CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
Wszystko super... ale gdzie DZIKOWANIE?? 

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
devlin, normalnie wzruszyłam się - lepsze niż reklamówka porsche
P.S. A namiary na salsę poproszę na PW

P.S. A namiary na salsę poproszę na PW

Zle wybralArti pisze:Olleo, a jak sobie wyobrażasz devlina w dwóch miejscach równocześnie?

Mam nadzieje, ze w wersji uncensored beda zawarte monologi ala Wieksza Improwizacja by Wolak?

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Zajebiste , Franek wychodzący z OBK głową pod auto
I taniec duchów na końcówce drugiej części 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan pisze: Gdzie składać zamówienia na Directors Cut ?![]()
One będą tylko dla mnie. Dostał dzisiaj 35 łapówek, więc prędko mnie nie przybijecie.

KURDE!!! Czemu nie dostawałem na maila powiadomienia o nowych odpowiedziach w tym wątku?? Coś się zkitwasiło i od 2 dni nie byłem na bieżąco!
ok, zabieram się do oglądania..
barbie, dodawaj od razu do Albumy i Wideła!

ok, zabieram się do oglądania..

barbie, dodawaj od razu do Albumy i Wideła!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no to oblookałem... Devlin, ja rozumiem, że Subaru to szybkie fury, ale z tą prędkością napisów w prologu to "ciutkę" przegiąłeś.. nawet jak by po Polsku były....
Poza tym git malina 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
śmy z żona oglądali. żona sie smiała. uff
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
poczekaj poczekaj, część 3 still to come 

W związku z falą protestów oraz moją wtórną analizą obrazu (pod kątem jakościowym, czyli długość napisów w intro, głośność poszczególnych partii, jakość obrazu i takie tam) obwieszcza się, że filmy zostaną przemontowane i wystawione ponownie.
Ale najpierw powstanie odcinek trzeci - w związku z trwaniem Kreska Power Weekend, najpewniej dopiero jutro i wrzucone wszystko zostanie najpewniej w poniedziałek.
Koniec obwieszczenia.

Ale najpierw powstanie odcinek trzeci - w związku z trwaniem Kreska Power Weekend, najpewniej dopiero jutro i wrzucone wszystko zostanie najpewniej w poniedziałek.
Koniec obwieszczenia.

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Filmiki są zajefajne, ale czegoś mi brakuje. Gdzie Elmot, gdzie Jodłownik ja się pytam
Wyszło że pojechaliśmy nie tylko pić ale i zwiedzać ruiny

Nie było mnie ani na Elmocie, ani na Jodłowniku - jeżeli Bergen ma coś stamtąd, to wrzucę - pozostaje przysłać płytę :)niuniek pisze:Filmiki są zajefajne, ale czegoś mi brakuje. Gdzie Elmot, gdzie Jodłownik ja się pytamWyszło że pojechaliśmy nie tylko pić ale i zwiedzać ruiny
![]()
normalnie wstyd!niuniek pisze:Wyszło że pojechaliśmy nie tylko pić ale i zwiedzać ruiny![]()

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
No właśnie, twoja winadevlin pisze:Nie było mnie ani na Elmocie, ani na Jodłowniku - jeżeli Bergen ma coś stamtąd, to wrzucę - pozostaje przysłać płytę :)niuniek pisze:Filmiki są zajefajne, ale czegoś mi brakuje. Gdzie Elmot, gdzie Jodłownik ja się pytamWyszło że pojechaliśmy nie tylko pić ale i zwiedzać ruiny
![]()

No właśnie, twoja winadevlin pisze:Nie było mnie ani na Elmocie, ani na Jodłowniku - jeżeli Bergen ma coś stamtąd, to wrzucę - pozostaje przysłać płytę :)niuniek pisze:Filmiki są zajefajne, ale czegoś mi brakuje. Gdzie Elmot, gdzie Jodłownik ja się pytamWyszło że pojechaliśmy nie tylko pić ale i zwiedzać ruiny
![]()

Nie moja, a Jarmaja - obiecywał pobudkę na OS, a tu nic... 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Listę pokoi do obudzenia miał Arti.
Ja cały poranek zużyłem na poszukiwania Lucka, który w nocy się gdzieś ulotnił.
Ja cały poranek zużyłem na poszukiwania Lucka, który w nocy się gdzieś ulotnił.

devlin pisze:Nie moja, a Jarmaja - obiecywał pobudkę na OS, a tu nic...
Takie ściemy to wiesz

..i pójdzie info w świat, że w PL na zlotach subaru oglądają zabytki.. i to nie motoryzacji