Konto usunięte pisze: Termin raczej wyklucza ognisko, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że zima nie zamierza odejść
eeeee tam
Konto usunięte pisze: Termin raczej wyklucza ognisko, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że zima nie zamierza odejść
No właśnie.lukwol pisze:Konto usunięte pisze: Termin raczej wyklucza ognisko, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że zima nie zamierza odejść
eeeee tam
No właśnie...lukwol pisze:Konto usunięte pisze: Termin raczej wyklucza ognisko, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że zima nie zamierza odejść
eeeee tam
remek pisze: Niestety termin rajdu oraz możliwe zimne noce przyprawiają o ból głowy co wybrać
Proszę mnie tu nie obrażać, ja nic nie pomyślałemremek pisze: pomyśleliście,
To ja wyrażałem pewne wątpliwościinquiz pisze:WiS z tym ogniskiem to nie przesadzaj, w tym roku robiliśmy sylwestra przy ognisku i było bardzo fajnie
taaa, a ostatnio nie wszystkie poszły.eMTi pisze: na stos z inquizem, no chyba, że przywiezie ze sobą 2x tyle pieczonych świniaczków, co ostatnio![]()
obserwuję ten wątek i są duże szanse że przyjadęWiS pisze: ...pod warunkiem, że się zapiszesz, przyjedziesz, skoczysz przez to ognisko, a potem się napijemy![]()
![]()
inquiz pisze: a jak się napijemy to i przez ognisko mogę skakać
A to co czy to ten znajomy z Toru Kielce czy to ktos taki jak Rubikon i chce sie integrowac albo szuka chopców do chóru!!??Arti pisze:A co to, Rubik porzucił beemwice i znowu kupił Subaru?LouCyphre pisze: 45. Tajemniczy Piotr R.
Jaja sobie robicie, czy co...Konto usunięte pisze: My prawdopodobnie odpadniemy, więc szkoda wałkować to ognisko
a tak, łyk talentu i mogę tańcowaćGrzesiek_67 pisze: ...albo potańczymy![]()
inquiz pisze: a tak, łyk talentu i mogę tańcować![]()
to nie mów tego małemu, bo on nawet nie wiedział, że coś takiego było i się dopiero z fotek dowiedział...inquiz pisze:taaa, a ostatnio nie wszystkie poszły.eMTi pisze: na stos z inquizem, no chyba, że przywiezie ze sobą 2x tyle pieczonych świniaczków, co ostatnio![]()