Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
ryjeks, jestes moim mistrzem !. Ma padac jeszcze kilka dni i mrozic wiec spokojnie 

Kto chetny na dzisiaj? Ja zawitam ok. 21 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

Do zobaczenia 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
booSTI pakuj się z kimś,a już w górach miejsce na prawym zawsze się znajdzie 

Szkoda Panie kolego
Po cichu liczyłem na jakaś nową produkcję filmową - szkoda 

Może ktoś zaraportować jak wygląda Szwarc ?
Bo mróz dzisiaj trzymał ale słońce też mocno operowało

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Raport szwarc - ostatki śniegu i przebijający asfalt, dodatkowo dużo lodu i najgorsze - betonowe bandy nie wybaczające żadnego błędu. Nawet delikatne otarcie było jednoznaczne z poważnym uszkodzeniem blachy. Mimo to 3 godz polatane. Podziękowania dla dziś obecnychryjeks pisze:Może ktoś zaraportować jak wygląda Szwarc ?

Dzięki
, i chyba do następnej zimy, bo już raczej warunki się nie pojawią 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Byłem dzisiaj na rowerze. Na całej trasie na szczyt dało radę znaleźć pasek asfaltu, więc warunków mówiąc wprost brak.ryjeks pisze: Może ktoś zaraportować jak wygląda Szwarc ?

No to sezon chyba definitywnie dobiega końca.
Dużo się działo, ale z drugiej strony jak zawsze mało i szybko minęło, bo zima nie rozpieszczała.
Dużo się działo, ale z drugiej strony jak zawsze mało i szybko minęło, bo zima nie rozpieszczała.
Na środę wieczór małe światełko w tunelu się pojawiło 

i to już można potraktować, jako koniec wypowiedzi i jasny obraz sytuacjiArti pisze: Byłem dzisiaj na rowerze

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, żeby to był ktoś inny to tak ,ale w tym konkretnym przypadku to absolutnie żaden prognostyk że to już wiosna

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"