Kochany Kruszonie juz ja cie tu obwioze po tych sadzawkach napewno nie bedziesz zawiedzionyKruszyn pisze:pablito, jest tu grupa co chętnie wybierze się w stronę mazur....co prawda Ty z Olsztyna ale tam też jakieś sadzawki są i trochę szutru
no i po co się wygadałeśKruszyn pisze:damaz, myślisz ,że to będzie zemsta![]()
No ale przymusu nie ma przecież. Ja przed zawodami będę się oszczędzal na pewno i nikt mnie nie zmusi do wlania w siebie 20 l spirytu.damaz pisze: poza tym, to spotkanie zawodowców jest, jak czytam. za słabe głowy u nas som![]()
Arti, nie znasz naszych niektórych kolegów? oni Cię nie zmuszą. oni Cię namówią.Arti pisze: nikt mnie nie zmusi do wlania w siebie 20 l spirytu
damaz pisze:
Arti, nie znasz naszych niektórych kolegów? oni Cię nie zmuszą. oni Cię namówią.![]()
nikogo nie trzeba będzie zmuszać przecież Sidoroff wśród alkoholi jest niczym kawiorArti pisze: nikt mnie nie zmusi do wlania w siebie 20 l spirytu.
Arti pisze: i nikt mnie nie zmusi do wlania w siebie 20 l spirytu
LouCyphre pisze:ogs, Dla Ciebie się znajdzie
Charlie się chwalił mi się przed chwilą, że się zapisał...lewap pisze: ( WRCfan, Niuniek, Ogs, ktoś jeszcze ? )
Będziecie zapewne jechać przez Bełchatów to może i my się dołączymy, ale nasz wyjazd planowany jest raczej na późne popołudnie.pablito pisze:Ok w takim razie poczekam az cos sie wyklaruje.Pozdrawiam i Wesolych Swiat.rrosiak pisze:pablito, aż tak wiele osób z W-wy i okolic w tym roku nie jedzie niestety, ale tak czy inaczej chyba trochę za wcześnie na ustalanie szczegółów. Zapewne start będzie w piątek przed południem.
Jedziemy w piątek popołudniu (~15-16), były wstępne przymiarki do wspólnej jazdy z Charliem, ale jeszcze bez konkretów. Jakby wyszło tak, że nie pojedziemy z Charliem tylko moim autem to miejsce masz pewnelewap pisze: Kiedy Krakusy ( WRCfan, Niuniek, Ogs, ktoś jeszcze ? ) wyjeżdżacie, kiedy wracacie, może bym się z wami zabrał,( oczywiście dołożę się na paliwo )?
reefer pisze: 19. reefer 3x