Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
noo... w lipcu też.... 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

TERZO, Ty masz na ten sezon zakaz startów

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ja tam już TERZO mówiłem - zamontujcie sobie na zderzaku zbiornik ze śniegiem i podsypujcie pod siebie - będziecie mieli śnieg cały rok 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
burat, właśnie przeglądam stronę http://www.walimrajdowy.pl, ale zbyt dużo informacji to tam nie ma. Być może nawiedzimy Was z TERZO, ale warto by znać harmonogram.
BTW - komandorem jest Jarek Dyszkiewicz - kupił mojego pierwszego Subaraka, jak zdecydowałem się na budowę Błękitnej. Chyba nim jeździ do dziś.
eMTi jedziecie?
W sobotę jest jeszcze trening na Rakietowej, ktoś chętny?
BTW - komandorem jest Jarek Dyszkiewicz - kupił mojego pierwszego Subaraka, jak zdecydowałem się na budowę Błękitnej. Chyba nim jeździ do dziś.
eMTi jedziecie?
W sobotę jest jeszcze trening na Rakietowej, ktoś chętny?

pawlaswrc, w regulaminie bodajże masz cały harmonogram imprezy a skomplikowany nie jest bo po zapoznawczym przejeździe kole chyba 10tej całą kolumną ustawiamy się na starcie i do góry ,potem powrót na start przez walim i tak wkoło wiec auta lecą cały czas praktycznie
pytanie tylko jak będziemy ustawieni klasami czy od najmocniejszej do najsłabszej czy odwrotnie
60 załóg jest i start co minutę

60 załóg jest i start co minutę
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

booSTI, chłopakom chodzi o kibicowanie
wiedzą ,że bez klatki nie polatasz w tej imprezie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

pawlaswrc, jeszcze nie wiem, jak ułoży się weekend. Zobaczymy.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Narazie się namyślamy z TERZO
, bo ogólnie to trochę drogo - 100 za 1-1,5 godz. no i lepiej żeby spadł śnieg. Ja to bym wpadł na tor jak po ogień między próbą a wieczornym koncertem, więc plan dosyć odważny, ale co tam.

A to niech wpadają! Im więcej kiboli tym lepiej dla zakopanej rajdówkiburat pisze:booSTI, chłopakom chodzi o kibicowaniewiedzą ,że bez klatki nie polatasz w tej imprezie

- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
16.02 jest WLTA a 17.02 w Podgórzyniu (k.Jeleniej Góry) sa I mistrzostwa w Drifcie:)
Może byc ciekawie,a że jelonka nie daleko to na bank tam zawitam:)
Może byc ciekawie,a że jelonka nie daleko to na bank tam zawitam:)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
http://walimrajdowy.pl/wp-content/uploa ... 13.pdf.pdf jak by ktoś chciał harmonogram imprezy "Walimska Zimówka" to jest tu w punkcie 18tym

Chłopaki jak wygląda nawierzchnia na rakietowej na dzień dzisiejszy ? lód ? śnieg czy asfalt ?
od ostatnich zawodów nie było odwilży, więc pewnie lód i śnieg. sprawdzaj info na srtw.pl (w dziale jazda po zakrętach -> rajdowalnia.pl), tam jest info odnośnie jutrzejszego treningu i pewnie nikko7 poda info o nawierzchni
Mała relacja po pierwszym przejeździe. Wszyscy forumowowi rajdowych na mecie , śmiesznie się ułożyło bo startujemy za sobą tylko mnie goni sidor a jego pasti i ja mam najbardziej przesrane bo goni mnie czterołap 

przekichane ma sidor, jak ciśnie a Ciebie nigdzie nie widać na horyzoncie.. Wtedy to jemu musi gula skakać
Gratki, oby drugi przejazd był równie szczęśliwy! 

Re:
Daj znać po ostatnim przelocie :) trzymamy kciukiburat pisze:Mała relacja po pierwszym przejeździe. Wszyscy forumowowi rajdowych na mecie , śmiesznie się ułożyło bo startujemy za sobą tylko mnie goni sidor a jego pasti i ja mam najbardziej przesrane bo goni mnie czterołap
no już w domu ,na mecie wszyscy szczęśliwie to najważniejsze
jeszcze nigdy czasy mnie tak nie interesowały
Pierwszy przejazd niestety trzy razy przesadziłem i były obroty ,drugi był najlepszy od względem technicznym ,zero spinów i na prawdę w kilku miejscach gruuubo było ,trzeci i ostatni był najdziwniejszy. Dół bardzo dobrze (w końcu znalazłem sposób na efektowne ale i szybkie przejechanie patelni
) ale wyżej ,na mostku spin który wybił mnie z koncentracji. Do tego kawałek dalej Honda leżąca w rowie i jeszcze jeden spin na "żydzie" całkiem mnie wybił z rytmu co skończyło się zaatakowaniem bala z sianem i wypadnięciem połowy auta poza drogę ze skarpy dwa zakręty dalej.
. Jednak kibiców w tym miejscu było bardzo dużo i wynieśli Poldolota razem z nami na drogę w takim czasie że do góry dojechaliśmy i sidor nas nie zdążył dopaść ( startował na naszą prośbę 2 min za nami zamiast standardowo 1 min.) ,
Było mega super fajnie , dzięki forumowy kibicom ,że chciało im się w ten mróz stać i kibicować
dzięki chłopakom za super zabawę , oby do następnego 
trochę zdjęć na szybko

Pierwszy przejazd niestety trzy razy przesadziłem i były obroty ,drugi był najlepszy od względem technicznym ,zero spinów i na prawdę w kilku miejscach gruuubo było ,trzeci i ostatni był najdziwniejszy. Dół bardzo dobrze (w końcu znalazłem sposób na efektowne ale i szybkie przejechanie patelni

Było mega super fajnie , dzięki forumowy kibicom ,że chciało im się w ten mróz stać i kibicować

trochę zdjęć na szybko

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No to fajnie, że start zakończony szczęśliwie. W takim razie pochwalcie się wynikami.
My musieliśmy się zmyć, bo jednak zimno wygrało. Pojechaliśmy "trochę się rozgrzać", no i wsiąknęliśmy.
My musieliśmy się zmyć, bo jednak zimno wygrało. Pojechaliśmy "trochę się rozgrzać", no i wsiąknęliśmy.

wyników nie znam powiem szczerze
a waliliśmy w belę w dobrym towarzystwie

a waliliśmy w belę w dobrym towarzystwie

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek

EVO wiadomo, że skręca lepiej od subaru - tym razem skręciło aż za dobrze 

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
ja również chciałbym podziękować za doping wszystkim którym chciało się przyjechać i stać na tym mrozie. Dzięki wielkie chłopaki.
"złomek" spisał się dzielnie - 0 problemów. Ja starałem się ogarnąć dziada... i jakoś poszło, choć na początku miałem nieźle spięte poślady
... w sumie za każdym razem poprawialiśmy czasy i było coraz szybciej, w 3 przejeździe poprawiliśmy się o 7s w stosunku do 2
było git, ... a i nie byliśmy najwolniejsi w klasie i generalce
.
sidor gratulacje , widząc twoje czasy na tablicy zaraz przed moimi (sidor-32, ja 33) zdałem sobie sprawę jak musisz grubo iść. burat jak zawsze zyskał chyba największe uznanie wśród kibiców , bo chyba nikt nie robił takiego show na trasie jak on
"złomek" spisał się dzielnie - 0 problemów. Ja starałem się ogarnąć dziada... i jakoś poszło, choć na początku miałem nieźle spięte poślady

sidor gratulacje , widząc twoje czasy na tablicy zaraz przed moimi (sidor-32, ja 33) zdałem sobie sprawę jak musisz grubo iść. burat jak zawsze zyskał chyba największe uznanie wśród kibiców , bo chyba nikt nie robił takiego show na trasie jak on