w laponi czy jakoś tak to gdzieś koło szwrcwaldowa pomorskiego
no dzisiaj demon wyjeżdża z serwisu dwa nowe amorki założone klapa tylna polakierowana i oliwka nowa zalana. Trza znów zrobić kuchenne rewolucje na patelniach
kurde amory zaczynam zmieniać częściej niz olej ze statystyki został mi jeszcze jeden do odświeżenia
Krysztal pisze:Kto leci 17.11 zakończenie sezonu ? Ludwikowice - muzeum (i drogi przyległe)
Dobra to impreza? Pachoły czy chochoły?
pachoły takie jak na walimskim lecie na odcinku "muchołapka" (możesz zobaczyć jak wyglądało) + betonowe drogi dojazdowe które są już nie pachołkowe ale walim to to nie jest ale dramatu nie będzie :) a amor zawsze gdzieś można zepsuć :P
burat pisze:24.11.2013r I KJS Lutomia jak by ktoś był zainteresowany
kuźwa jak nic się nie dzieje to nic, a jak nagle imprezy to wszystkie naraz wrrrrr... za tydzień ludwikowice... w kolejną niedzielę szutry od ludzi z WLTA a tu jeszcze Lutomia... a żeby było jeszcze gorzej w sobotę kobieta mnie na jakieś andrzejki ciągnie.... i co ja mam począć... wrrrrr
burat pisze:Krysztal, zalać się w trupa na andrzejkach
mam pewien pomysł :D zrobię tak jak wyżej napisano... a na szutry (bo są na 12.00) ktoś mnie zawiezie :D w międzyczasie trochę wypocznę, poupalam i ktoś mnie odwiezie
A gdzie o tej Lutomii poczytac mozna? Gdzie tam jest jakis kawalek asfaltu na KJS ? Mam juz 5 biegow w zapasie i jeszcze pare na ewentualne wymianki, to moze bym sie wybral ;)
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
burat pisze:hati, na fejsie i u mnie przez telefon bo tam byłem ,a kajtki nie odbywają się zawsze na asfaltach
No calkiem fajnie, tylko krotkie cos to okrazenie - chyba ze jest wiecej petli gdzies tam ukrytych ? Serce sie rwie, rozum jednak podpowiada : zajrzyj w portfel ... :(
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android