Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Dobre z tym PROTO
Ps. Wybieram się na Niskie za tydzień i mam pytanko - Czy tam jeżdzi się na profi-slicku?

slicki na niskie to trochę przerost formy nad treścią.. chyba, że masz mega parę w łapach, chłodnicę płynu wspomagania i mięciutką mieszankę, bo innej nigdzie nie zagrzejesz.
ryjeks, 15 letnie subaru to jedno, ja bardziej bym się skupił na tym, że licencjonowany zawdonik MP w profi rajdówce klepał totalnych amatorów, jak zawsze
Jak by nie był 1, to dopiero byłby śmiech na sali. A czuję, że jak by Maras startował, to mogłoby być ciekawie 

ryjeks, 15 letnie subaru to jedno, ja bardziej bym się skupił na tym, że licencjonowany zawdonik MP w profi rajdówce klepał totalnych amatorów, jak zawsze

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
śmiech na sali ,że o kocach grzewczych na profi oponach nie wspomnę i pierwszym starcie na odcinku kierownika 15letniego subaru
Maras sklepał by go jak młodego ,taka jest prawda 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no i wydało się dlaczego wypakowaliśmy na pierwszym podjeździe ,za dużo nitrometanu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

z-team, te niskie to jest 1/3 tego co na rakietowej, więc zakładaj coś mało przyczepnego, to sobie chociaż boczurami polatasz 
Bo ciężko tam o inną frajdę z jazdy

Bo ciężko tam o inną frajdę z jazdy

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Kiedy najbliższe zawody/treningi - jakiekolwiek we wro?
16.11 - XI Runda WLTAcyqan pisze:Kiedy najbliższe zawody/treningi - jakiekolwiek we wro?
Zawody we Wrocławiu i okolicach-WLTA,Niskie Łąki i
Jeżeli chodzi o Danysa- to bardzo dobry kierowca. Obstawiam że ma większy potencjał od Marasa. Nie można porównywać czasów z innych imprez bo mogły być inne warunki np. bardziej sucho, cieplej itp.
dobry nie dobry, licencjonowany. Marek nigdy nie był kierowcą "zawodowym"
Natomiast Danys środowisko kłuje tym, że jako zawodnik pcha się wszędzie na imprezy amatorskie, gdzie nie wyląduje za to do klasy gość i cieszy się klepaniem amatorów, a to jest słaby temat 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Zawsze w poniedziałek przed zawodami jest trening, a że wypada święto to pewnie będzie przesunięty. Możliwe również, że w przyszłym tygodniu będzie trening (info z forum srtw)Krysztal pisze:16.11 - XI Runda WLTAcyqan pisze:Kiedy najbliższe zawody/treningi - jakiekolwiek we wro?
Moim skromnym zdaniem do Marka mu daleko 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Licencjonowany czy nie...Co to za różnica? Przecież licencja niczego nie dodaje. Każdy może zrobić licencje bez większego kłopotu, jeżeli tylko ma na to ochotę i jest ona komuś potrzebna do startów wyżej czyli drożej 

z-team, pewnie i racja jeśli by to dotyczyło kogoś kto sobie licencję zrobił tylko ot tak jako kaprys albo do startów w RPP (choć i tak to już jednak zawodowstwo jest jak dla mnie ) ,a powiedzmy sobie szczerze ,że Paweł trochę w RSMP czy w Czechach potem pojeździł i nie jest praktycznie amatorem z licencją tylko 

Tym smaczniejsze będzie ewentualne zwycięstwo 

on od zawsze jest na celowniku, tylko tak się jakoś składa, że od 3 lat jakoś nikt za bardzo nie może go zepchnąć z 1ego miejsca, choć kilka razy się to zdarzyło 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubione posty: 0
eMTi, przeczytaj co napisałeś - to zdarzyło się, czy nie
?

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Podobne dyrdymały pisze w innych wątkach... 

10 listopada (niedziela) na Niskich Łąkachcyqan pisze:Kiedy najbliższe zawody/treningi - jakiekolwiek we wro?
more info: http://sparta-wroclaw.pl/readarticle.php?article_id=14 &
Cześć. W którym roku Paweł Danys startował w RSMP? Odniósł jakiś sukces? A w Czechach - startował w jakimś rajdzie wymagającym licencji?
VTS_fun, zwracam honor ,od 2005 r startował regularnie w RPP ,a w roku 2008 zdobył tytuł Mistrza Polski tego Pucharu wygrywając 1 rajd, 3 razy będąc drugim i 3 razy 4te miejsce wyprzedzając o 5 punktów Piotra Jędrusińskiego i Pawła Hankiewicza ,następnie przesiadł się do ligi czeskiej ,owszem bez licencji ale z taką obsadą ,że wiele rund RSMP mogło by im pozazdrościć jeżdżąc tam między innymi EVO IX N grupowym . Co czyni go totalnym amatorem i niedzielnym kierowcą który wyciągnął swojego chuchanego i dmuchanego od święta wystawianego Peugeot 208 PROTO wraz z obsługą (wóz serwisowy , koce grzewcze i inne ciekawostki jakie przecież wszyscy inni mieli też
) do walki z kilkunastoletnimi (co najmniej) Subarynami na oponach slick typu Profil
Żeby była jasność ,dla mnie osobiście nie ma nic złego w tym ,ze startuje w takich imprezach , przynajmniej chłopaki mają jakiś tam punkt odniesienia co do swoich wyników bo to nie był w RPP byle jaki woziwoda ,jednak takie notki prasowe jak powyższe są lekko śmieszne i tyle bez żadnej filozofii doklejonej do tego
. Jeśli było to w formie testu auta jak na Kamionkach to bardzo fajnie ale nie jako równa walka 

Żeby była jasność ,dla mnie osobiście nie ma nic złego w tym ,ze startuje w takich imprezach , przynajmniej chłopaki mają jakiś tam punkt odniesienia co do swoich wyników bo to nie był w RPP byle jaki woziwoda ,jednak takie notki prasowe jak powyższe są lekko śmieszne i tyle bez żadnej filozofii doklejonej do tego

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubione posty: 0
A Wy dalej,przecież to całekiem dobra oponaburat pisze: oponach slick typu Profil![]()

No dobra,ostrzymy kosy na Danysa- hamulce Cayenne,opony profi (nie Profil

Jak dla mnie w roku 2008, tytuł mistrza PPZM zdobył Piotrek Sopoliński, Paweł Danys o ile mnie pamięć nie myli był trzeci...taka mała różnica. A w Czechach jeździł evo 8 a nie 9, no i na pewno nie n-kowym. Pozdro :) BojNie mogę się doczekać, co będziecie pisać o Danysie jak zobaczycie listę zgłoszeń Barbórki Warszawskiej :)