Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
jest ktoś chętny na jakieś fotki? a może będziecie na treningu na Rakietowej w środę o 17?
ja możesz wpadaj w sobotę na zawody, bo przynajmniej miałbym jakieś fajne fotki a nie tylko te Lancery pstrykająredsun pisze:jest ktoś chętny na jakieś fotki? a może będziecie na treningu na Rakietowej w środę o 17?

eMTI Moim zdaniem ładniej to wyglada niż folią, a chce tylko tył przyciemnić więc kontroli się nie obawiam :)
jak jest dobrze zrobiona folia, to jest praktycznie nie do rozróżnienia
Ja w poprzedniej furze robiłem folią, więc na piecowe namiarów Ci nie podam..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
I nie odklejała się pod wpływem słońca?? Jak masz namiary tam gdzie robiłeś to chętnie przygarne :)
nic się nie odkleja, nie ma pęcherzy itp. Furę ma teraz mój brat i wszystko jest tip top już od wielu lat. Auto-styl
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
siekierka, sezon urlopowy znaczy się
aaa co do panów od szyb to mogę się dołączyć do tego, co napisał eMTi, robionych parę aut i zero problemów
panowie ewidentnie znają się na swojej robocie

booSTi, ja nie mogę, bo sypnęło mi się sprzęgło w aucie i nie mam czym się ruszyć 

Najwyraźniej tak bo co chwile na mieście mi jakaś świnka migabooSTi pisze:Zupa nie sezon. Nie chce się towarzystwu wyjść z nory :-P

brahu również dzięki za opinie na dniach z nimi się umówię i tam będę robić :) No właśnie może jakiś spot ?? Hmm z grillem?? 

A co tam może się uda.Otóż znajomy posiada bardzo fajne agro w miejscowości Tąpadła zaledwie 30 min drogi od Wrocławia tak to wygląda http://chatkauromana.pl/ Wszystko widać na zdjęciach jest basen,wielki grill,mnóstwo miejsca i piękne widoki a i sam właściciel gania Outbackiem i myślę,że chętnie zorganizuje jakiegoś grilla dla chętnych Wrocławiaków.Oczywiście jest opcja spania około 40 miejsc.Więc co myślicie ktoś miałby ochote na taki wypad może być z noclegiem dwoma lub bez po prostu na cały dzień
Aha dodam,że od samej Sobótki aż do Tąpadeł jest wylany nowiutki asfalt gdyż jakiś czas temu odbywały się tam MP w kolarstwie
Chyba nie musze mówić jak fajnie się tam gania
Ok czekam na jakiś odzew i jak zbierze się parę osób to działamy 

siekierka, dobrze kombinujesz
Do tego serwis w Dzierżoniowie niedaleko więc miejscówa zacna
choć wydaje mi się, że z tego ganiania nic by nie było, bo skończyłoby się na chlejadach 

Kombinuje bo we Wro ciężko kogoś namówić to może jak będą atrakcje to łatwiej pójdzie hehehe.W końcu chciałbym poznać osobiście szanownych forumowiczówbrahu pisze:siekierka, dobrze kombinujeszDo tego serwis w Dzierżoniowie niedaleko więc miejscówa zacna
choć wydaje mi się, że z tego ganiania nic by nie było, bo skończyłoby się na chlejadach

siekierka, dobry pomysł z tym grillem u Twojego znajomego np z noclegiem jednym czy tam dwoma :) ja bym się pisał na to :)
Moze wywal na to nowy temat coby ludzie ktorzy nie zagladaja na watek Wroclawski mogli tez skorzystac :)
Wrocławscy i okoliczni forumowicze spotykają się zazwyczaj przy jakichś konkretnych okazjach, teraz najbliższe to WLTA na Rakietowej w sobotę i Pierwsze Szutrowe Ściganie w Wałbrzychu dzień później 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Ktoś będzie na WLTA od nas?? To może bym wpadł się przywitać i po kibicować bo chyba Krysztal startuje 

Ze 3-4 osoby powinny być 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae