu wypatrując subaru ale nic :P Wysłałem Ci na pw numer, ale wiadomości prywatne trochę tu idą.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ktoś z szanownych wybiera się na Karkonoski za tydzień?
- barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: Subarbie Impreza WRX
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 87 razy
Chłopaki Wrocławiaki, miałby któryś z Was chwilkę podjechać zobaczyć to auto dla mojego kolegi? Chodzi o rzucenie okiem czy to nie jest wyklepany przystanek autobusowy
Kolega chce kupić, a mieszka w Białymstoku, więc ma kawałek drogi do przejechania. Gdyby ktoś pomógł we wstępnych oględzinach, to na pewno stawia piwo
http://otomoto.pl/subaru-forester-C29732825.html
Kolega chce kupić, a mieszka w Białymstoku, więc ma kawałek drogi do przejechania. Gdyby ktoś pomógł we wstępnych oględzinach, to na pewno stawia piwo
http://otomoto.pl/subaru-forester-C29732825.html
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
barbie, mnie nie ma we Wrocku teraz, ale niech kolega zadzwoni i pogada z właścicielem. Identycznego Forka ma pewien profesor z Akademii Muzycznych we Wrocławiu i Łodzi. Jeśli by się okazało, że to jego auto ( a coś słyszałem, że może będzie sprzedawał), to można brać w ciemno.
barbie, Znawcą tematu nie jestem, ale podjechać zobaczyć mogę, zwłaszcza, że siedzę na L4 w domu i brak mi rozrywek :)
Pozdrawiam, Darek
dombek, odezwij się, jak coś to możemy we dwóch podjechać jak będę mieć akurat czas, co dwie głowy to nie jedna :)
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
siewcu, czekamy aż barbie, się określi i będziemy się umawiać :)
Pozdrawiam, Darek
- barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: Subarbie Impreza WRX
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 87 razy
siewcu, dombek, no jeśli byście mieli chwilkę, to będę wdzięczna. Tylko chyba bez sensu żebym ja Was z właścicielem umawiała na wizytę, bo nie wiem kiedy możecie?