Zima w górach 2011
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zima 2011
burat, hehe w tym samym czasie posta napisaliśmy. Może jednak trochę wcześniej byśmy się spotkali żeby wrócić do Wrocławia o ludzkiej godzinie? Ja proponuję 21.30. Z tego co Krzysiek pisze powinniśmy się wyrobić.
tomek_k, @lbert, przyjeżdżacie?
tomek_k, @lbert, przyjeżdżacie?

no oki myślałem na 22-gą co by ludzie mieli więcej czasu na dojazd
a na Kropce coś dawałeś znak Arti

a na Kropce coś dawałeś znak Arti

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Haha!!!!!
W końcu za oknem biało!!!!!
Jestem na TAK. Piszcie tylko kiedy i gdzie zbiórka.
Ja też jestem za wcześniejszym wyjazdem, żeby wrócić o sensownej godzinie.
Z wro jedziemy razem?
Pozdro,
Tomek
W końcu za oknem biało!!!!!
Jestem na TAK. Piszcie tylko kiedy i gdzie zbiórka.
Ja też jestem za wcześniejszym wyjazdem, żeby wrócić o sensownej godzinie.
Z wro jedziemy razem?
Pozdro,
Tomek
- Arti
- 6 gwiazdek
burat, dałem cynk na kropce. Może Szczurek, Sequ albo Jezus się zainteresują.
PS. Widzę, że mnie ubiegłeś. Lepiej nie róbmy wyjazdowi za dużej reklamy, bo za duża frekwencja też jest niepożądana.
PS. Widzę, że mnie ubiegłeś. Lepiej nie róbmy wyjazdowi za dużej reklamy, bo za duża frekwencja też jest niepożądana.

- Arti
- 6 gwiazdek
Pewnie, że razem. Jeszcze ustalimy o której wyjazd ale myśle, że ok 20 będzie trzeba wyjechać żeby być na 21.30. Zbiórka z tego co wiem na BP na wylocie.tomek_k pisze: Z wro jedziemy razem?

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Tiaaa a nam zostąły tylko prakingi!!
Ale spokojnie bedzie wiecej sniegu to i na narty sie wybiore a wtedy ojjj wtedy to napewno bede w DDZ!!

Ale spokojnie bedzie wiecej sniegu to i na narty sie wybiore a wtedy ojjj wtedy to napewno bede w DDZ!!

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
tomek_k, masz radio?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MakaronWKS
- 0 gwiazdek
- Auto: Rally Group B
Witam wszystkich :) Dziś postaram się być z kamerką, zobaczymy co będzie, pozdrawiam ;)
Bede !
Drogi do Kotliny pozamykane, auto pod zaladunek nie dojechalo ( "duzych" nie puszczaja juz od Zabkowic, malych od Barda ), wiec mam mniej pracy dzisiaj
Na odcinku 8 km skllowalem 40 osobowek i 2 autobusy
Jednemu Panu wydawalo sie ze jade "ciut za szybko" ( on jechal 40, ja 70 km/h )
i potraktowal mnie tekstem: "Tych, ktorzy jada szybko pozniej wolno niosa" 
Drogi do Kotliny pozamykane, auto pod zaladunek nie dojechalo ( "duzych" nie puszczaja juz od Zabkowic, malych od Barda ), wiec mam mniej pracy dzisiaj

Na odcinku 8 km skllowalem 40 osobowek i 2 autobusy

Life is a Joke !
Witam
Panowie Po prostu idealnie jadąc do pracy 30 km walnąłem z 100 boków. Najgorsze jest to, że trzeba się pilnować bo czasami wyobrażania ponosi jest słodko.

Panowie Po prostu idealnie jadąc do pracy 30 km walnąłem z 100 boków. Najgorsze jest to, że trzeba się pilnować bo czasami wyobrażania ponosi jest słodko.

Nie mam, ale może dam rade coś zakupić dziś po pracy.eMTi pisze:tomek_k, masz radio?
Jakieś pomysły na niekawiorowe (czyt. możliwie niedrogie), ale DOBRE radio + antena???
@eMTi: a może masz coś na sprzedaż / na oku?
Pozdrawiam,
Tomek
Radia: Alan, President. Przez wiele lat mialem Danita - rewelacja, szczegolnie, ze miala wyjscie na szczekaczketomek_k pisze: Jakieś pomysły na niekawiorowe (czyt. możliwie niedrogie), ale DOBRE radio + antena???

Jesli chodzi o Anteny to zdecydowanie:
a) magnesowe : president ( chyba hawaii - mega krotka, z duza cewka )
b) wkrecane : president, lemm
Life is a Joke !
- Arti
- 6 gwiazdek
Dokładnie, nie trzeba brać jakiegoś kawiorowego sprzętu. W górach wystarcza podstawowy zestaw, ważne tylko żeby był dobrze wystrojony. Antena ogólnie im dłuższa tym lepsza. Myślę, że jak byś pojechał do jakiegoś sklepu z radiami to by Ci to od ręki zamontowali i zestroili.

Zdecydowanie tak, z wyjatkiem tej kawiorowej Presidenta. Naprawde, testowalismy ja i 1,2 m Lemma, jeden dzien , te same warunki, to samo radio. Efekt w zasiegu i czystosci odbioru = lata swietlne przed innymi. No ale cena tez kawiorArti pisze: Antena ogólnie im dłuższa tym lepsza.

Do uzytku okazjonalnie , zdecydowanie, tansze radio i antena z gornej ( sredniej polki ) moze jakis filtr szumow elektr. (25 zł), ew. podlaczenie bezposrednio do aku.
Ja jezdze z radyjkiem na co dzien i po prostu musze miec czysty odbior - inaczej jest to meczace.
EDIT: Danite jeszcze mam, kabel do zapaliczki chyba tez - mikrofon padl. Chetnie sie podziele lub ew. zlece naprawe - szukalem mikrofonu, generalnie NIE MA.
Life is a Joke !
godzina 15,00 nie zapowiada się żeby przestało padać sypie przez cały czas

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
padać ma do nocy. tomek_k, krzysiek wspominał, że ma 2 radyjka, więc może Ci jedno pożyczyć.
wolak, nie było lodu pod śniegiem? bo we wro miejscami jest masakra, totalna szklanka pod śniegiem, mega zdradliwa... W górach powinno być duuużo lepiej.
furę na nosie w rowie już dzisiaj we wro widziałem

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Slisko bylo na kostce. Reszta sypnieta i przyczepna ( w miare ).eMTi pisze: nie było lodu pod śniegiem?
Life is a Joke !
we wro ślisko :) mam nadzieję, że u Was w górach nie mniej :)
eMTi tylko uważaj, nie szalej, ja już odstawiłem furę żeby nie kusiła przed wyjazdem, a już byłem blisko jednego krawężnika dzisiaj na rondzie :/
eMTi tylko uważaj, nie szalej, ja już odstawiłem furę żeby nie kusiła przed wyjazdem, a już byłem blisko jednego krawężnika dzisiaj na rondzie :/
na rondzie to dzisiaj blisko mnie to byl kolo z boku :/ jakoś chyba myślał, że przejazd przez rondo na wprost ma pierwszeństwo 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zimówki założone, jutro wieczorem Wiśnia powinna być gotowa do sezonu
w okolicach weekendu zwalam się do Bielawki na 2 tyg 

jeeeeeeeeeeeeee
przytrzymamy dla Ciebie trochę białego...
na poboczu

na poboczu

no to trochę lodu na letnich (polecam akcję z autobusem gdzieś w połowie):
Link: http://www.youtube.com/watch?v=rhZCyQ3emQg
i klasyk:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=JaJhm4J4idQ
Link: http://www.youtube.com/watch?v=rhZCyQ3emQg
i klasyk:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=JaJhm4J4idQ
Hamerykanskie opony + Hamerykanskie umiejetnosci ( m.in. hamulec wcisniety do konca ) + Hamerykanski automat ...eMTi pisze: i klasyk:

Life is a Joke !