Biało-szaro-zielono.
Re: Biało-szaro-zielono.
wiem, bo poznałem go, jak lancią latał, tylko że ona jak i A4, jak i seryjny getek są już dawno wspomnieniami 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a to mi się pomyliło totalnie, miałem wrażenie, że Rusi prosił o przejażdżkę na prawym u kogoś, stąd ta moja zamota 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Rusi
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza Holzer Edition 98"
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re:
Dokladnie o to mi chodzilo :D Tylko glowny zainteresowany sie jeszcze nie wypowiedzial :>Krysztal pisze:tylko Rusi chciał wsadzić kogoś na lewy do siebie dlatego zaproponowałem jego bo wiem, że podoła temu zadaniu i postawi dęba wszystkie włosy na ciele właścicielowi auta na prawym :)
Rusi reduktor w ssaku fajna sprawa, lecz nie jest niezbędna. Niezbędne są przejechane km - każdy z forumowych upalaczy musiał swoje pojeździć, więc cierpliwosci, dużo paliwa w baku, a umiejętności przyjdą szybiej, niż myślisz.
Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

Prędkość, poszperowane jaja i zazwyczaj gaz w podłodze. Wtedy ssak ssie
Ale do tego trzeba ćwiczyć, testować i zazwyczaj pół cysterny paliwa wypalić.
Sugeruję z grubszymi ćwiczeniami wstrzymać się do warunku z bandami, bo wybaczają bardzo dużo

Ale do tego trzeba ćwiczyć, testować i zazwyczaj pół cysterny paliwa wypalić.
Sugeruję z grubszymi ćwiczeniami wstrzymać się do warunku z bandami, bo wybaczają bardzo dużo

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
eMTi pisze: a to mi się pomyliło totalnie, miałem wrażenie, że Rusi prosił o przejażdżkę na prawym u kogoś, stąd ta moja zamota
Ty się zawsze motasz

Rusi chce żeby mu pokazać jak się budzi ludzi o 2.00 w nocy nie pukając do drzwi

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Na razie na Szwarcu warun sie nie poprawia. Ktos dzisiaj cos tam planuje?
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
no to akurat to się jeszcze nie komu z Was nie udało w takim stylu, jak miryjeks pisze: Rusi chce żeby mu pokazać jak się budzi ludzi o 2.00 w nocy nie pukając do drzwi

W Klodzku pada snieg. Moze jakies Sylwestrowe upalanie z kropelka szampana i petardami ?? 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Warun taki sobie.
Dupy nie urywa,naszczęście coś delikatnie popaduje więc może będzie lepiej. poza tym jeżdżą te pomarańczowe popaprańce i wszystko psują.
Dupy nie urywa,naszczęście coś delikatnie popaduje więc może będzie lepiej. poza tym jeżdżą te pomarańczowe popaprańce i wszystko psują.

wojtas. pisze:...poza tym jeżdżą te pomarańczowe popaprańce i wszystko psują.

-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
komuś brakuje śniegu? u mnie fuuuuuuuuuulllllllllllllll
wyciągam quada z garażu
wyciągam quada z garażu

W Kotlinie o 7.oo rano było zielono, o 11.oo leżało z 15cm białego... wciąż pada. Drogi zamknięte. Auta w rowach. Mam zapalenie okostnej

Life is a Joke !
Raczej cos dzisiaj ktos ale czy ktos pilnuje waruna ??. Mam nadzieje ze tam gdzie byc powinno to jest na minusie 

- Rusi
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza Holzer Edition 98"
W Bielawie teraz sypie i to konkretnie tylko mrozu brak i topnieje.
Wyżej powinno być na minusie, w nocy ma byc podobno do -8