CHLEJADY 2009

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Re: CHLEJADY 2009

Post 17 maja 2009, o 23:40

Przerwałam sen żeby obejrzeć zdjęcia. 403 sztuki. Filtracja, relacje, recenzje i inne kompromitacje jutro :mrgreen:

cyqan
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
Polubił: 0
Polubione posty: 4 razy

Post 17 maja 2009, o 23:40

To i ja się melduję. Koliber też cały i "zdrowy" :lol:

Dzięki wszystkim za super spotkanie, a w szczególności Sidorowi za wożenie naszych 4 liter w sobotę :razz:

Pozdro

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 17 maja 2009, o 23:42

Kruszyn pisze: Azrael, nie czepiaj się ona rzuciła robotę :-d

Kruszyn Ty jeszcze nie widziałeś jak ja się czepiam, na forum jestem miły, pluszowy i wyluzowany :)

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 17 maja 2009, o 23:46

Azrael, tak myślałem że jesteś Dr Jekyll i Mr. Hyde :giggle:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

Azrael
6 gwiazdek

Post 17 maja 2009, o 23:52

Kruszyn, co w tym rodzaju

i właśnie pojechałem na "kontrol" do Ktw :mrgreen:

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek
Polubione posty: 0

Post 17 maja 2009, o 23:56

Kruszyn pisze: Azrael, tak myślałem że jesteś Dr Jekyll i Mr. Hyde :giggle:

A to nie ja jestem? :o

:evil:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 00:03

EterycznyŻołądź pisze: A to nie ja jestem? :o

Musze się zastanowić .... :mrgreen:

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 18 maja 2009, o 00:19

W tym wątku nie dziękowałem jeszcze za imprezę. Powrót na ziemię jest bolesny. Jak dobrze, że jutro (yyy.. dzisiaj) urlop.

Zagataka, dziękuję pięknie za upiększenie mojej ukochanej czarnuli. Wyglądała baaaardzo ekologicznie. :mrgreen:

GDZIE SĄ ZDJĘCIA!? ;-)
czarne jest piękne...

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 18 maja 2009, o 00:24

No a my jeszcze się kręcimy w okolicach ale już pora się kłaść, nie wiem dlaczego ale jakieś lekkie zmęczenie czuję :evilgrin:
Przede wszystkim wielkie podziękowania dla organizatorów, :thumb:
Do następnego razu !!
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Tasior_Miedziak
4 gwiazdki
Auto: Czarny karawan na gnojówkę

Post 18 maja 2009, o 00:25

Ja o juz 09:30 rano bylem na miejscu. Powrot byl nudny jak flaki z olejem. Jedyna atrakcja to, ze w nawigacji wyswietlilo mi sie, ze przejezdzam obok miejscowosci "ZIMNA WODKA" :mrgreen: (w drodze na Chlejady przejezdzalismy przez miejscowosc STOLEC). Nigdy nie zrozumiem co kierowlo tymi ludzmi co wymyslili te nazwy.

Z Chlejad utkwilo mi w pamieci wiele rzeczy. Najbardziej jednak sie dziwie jak za takie niewielkie pieniadze mozna bylo tak dobrze zorganizowac impreze dla tylu osob i to kilkudniowa. Naprawde chyle czola przed organizatorami :!: Ktos ma naprawde dryg w tym kierunku.

Nastepna sprawa to Ludzie. Fajnie bylo poznac wielu forumowiczow, ktorych do tej pory kojarzylem tylko z ksywek i avatarow. Przesympatyczne towarzycho. Mnostwo dobrej zabawy, smiechu, wyglupow. Teraz bedzie co opowiadac do nastepnej bibki :-)

I co jeszcze? Arno wchodzacy na kolanach do twierdzy w Klodzku, Lucek starajacy sie zlapac Funkiego, Lukwol w pozycji "guru meditation" na lawce przy ognisku, Gregski, ktory szukal syna bo zona dzwonila... I wiele, wiele innych "smaczkow". Jak sobie tylko o tym przypominam to nie moge wytrzymac ze smiechu. Nie ma co, kompanija niewaska.

No i jeszcze jedno. Trakcja Outbacka Galowego. Gal, Galowa, FUX i ja. Razem pewnie ze 400 kg. GAL staral sie utrzymac za Imprezami w sobote podczas drogi na ogladanie rajdu. Nawet na poczatku niezle mu szlo. Nie wiem jak to mozliwe, ze wtedy nie wypadlismy z drogi chociaz na prawie kazdym zakrecie powinnismy byli wypasc. Slisko bylo, auto ciezkie, opony balony, GAL znany kierowca rajdowy ;-) za kierownica... Kurde, nawet raz sie nie zdarzylo zeby nam dupa uciekla na zakrecie. Normalnie czary :o Do tej pory nie kumam. Albo ten GAL taki czarodziej, albo ten Outback taki czarowny :?

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 18 maja 2009, o 00:31

Konto usunięte pisze: Okazało się, że byliśmy o wiele grzeczniejsi niż nas zareklamowano :evilgrin:
Oooo, właśnie mi się przypomniało - pozdrowienia dla tych dwóch mend "kropki" :-)
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Azrael
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 00:35

Tasior_Miedziak pisze: No i jeszcze jedno. Trakcja Outbacka Galowego. Gal, Galowa, FUX i ja. Razem pewnie ze 400 kg. GAL staral sie utrzymac za Imprezami w sobote podczas drogi na ogladanie rajdu. Nawet na poczatku niezle mu szlo. Nie wiem jak to mozliwe, ze wtedy nie wypadlismy z drogi chociaz na prawie kazdym zakrecie powinnismy byli wypasc. Slisko bylo, auto ciezkie, opony balony, GAL znany kierowca rajdowy ;-) za kierownica... Kurde, nawet raz sie nie zdarzylo zeby nam dupa uciekla na zakrecie. Normalnie czary :o Do tej pory nie kumam. Albo ten GAL taki czarodziej, albo ten Outback taki czarowny :?

Ja sądzę że Gal się maskuje, ale tak naprawdę to on całkiem nieźle "umi" zapewne.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 00:36

mały 5150 pisze: Oooo, właśnie mi się przypomniało - pozdrowienia dla tych dwóch mend "kropki" :-)

Właśnie pedalskie nasienia chciały nabruździć :mrgreen:
A tu niespodzianka....Srebrna Góra należy do kreski :-p

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 18 maja 2009, o 00:52

Udało mi się przebrnąć przez wszystkie strony. Ja właściwie czuję niedosyt, naprawdę zła jestem, że trwało to tak krótko, że się już skończyło :-(
Dziękuję wszystkim za super zabawę, przede wszystkim organizatorom, że im się chciało Barbie, Remek, szacunek. Urok osobisty Remek'a spowodowął, że nawet policjant wpuścił nas tam gdzie nie można wjeżdżać :-d. Dido, Fido, przebywanie z Wami to sama przyjemność. Mały, dziękuję za wszystko. Lucek dziękuję Ci za tyle miłych słów, mąż będzie miał na pół roku spokój. Kurcze, chciałoby się wymienić każdego :thumb: Na koniec jeszcze Stasiek, super, że z nami byłeś. Barbie szybko go rejestrujcie :!:
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 01:06

liwit pisze: . Ja właściwie czuję niedosyt, naprawdę zła jestem, że trwało to tak krótko, że się już skończyło :-(

liwit, prawda niestety ... :wall:
Sorka za zalane nogawki danielsem...Choreografia taneczna z Vibkiem była the best :thumb:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 18 maja 2009, o 01:38

Matko jedyna ludzie... Widać nie zmęczyliście się za bardzo, żeście spłodzili tyle stron po powrocie.. Zwłaszcza, że spora część miała ciut więcej, niż 70km :)

eMTi i Pati meldują się na mecie... tzn zameldowaliśmy się znacznie wcześniej, ale nie wiedzieć czemu sen nas zmorzył.... :giggle:

A teraz na poważnie...Dzięki... na prawdę dzięki, że tak zepsuliście mi humor... :evil: Tak to zostałbym we Wro, pooglądał TV, wyspał się i miał dobry humor... :x A tak? Mam doła, że się już skończyło!! Jestem normalnie taki smutny, jak bym jeździł Sparkiem :razz: :mrgreen: Ja chcę znowu, jeszcze raz!!! Gimme more, more, MORE, M O R E!!!! :drunk: :? :thumb:

Złoooooooooooooooooooooooooooooo...... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Dzięki wielkie wszystkim! Wszyscy okazali się super, doborowa, przesympatyczna ekipa... Tylu tak wyjątkowych osób w tak krótkim czasie i 1 miejscu nigdy nie poznałem...
Przypominają mi się teraz te wszystkie durne podziękowania z gali Oscarów... I faktycznie, trzeba by tu z 70 osób wymienić... Było po prostu przesupermegahipeultrajedwabiście... No to lecimy, bo się ściemnia (kolejność - oprócz pierwszego miejsca - przypadkowa):
- Barbie i Remkowi, za trzymanie nas za mordę jak należy, super pomyślunek wszystkiego, królewskie przyjęcie i ekstra pokój. Remkowi dodatkowo za to, że mimo stanu wskazującego był w stanie poprowadzić z prawego (przy użyciu Bergena) wiśnię i dowieźć nas bezbłędnie na OeS, a potem dzięki za to, że tak zbajerowałeś Misia wraz z Safe'ciarzami, że mieliśmy VIPowskie miejsca do parkowania;
- Artiemu, za przeganianie nas jak psów po serpentynkach.. gdyby tylko nie te dziury :-/ I nie dajcie się zwieść.. on sobie tylko maskę z wolnego ssaka założył, a IC wrzucił za zderzak; :evilgrin: :-> ;)
- Funky'iemu, za ciuchy i historię z kontrolą w DE;
- Sidorowi, za ambrozję;
- inquizowi, za "spleśniałe" prosiaczki; ;)
- Niuńkowi, za to, że zgodnie z obietnicą dał mi pomacać :giggle: :whistle:
- Piterowi35, za cenne uwagi i poradę;
- Lukwolowi/Wolakowi/Koliberkowi (ktoś ma więcej ksyw na forum? :lol: ), za ból brzucha :giggle:
- Dewlinowi, za widełokamerowanie - choć to się dopiero okaże :P
- Gregskiemu, za przesympatyczne podejście do roli wychowawczej Franka;
- Przylepce i MAZIemu, za wspólną drogę tam oraz przywiezienie królika;
- Azraelowi, że w nocy zamiast pojechać prosto to wycofał i tym samym oświetlił leżącego w krzaczorach Lukwola, ułatwiając nam przypadkowo znalezienie go;
- Jarmajowi, za to, że tak pięknie przewoził ludzi... szkoda, że się nie załapałem, ale już nie miałem serca Cię męczyć.. maybe next time.. na szutrach, na WRC; 8-)
- Małemu, Vibovitowi i Niuńkowi, że tak szybko po SJS mogłem ich spotkać ponownie;
- całej mojej "tylnej kanapie", za browarki w podziękowaniu za wywoływanie mdłości w dojazdach na OeSy;
- pewnej przesympatycznej niewieście, za schowanie plecaka do SuBarbie na początku ulewy - przypomnij się, bo nie pamiętam ksywy; :oops:
- "Szefowi", za udostępnienie ośrodka i pyszne żarcie na polance;
niuniek pisze:ARTI wielki szacun za szybkość przemieszczania się. Oglądając nagranie z twojego garażu wiele mi się wyjaśniło :giggle:
Eeee.... O co kaman? :-> Ja też chcę zobaczyć!
WRC fan pisze:Co racja to racja - mnie się we Francy rozszczelnił wydech (na szczęście już w Krakowie a nie na autobanie ;-) ) :mrgreen:
To się ciesz, że Azrael postanowił zamykać stawkę (choć nie wiem, jak było po tym, jak się odłączyłem), bo inaczej przy gonieniu za Imprezami mógłby się poddać dużo wcześniej :evilgrin:
qrczatko pisze:A tak serio - dobrze, że się nie zabiliśmy :mrgreen:
No no.... i to wyprzedzanie w kolumnie i łamanie szyku.. Ja nie wiem, czy tył Forka Olleo jest aż tak pociągający? :evilgrin:
Tasior_Miedziak pisze:w drodze na Chlejady przejezdzalismy przez miejscowosc STOLEC). Nigdy nie zrozumiem co kierowlo tymi ludzmi co wymyslili te nazwy.
Tasior, chyba nie chcesz zrozumieć, bo na pewno jest to mocno ukorzenione w historii tych miejscowości... :lol:

PS. Czekamy na wypowiedź Lukwola wel Wolaka, niekwestionowanego Króla Balu, który w charakterystyczny sobie, słodki i dosadny sposób skwituje nasz zlocik w kilku żołnierskich słowach :lol:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 18 maja 2009, o 01:44

eMTi pisze: To się ciesz, że Azrael postanowił zamykać stawkę (choć nie wiem, jak było po tym, jak się odłączyłem), bo inaczej przy gonieniu za Imprezami mógłby się poddać dużo wcześniej :evilgrin:

No mam nadzieję, że nie spowalniałem ich zbytnio :oops: Aż do Katowic ze mną wytrzymali :mrgreen:

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.5XT

Post 18 maja 2009, o 07:22

mizoo pisze:Dzieki Wam wszystkim (i kazdemu z osobna) jeszcze raz. Juz sie nie moge doczekac Chlejad 2010.
Ale czemu chcesz jezdzic na co drugie Chlejady? :mrgreen:
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.5XT

Post 18 maja 2009, o 07:25

qrczatko pisze:Z Tobą na lewym również :-) A tak serio - dobrze, że się nie zabiliśmy :mrgreen:
Mam nadzieje, ze wasze irracjonalne :-p obawy przed jazda za Foresterem nie znalazly potwierdzenia w rzeczywistosci? :-)
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

ppmarian
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: leśniki szuwareki 2.0MT MY'99+ 2.5AT MY'08

Post 18 maja 2009, o 09:17

Irenka, Figa i Ja też chcieliśmy podziękować za bardzo miłą atmosferę. Wielkie brawa dla organizatorów: Barbie, Remek chylę czoła.

P.S. Figa, całą niedzielę nic nie chciała wziąć do pyska, chyba trochę się przeżarła jagnięcina na grillu :)
Obrazek
były niemcy, teraz dam szansę japońcowi

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 09:20

eMTi pisze: pewnej przesympatycznej niewieście, za schowanie plecaka do SuBarbie na początku ulewy - przypomnij się, bo nie pamiętam ksywy;

Elo :giggle:

jeżeli chodzi o ten plecak z przypiętą kurtką to właśnie ja, niewidzialna ręka :mrgreen:

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 18 maja 2009, o 09:21

Konto usunięte, daj maila na pw, to Ci foty wyślę...
Dolce far niente ;-)

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 18 maja 2009, o 09:33

FUX, wysłałem. Czy to foty z tej części, której nie pamiętam? To ja zapomniałem powiedzieć, że mam brata bliźniaka... :whistle:

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 18 maja 2009, o 09:41

vibowit pisze: GDZIE SĄ ZDJĘCIA!?

wlasnie, gdzie foty? :cofee:

co prawda nie skorzystalismy w 100% bo mlody sie dosc szybko znudzil ale zapomnialem podziekowac Artiemu, za full profi organizacje wypadow na odcinki rajdu, doskonale prowadzenie kolumny aut, oraz cierpliwosc ... :giggle: niniejszym to czynie ;-)

szkoda straszna, ze te piekne drogi takie dziurawe.. :-/

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 18 maja 2009, o 10:28

Konto usunięte pisze:
eMTi pisze: pewnej przesympatycznej niewieście, za schowanie plecaka do SuBarbie na początku ulewy - przypomnij się, bo nie pamiętam ksywy;

Elo :giggle:

jeżeli chodzi o ten plecak z przypiętą kurtką to właśnie ja, niewidzialna ręka :mrgreen:
Eee.. Ale takich było kilka i jakaś dziewczyna się przyznawała, że chowała.. W każdym razie to był czarno-czerwony Campus z browarami w środku i czarnym polarem przytroczonym na zewnątrz.. Funky, czyżbyś to jednak był Ty, o tajemnicza niewiasto? :-> Poślij mi na PW maila, to Ci sprezentuję tą fotkę, gdzie z wprawą konesera i wielką zadumą, kontemplujesz zawijasy dymu dopiero co odpalonego cygara.. :)
gregski pisze:szkoda straszna, ze te piekne drogi takie dziurawe.. :-/
Gregski chłopie i Ty to mówisz po tym, jak mi powiedziałeś, że ten Twój OBK to wóz do jazdy w pole i po tej leśnej przebieżce z Funky'im i Kruszynem? To co mają powiedzieć inni? No comments.... :razz:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

ODPOWIEDZ