Wrocławskie spociki
- barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: Subarbie Impreza WRX
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 87 razy
Re: Wrocławskie spociki
Chopaki, podobno właściciel jest gdzieś w terenie, ale w weekend mógłby pokazać auto. Dali byście rade?
Hej,ja jestem w sobote od południa dostępny, w niedziele mam całą wolną. Twój kolega pisał do mnie na priv, wezmę od niego kontakt do gościa i coś pomyślimy :)
Pozdrawiam, Darek
- barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: Subarbie Impreza WRX
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 87 razy
ej ludu mój ludu, jakiś spot albo coś? moja kobieta wyjechała do USA i po prostu muszę się czymś zająć bo zdycham totalnie bez niej
Macie tą samą kobietę ?
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Ja to bym sobie na jakichś kartach pojeździł, bo coś ostatnio lipa straszna w tym temacie
Marcin
-_-
-_-
ja nie umiem jeździć na kartach ale 2 ulice ode mnie jest buforowa i tor kartingowy, możecie wpaść, ja wam porobię jakieś fotki, pogadamy itp - tylko trzeba uważać bo komarów tam masa
TERZO, no ja też na tych BooSTiowych kisielinowych, a jak nie to od biedy na Stadionie we Wrocku ponoć jest zabawa.
Wrocławiaki organizujcie coś na któryś wieczór, lecimy z listą i wio
Chyba, że ten Kisielin reaktywacja
Wrocławiaki organizujcie coś na któryś wieczór, lecimy z listą i wio
Chyba, że ten Kisielin reaktywacja
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Kisielin owszem, ale to już wyjazd na cały dzień.. Proponuję najpierw polatać na naszych, wrocławskich paździerzach w tygodniu
To kto chętny? :P
1. Terzo
żadna filozofia - wsiadasz i jedziesz
1. Terzo
redsun pisze: ja nie umiem jeździć na kartach
żadna filozofia - wsiadasz i jedziesz
Marcin
-_-
-_-
Kisielin owszem, ale to już wyjazd na cały dzień.. Proponuję najpierw polatać na naszych, wrocławskich paździerzach w tygodniu
1. Terzo
2. ryjeks
1. Terzo
2. ryjeks
Coś ktoś wieczorkiem? Zimna cola papierosek ktoś chętny ładnie i ciepło jest,a jutro do roboty ??
Forester z Wroclawia
Z Białegostoku do pieknego miasta Wroclawia (550 km) pojechalem aby obejrzec auto doskonale:
http://otomoto.pl/subaru-forester-C29732825.html - wszystkomajacy, garazowany, bezwypadkowy...
Na zdjeciach, ktore dostalem - REWELACJA!
Z zewnatrz - lakier troche sfatygowany na tylniej klapie troche rdzy. Samochod stoi krzywo - widac, ze amortyzatory do wymiany. Srodek wygnieciony, kierownica powycierana.
Silnik - to jakas masakra. Chodzi jak młockarnia. zaniedbany. Wyglada jak by na sucho chodzil.
Stan licznik 168 tys - nieadekwatny do stopnia zuzycia elementow. Samochod jezdzony w Karpaczu. Naciagal sie w zyciu przyczepek. Zrobil przeprowadzke do Wroclawia...
Jak ktos ma duzo czasu i cierpliwosci, zeby remontowac samochod to polecam...
http://otomoto.pl/subaru-forester-C29732825.html - wszystkomajacy, garazowany, bezwypadkowy...
Na zdjeciach, ktore dostalem - REWELACJA!
Z zewnatrz - lakier troche sfatygowany na tylniej klapie troche rdzy. Samochod stoi krzywo - widac, ze amortyzatory do wymiany. Srodek wygnieciony, kierownica powycierana.
Silnik - to jakas masakra. Chodzi jak młockarnia. zaniedbany. Wyglada jak by na sucho chodzil.
Stan licznik 168 tys - nieadekwatny do stopnia zuzycia elementow. Samochod jezdzony w Karpaczu. Naciagal sie w zyciu przyczepek. Zrobil przeprowadzke do Wroclawia...
Jak ktos ma duzo czasu i cierpliwosci, zeby remontowac samochod to polecam...
barbie, no to masz odpowiedź..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Forester z Wroclawia
Bardzo przykro, ze nikt z Wroclawia nie odpowiedzial na prosbe barbie i stracilem duzo kasy, czasu i nerwow, i jechalem przez Polske, zeby w 5 min obejrzec samchod, ktorego nikt by na tym szanownym forum nikomu nie polecal. Bardzo liczylem na pomoc Wroclawiakow...
hmm..
Paziu, osobiście jest mi strasznie przykro, bo kiedyś też się "przejechałem" i wiem jak to boli ale chyba nie możesz mieć jako takich pretensji, że nikt nie dał odpowiedzi, bo mogła takowa być wysłana na PW lub tel równie dobrze mogłeś się sam spytać w tym wątku, czy ktoś w końcu oglądał tego paździerza Jedyne co miłe, to to, że zobaczyłeś nasze piękne miasto aa stadion Miejski widział też?
Paziu, osobiście jest mi strasznie przykro, bo kiedyś też się "przejechałem" i wiem jak to boli ale chyba nie możesz mieć jako takich pretensji, że nikt nie dał odpowiedzi, bo mogła takowa być wysłana na PW lub tel równie dobrze mogłeś się sam spytać w tym wątku, czy ktoś w końcu oglądał tego paździerza Jedyne co miłe, to to, że zobaczyłeś nasze piękne miasto aa stadion Miejski widział też?
Paziu, jak to nikt nie odpowiedział? Chłopaki od nas kontaktowały się bezpośrednio z zainteresowanym, więc nie rozumiem, o co kaman. Wystarczyło się do nich odezwać.. Przykro mi, że fura okazała się miną, sam doświadczyłem takich akcji..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Paziu, z całym szacunkiem, ale jechać 550 km w dzisiejszych czasach, żeby obejrzeć auto, to lekkie nieporozumienie
ja jechałem ponad 700 i to dwa razy
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jeśli Subarakiem leciałeś to nic straconego, 1400 km razemeMTi pisze:ja jechałem ponad 700 i to dwa razy
Ale Ty byłeś na kupnie dzieła sztukieMTi pisze:ja jechałem ponad 700 i to dwa razy
To Cię lekko! usprawiedliwia Powtarzam lekko
Poszukuje warsztatu co by mi szyby przyciemnił piecowo najlepiej z Wrocławia zna ktoś taki warsztat godny polecenia??
TomekSliwa, nie 1400, tylko 2800 A Subarakiem leciałem tylko w jedną stronę, ostatnią
Krzychu91, czemu akurat piecowo? Podczas kontroli nie ściągniesz
Krzychu91, czemu akurat piecowo? Podczas kontroli nie ściągniesz