Zima w Górach AD. 2012
Re: Zima w Górach AD. 2012
Potwierdzam, pięknie sypie, wieczór jest nasz 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
u mnie to najpierw wulkanizator

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ja juz sie znudzilem jazda w pojedynke. Czekam na Was juz ponad 3 tygodnie - od kiedy LEŻY snieg w Kotlinie. Odezwie sie ktos na moj mobilny ?? - nie bede przy komp. po poludniu.
Life is a Joke !
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
...tymczasem ja w Rawiczu
ale......
też SYYYYYYYPPPPPPIIIIIIEEEEEE
więc może wieczorkiem małe rendez vous.....

też SYYYYYYYPPPPPPIIIIIIEEEEEE

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

no a u nas już prawie mokro, a od jutra mocno na plusie, w niedzielę +9st
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Ja mogę do kogoś na prawy, bo moja przekładnia 2 raz się regeneruje (nie wiem jak to robią, ale dalej się z niej lalo :/ auto dopiero będę miał w piątek wieczorem) 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Żemol, to nie lepiej z Artim sie dogadać?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Chloru masz na myśli przekładnie ?
Sam Arti - emu radziłem, żeby sobie tamtą zostawił na zaś, bo regeneracje to tylko środki doraźne, a warto mieć coś w zapasie.
Sam Arti - emu radziłem, żeby sobie tamtą zostawił na zaś, bo regeneracje to tylko środki doraźne, a warto mieć coś w zapasie.
@lbert u Ciebie moge na lewym@lbert pisze:ChcialbysŻemol pisze: Ja mogę do kogoś na prawy![]()

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Arti,
to jest snieg ?? To jest popierdolka a nie snieg
Ale chetnie zobacze Wasze mordy na gorskich OeS'ach
to jest snieg ?? To jest popierdolka a nie snieg

Ale chetnie zobacze Wasze mordy na gorskich OeS'ach

Life is a Joke !
@lbert, jak na ten termin to tylko taka odpowiedz może być
Link: http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw

Link: http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat,
tylko grzecznie mi tu prosze, bo bede Was odwiedzal z nowym nabytkiem

tylko grzecznie mi tu prosze, bo bede Was odwiedzal z nowym nabytkiem

Life is a Joke !
a da to się na zderzak założyć? 

a chcesz zobaczyc jak asfalt na SzwarcWald'zie staje sie czarnyeMTi pisze: a da to się na zderzak założyć

Life is a Joke !
@lbert, bo ja od brata sprzęt wezmę to też wesoło nie będzie
Właśnie przejechałem się tą drugą trasą i dla mnie po prostu bomba uwielbiam takie warunki mokry śnieżek nie za bardzo kopny no miodzio

Właśnie przejechałem się tą drugą trasą i dla mnie po prostu bomba uwielbiam takie warunki mokry śnieżek nie za bardzo kopny no miodzio

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

To jedziecie czy nie ?? Ja mam szybki kurs na GrinWald ok. 19-tej
Life is a Joke !
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Pełno zawalidróg na trasie

Warunki ok na całym odcinku, dużo nie ma, ale pokryte równomiernie - lekko sypie, czyli powino się utrzymać.
A jak Tyrol? Jest jakiś raport?

Warunki ok na całym odcinku, dużo nie ma, ale pokryte równomiernie - lekko sypie, czyli powino się utrzymać.
A jak Tyrol? Jest jakiś raport?
cyqan, jak wyżej napisałem fajne choć drzewa lekko magnetyczne 

cyqan pisze: A jak Tyrol? Jest jakiś raport?
Tyrol równie piknie

Są nawet 15cm bandy

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Jeśli i w styczniu tak będzie to przyjedziemy do Was tym na jakiś weekend potrenować na kolcu
Zorganizujemy jakieś łoki toki i polatamy 

sweet
Oskar, nie trzeba organizować, mamy to już od zeszłego roku na wyposażeniu, co to by można było z lasu obstawiać odcinek 

No to w styczniu się widzimy
08.01.12 mamy WOŚP więc jakiś następny wolny weekend się widzimy, bazę noclegową będziemy mieli w Bielawie