Sylwejster w Szwarcwaldzie
Re: Sylwejster w Szwarcwaldzie
z racji, że jedziemy z naszym utytym kotem, nie ma szans, żeby się zmieścić tylko do Żaby
, Wieloryba też musimy zabrać

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
j33mbo, Edward śmigał między tobołkami 500 kilosów w pudełku i nie darł ryja. Ale wiadomo ja jeżdżę niesamowicie
ps. jak masz pudło ustaw mu tak żeby siedział przodem do kierunku jazdy - Edek wtedy patrzył sobie na ptaki i ciężarówki z mrożonkami i miał maślane oczy.

ps. jak masz pudło ustaw mu tak żeby siedział przodem do kierunku jazdy - Edek wtedy patrzył sobie na ptaki i ciężarówki z mrożonkami i miał maślane oczy.
przecie j33mbo pisze, że jedzie na dwa 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
DOJAZD:
Dokładna lokalizacja to (wg AutoMapy) N 50°34'31.29" E 16°39'53.96"
http://tinyurl.com/dfft2w
Dodatkowo, dla niezorientowanych:
Dojazd z autostrady A4 do Srebrnej Góry http://tinyurl.com/pa2agy
Dokładna lokalizacja to (wg AutoMapy) N 50°34'31.29" E 16°39'53.96"

Dodatkowo, dla niezorientowanych:
Dojazd z autostrady A4 do Srebrnej Góry http://tinyurl.com/pa2agy
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Słuchajcie to jak z tymi nartami? Wygląda na to, że warunki będą dobre, bo dopadało trochę świeżego śniegu i przykryło lód, który był po ostatniej odwilży. Ten stok ma to do siebie, że najlepiej tam pojechać rano na otwarcie i pojeździć ze dwie godziny. Jest tam stromo i szybko robią się muldy, w dodatku potem zjeżdzają się ludzie i robi się tłok (choć nie zawsze). Wyciąg kręci od 9.00. Rano z reguły jest ładnie wyratrakowane. Ja bym był chętny a reszta?

Arti, z tego co widziałem to mazi, przylepka, zośka i jarmaj. Chloru też coś wczoraj mówił do tego stopnia, że dla jego kobiety (nie mam pojęcia jak ma na imię
) biorę spodnie narciarskie.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Arti
- 6 gwiazdek
No to świetnie. W takim razie w czwartek będzie trzeba delikatnie z gazem wieczorem i rano możemy ruszyać. Jakby ktoś nie czuł się na siłach to obok jest krótszy i łagodniejszy stok, do nauki w sam raz. 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Jak sie ogarnie moj ortopeda jutro ( czwartek) to wyruszymy kolo 14tej.. a jak nie to czas pokaze...
Jesli chodzi o narty bagaznik zamontowany narty przygotowane jak cos 9 rano Arti lecim...
P.S. Czy ktos jeszcze jutro po 14 leci z Wawki ??
Jesli chodzi o narty bagaznik zamontowany narty przygotowane jak cos 9 rano Arti lecim...
P.S. Czy ktos jeszcze jutro po 14 leci z Wawki ??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Arti pisze: w czwartek będzie trzeba delikatnie z gazem wieczorem

MAZI, jedziecie GeTekiem?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
O 9.00 to my mamy być ubrani, rozgrzani z nartami na stoku.
Z gazem faktycznie optymistycznie ale w sumie wystarczy żeby chociaż jacyś kierowcy się ostali. 

ja wtedy miałem być jedynym kierowcą... więc leciutko na sylwka, niedługo po 12 lulu i co? I 3 osoby, które mi przyrzekły, że wolą narty od mocnej imprezy i na bank będą jechać 1ego poszły spać o 7 rano zaprute...
Drugi raz nie dam się tak zrobić
Ale mam nadzieję, że Wam się uda.

- Arti
- 6 gwiazdek
Ale przecież na narty mamy jechać w piątek rano czyli przed nocą sylwestrową. Nikt chyba nie jest taki lekkomyślny żeby obiecać stan używalności w Nowy Rok. 

- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
ja moge robic za kierowce:) tak jedziemy GieTunia
ale CIebie eMTi cos nie widze zebys mial zaplacone to znaczy ze jednak nie przyjezdzacie???
ale CIebie eMTi cos nie widze zebys mial zaplacone to znaczy ze jednak nie przyjezdzacie???
- MAZI
- 5 gwiazdek
Arti pisze:O 9.00 to my mamy być ubrani, rozgrzani z nartami na stoku.Z gazem faktycznie optymistycznie ale w sumie wystarczy żeby chociaż jacyś kierowcy się ostali.
No ja myśle...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
o matko.. ja to wiem, że nikt o nowym roku nie pisał, ja generalnie mówię, jak to jest z ustawianiem się na wcześnie rano po imprezie na narty, bo już kilka takich akcji poza Nowym Rokiem miałem
Przylepka, jedziemy, przelew puszczałem dopiero w nocy, bo dopiero wyklarowało się kilka spraw, które niestety obcięły nam wyjazd tylko do sylwestra
Tak więc będziemy po południu w piątek i zostajemy tylko do popołudnia/wieczora w sobotę... 

Przylepka, jedziemy, przelew puszczałem dopiero w nocy, bo dopiero wyklarowało się kilka spraw, które niestety obcięły nam wyjazd tylko do sylwestra

moi znajomi też mówili... a są to hardkorowi narciarze, więc nie miałem podstaw by sądzić, że skończy się tak, jak się skończyło
Ale powinno być u Was ok, sam bym z Wami pośmigał
Fajnie, że getekiem jedziecie, wreszcie go zobaczymy

- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
niektorzy juz widzieli, nam juz kiedys zdazylo sie jechac w nowy rok do czech i bylo super, wiec raczej nie widze problemu zeby wstac w piatek z rana i pojechac
- MAZI
- 5 gwiazdek
eMTi pisze:o matko.. ja to wiem, że nikt o nowym roku nie pisał, ja generalnie mówię, jak to jest z ustawianiem się na wcześnie rano po imprezie na narty, bo już kilka takich akcji poza Nowym Rokiem miałem![]()
Przylepka, jedziemy, przelew puszczałem dopiero w nocy, bo dopiero wyklarowało się kilka spraw, które niestety obcięły nam wyjazd tylko do sylwestra![]()
Tak więc będziemy po południu w piątek i zostajemy tylko do popołudnia/wieczora w sobotę...
Pantofel...

raczej kwestie obiektywne 

Arti pisze: No to świetnie. W takim razie w czwartek będzie trzeba delikatnie z gazem wieczorem i rano możemy ruszyać. Jakby ktoś nie czuł się na siłach to obok jest krótszy i łagodniejszy stok, do nauki w sam raz.![]()
He he he już jeden kolega miał grać w kosza na chlejadach ...

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
no o tym właśnie mówiłem