I uważajcie, bo po okolicy Alfa z misiakami krąży, mało nas dzisiaj nie ustrzeliła - bądźcie czujni!

PS
Komarów tu jest jak w jakiejś ich wylęgarni....
Konno też przestaniesz jeździć?mały 5150 pisze: ja i KonSTi - nie pływamy. ........ bo to to nie ma silnikaZostajemy w porcie i chlamy
No byliśmy dziś w porcie w Nieporęcie i baaardzo dużo łódek się szykuje - Optimisty, Cadety, itp.Konto usunięte pisze:jarmaj, jutro ma być ogólnopolska olimpiada młodzieży, zobaczysz co to znaczy dużo łódek![]()
Alan, Alan, Alan! pisze: ja tam mogę Was na lince Wiśnią pociągać.
będzie piękny widok z pokładuzofija pisze:No byliśmy dziś w porcie w Nieporęcie i baaardzo dużo łódek się szykuje - Optimisty, Cadety, itp.Konto usunięte pisze:jarmaj, jutro ma być ogólnopolska olimpiada młodzieży, zobaczysz co to znaczy dużo łódek![]()
to bardzo fajny sprzęt do takiego lightowego pływania, będzie funzofija pisze: Widzieliśmy też te (może nie koniecznie te, ale takie) krypy, którymi mamy jutro pływać. Pancerne to to jest i niewywracalne raczej. No chyba, że....![]()
okonki w śmietanie? "Złoty okoń" jest superzofija pisze: Dzięki namiarowi od Monitora Organizacyjnego jesteśmy już również po pysznej rybce![]()
ale zapewne można kupić w nich kapelusz kowbojski, karty i pierścionek plastikowy z kwiatkiem..wiem bo kiedys się tam zaopatrzałamzofija pisze: Aha, w trzech najbliższych okolicznych sklepach jest tylko ciepłe piwo - oszczędzają na prądzie i nie włączają lodówek.![]()
![]()
![]()
Po zimne trzeba się udać do sąsiedniej miejscowości. Dla wyjaśnienia - w pokojach też nie ma lodówek
do karmienia? suchy chleb żrą?Moniqa pisze: PAMIĘTAJCIE O CZYMŚ NA KOMARY
A jaki smażony szczupak! Palce lizać!Moniqa pisze:okonki w śmietanie? "Złoty okoń" jest super![]()
Wyglądają na takie, co i bitwę pod Trafalgarem by przetrwałyMoniqa pisze:to bardzo fajny sprzęt do takiego lightowego pływania, będzie fun
takAlan, Alan, Alan! pisze:do karmienia? suchy chleb żrą?Moniqa pisze: PAMIĘTAJCIE O CZYMŚ NA KOMARY
brzmi jamiiiijarmaj pisze:A jaki smażony szczupak! Palce lizać
znaczy że i nasz najazd przetrwająjarmaj pisze:Wyglądają na takie, co i bitwę pod Trafalgarem by przetrwały
Powinny się nadać
Kaczki nie mieliMoniqa pisze:brzmi jamiiiijarmaj pisze:A jaki smażony szczupak! Palce lizaćale Zofij zostawił coś dla innych gości
![]()
Gdyż bo ponieważ WiFi do apartamentu nie dociera i trzeba siedzieć na zewnątrz, to z całą stanowczością mogę stwierdzić, że tykają i to bezczelnie, a na dodatek boleśnie.Moniqa pisze:z tego co wiem to krwi z promilami nie tykają więc może to jest metoda![]()
Widzę, że nie ma sensu się depilowaćzofija pisze: Gdyż bo ponieważ WiFi do apartamentu nie dociera i trzeba siedzieć na zewnątrz, to z całą stanowczością mogę stwierdzić, że tykają i to bezczelnie, a na dodatek boleśnie.
Oczywiście nie będzie Ci przeszkadzało, że chłodzimy w niej piwo?zofija pisze: Przesyłka specjalna na Ciebie czeka.
małż jad wysysyssssazofija pisze:Gdyż bo ponieważ WiFi do apartamentu nie dociera i trzeba siedzieć na zewnątrz, to z całą stanowczością mogę stwierdzić, że tykają i to bezczelnie, a na dodatek boleśnie.Moniqa pisze:z tego co wiem to krwi z promilami nie tykają więc może to jest metoda![]()
Potrafią przegryzać nawet spodnie.![]()
yeeeahhhhhzofija pisze: Aha, zapomniałam Ci wcześniej przekazać. Przesyłka specjalna na Ciebie czeka.
Małż jest co najmniej niepocieszony, gdyż zadowoliłam się lodem ze sklepu.Moniqa pisze:małż jad wysysyssssa![]()
Przybywajcie z Bachą jak najwcześniej, bo tęskniem.... Najwyżej nas zbudzicieMoniqa pisze: Ja będę w CSK od ok.10.30
ta dzisiejsza młodzieżzofija pisze:Małż jest co najmniej niepocieszony, gdyż zadowoliłam się lodem .Moniqa pisze:małż jad wysysyssssa![]()
![]()
przynajmniej w zimnymzofija pisze:Topi więc swe smutki w piwie i nie wiem, czy będzie w ogóle chciał współpracować...![]()
przybędziemy jak tylko wstaniemyzofija pisze:Przybywajcie z Bachą jak najwcześniej, bo tęskniem.... Najwyżej nas zbudzicieMoniqa pisze: Ja będę w CSK od ok.10.30
pozamiatane ...od prawie roku.zofija pisze: Konno też przestaniesz jeździć?![]()
jest, jak jest i lepiej nie będzie. no chyba, że z fotosklepem. ale to już na specjalne zamówienie.Konto usunięte pisze:p.s. 2 Fotki, dajcie to jakieś fotki, żebyśmy mogli powspominać na gorąco