I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
Re: I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy
żuf, w dresie chodzę tylko na wsi. Ty mógłbyś przyjść za kosmitę - też nie musiałbyś się przebierać ;>
Chityna niepotrzebna - założysz któryś z źufopolarków i będzie robił za pancerz agresywnego chrabąszcza ;>
Chityna niepotrzebna - założysz któryś z źufopolarków i będzie robił za pancerz agresywnego chrabąszcza ;>
michal, a ja myślałem ,że ktoś inny nie będzie musiał się przebierać 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Myślę, że możesz oblecieć to za pomocą plexiźuf pisze:zofija, skad ja wezme tyle chitynki na przebranie![]()

Czarownica prawdę Ci powie :D
1.-2. Mag WiS, gdziekolwiek i kiedykolwiek w lutym (z tym, ze jesli Kielce - to organizuję, jesli gdzie indziej, to przyjeżdżam w gości);
3.-4 Kruszyn (sierotka losująca )
5.-6 Beatka i Piter 35 ( Pomysł hardkor
)
7-8. Zośka i MIchał - termin 13/02/10 wersja średni hardkor - Zośka winszuje być siostrą niemiłosierdza - a moge sie przbrać za specjalistę do spraw windykacji trudnych
9-10. Bafi i Chlor - termin super, tylko musimy jeszcze Admina namówić, bo obiecywaliśmy mu walentynki. Za mną jak za mną, ale za Chlorem Admin by płakał
Czy ja się mogę przebrać za kulawą? Bo mam akurat potrzebne rekwizyty
jakoś tak sama nie wiem skąd
5.-6 Beatka i Piter 35 ( Pomysł hardkor

7-8. Zośka i MIchał - termin 13/02/10 wersja średni hardkor - Zośka winszuje być siostrą niemiłosierdza - a moge sie przbrać za specjalistę do spraw windykacji trudnych

9-10. Bafi i Chlor - termin super, tylko musimy jeszcze Admina namówić, bo obiecywaliśmy mu walentynki. Za mną jak za mną, ale za Chlorem Admin by płakał

Czy ja się mogę przebrać za kulawą? Bo mam akurat potrzebne rekwizyty

Life's too short to get upset.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No to OK, post wstępny skorygowany - termin ustalono na 13.02., pozostaje do decyzji kwestia miejsca.
Przypominam, że ja mogę - jakby co - znaleźć jakąś metę w Kielcach lub okolicy, ale inne propozycje wciąż mile widziane (pod warunkiem, że ktoś inny ogarnie wtedy logistykę, a ja sobie przyjadę w gości).
Szczegóły dotyczące przebierania - do uzgodnienia. Po konsultacjach, proponuję jednak pod rozwagę wersję soft, czyli bez losowania i obligu - niech każdy się przebiera tak, jak chce i może. Będzie prościej i łatwiej, a niekoniecznie mniej śmiesznie
Myślę, że możemy nawet dopuścić "przebranie za sztywniaka", czyli normalny strój balowy (suknia bez plec dla pań i smoking dla panów), żeby nie było, że dyskryminujemy tych mniej wyluzowanych.... A co, niech też się z nami zespotują
Tyle, że na nagrodę nie będą mieli szans
Acz przyznam, pomysł z hardkorem... kusi...
Zobaczymy.
Na razie, najważniejsze, na ile osób możemy wstępnie liczyć.
Lista uporządkowana:
1.-2. Mag + WiS;
5.-6 Beatka i Piter 35
7-8. Zośka i MIchał
9-10. Bafi i Chlor

Przypominam, że ja mogę - jakby co - znaleźć jakąś metę w Kielcach lub okolicy, ale inne propozycje wciąż mile widziane (pod warunkiem, że ktoś inny ogarnie wtedy logistykę, a ja sobie przyjadę w gości).
Szczegóły dotyczące przebierania - do uzgodnienia. Po konsultacjach, proponuję jednak pod rozwagę wersję soft, czyli bez losowania i obligu - niech każdy się przebiera tak, jak chce i może. Będzie prościej i łatwiej, a niekoniecznie mniej śmiesznie

Myślę, że możemy nawet dopuścić "przebranie za sztywniaka", czyli normalny strój balowy (suknia bez plec dla pań i smoking dla panów), żeby nie było, że dyskryminujemy tych mniej wyluzowanych.... A co, niech też się z nami zespotują

Tyle, że na nagrodę nie będą mieli szans

Acz przyznam, pomysł z hardkorem... kusi...

Na razie, najważniejsze, na ile osób możemy wstępnie liczyć.
Lista uporządkowana:
1.-2. Mag + WiS;
5.-6 Beatka i Piter 35
7-8. Zośka i MIchał
9-10. Bafi i Chlor
Admin koniecznie, a walentynki - oczywiście - robimy przy okazji. WszyscyBaficzka pisze: musimy jeszcze Admina namówić, bo obiecywaliśmy mu walentynki.

Ufam, wodzuWiS pisze:Ufaj, siostro.

No to może jeszcze: łoś, wtyczka + kontakt, Dyrekcja (karykatura?), pingwin (ktoś się odważy?WiS pisze:A póki co, na zachętę (?), proponuję zacząć tworzyć listę możliwych przebrań pod losowanie. Rzucajcie propozycje - męskie, żeńskie i nijakie. Najlepiej wieloznaczne i dające pole do popisu - czyli puszczania wodzy fantazji i inwencji. Potem się wybierze najfajniejsze.
Na dobry początek: siostra (nie)miłosierdzia (rezerwacja), boxer h6, syrena , małpa w czerwonym, agent Tomek, efekt cieplarniany, trytytka, szara strefa, ciotka rewolucji, pirat, szejk naftowy, mercedes, dama kier, pięć piw, star, hamlet, paź królowej, ikona popkultury, fotoradar, dama kier, polityk w pogoni za władzą... Dobra, starczy - niech sięinni wykażą

michal, niezłe zioło masz w domu 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Jeśli już to niezłe ziółko

Ja? Radomskie, ale jak pan major woli, to Franz ma camele.michal pisze:Kobito - co Ty jarasz i czemu mnie tym nie częstujesz? ;>

Zawsze myślałem ,że to Michał rządzi miastem i On ma najlepszy towarmichal pisze: Kobito - co Ty jarasz i czemu mnie tym nie częstujesz?

A jednak nieeeeeeeee to zofija, pociąga za sznureczki

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Też uważam, że z Zośki niezłe ziółkoKruszyn pisze:michal, niezłe zioło masz w domu

Zośka, co Ty za Francę czy innego Franca chcesz mi tu cichaczem do chałupy sprowadzić!
Baśka, jeszcze chwila i mi z kobity zrobisz chwasta ;)

Baśka, jeszcze chwila i mi z kobity zrobisz chwasta ;)
Ja... yyy..ten tego...
Nie, zupełnie nikogo

Nie, zupełnie nikogo

- WiS
- 6 gwiazdek
zofija pisze:
WiS napisał(a):
A póki co, na zachętę (?), proponuję zacząć tworzyć listę możliwych przebrań pod losowanie. Rzucajcie propozycje - męskie, żeńskie i nijakie. Najlepiej wieloznaczne i dające pole do popisu - czyli puszczania wodzy fantazji i inwencji. Potem się wybierze najfajniejsze.
Na dobry początek: siostra (nie)miłosierdzia (rezerwacja ), boxer h6, syrena , małpa w czerwonym, agent Tomek, efekt cieplarniany, trytytka, szara strefa, ciotka rewolucji, pirat, szejk naftowy, mercedes, dama kier, pięć piw, star, hamlet, paź królowej, ikona popkultury, fotoradar, dama kier, polityk w pogoni za władzą... Dobra, starczy - niech sięinni wykażą
No to może jeszcze: łoś, wtyczka + kontakt, Dyrekcja (karykatura?), pingwin (ktoś się odważy? ), moderator, miss mokrego podkoszulka, dobry wojak Szwejk, ZOMO, wiking, czerwony kapturek (interpretacja dowolna ), parasol plażowy, królik - ostatnio popularny, dieta cud, wolny wydech, apple, LPG... tak na szybko to tyle

Fasolka po brytańsku, francuska pokojówka, Juliusz Cezar, Henryk VIII, la femme fatale, Barbie (

Ciiiii...nie tak głośno, bo się wydaPiter 35 pisze: Zawsze myślałem ,że to Michał rządzi miastem i On ma najlepszy towar![]()

Michaaaałku ;) uważaj na słowa

I dlatego dla mnie będzie zawsze ziółkiem - pożądanym rzecz jasnaChwast – każda roślina niepożądana z punktu widzenia osoby, posługującej się tym terminem.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Re: I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
Baficzka, ten tego będziesz parzyć ziółka ? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Czytam ten wątek i mam wrażenie, że ktoś grzebie w matriksie 

WiS pisze:zofija pisze:
WiS napisał(a):
A póki co, na zachętę (?), proponuję zacząć tworzyć listę możliwych przebrań pod losowanie. Rzucajcie propozycje - męskie, żeńskie i nijakie. Najlepiej wieloznaczne i dające pole do popisu - czyli puszczania wodzy fantazji i inwencji. Potem się wybierze najfajniejsze.
Na dobry początek: siostra (nie)miłosierdzia (rezerwacja ), boxer h6, syrena , małpa w czerwonym, agent Tomek, efekt cieplarniany, trytytka, szara strefa, ciotka rewolucji, pirat, szejk naftowy, mercedes, dama kier, pięć piw, star, hamlet, paź królowej, ikona popkultury, fotoradar, dama kier, polityk w pogoni za władzą... Dobra, starczy - niech sięinni wykażą
No to może jeszcze: łoś, wtyczka + kontakt, Dyrekcja (karykatura?), pingwin (ktoś się odważy? ), moderator, miss mokrego podkoszulka, dobry wojak Szwejk, ZOMO, wiking, czerwony kapturek (interpretacja dowolna ), parasol plażowy, królik - ostatnio popularny, dieta cud, wolny wydech, apple, LPG... tak na szybko to tyle![]()
![]()
![]()
Fasolka po brytańsku, francuska pokojówka, Juliusz Cezar, Henryk VIII, la femme fatale, Barbie (- Remek się powinien przebrać!
), wuj Sam, Inteligentny Projekt, Mickey Mouse, marynarz wód mętnych, Czarnoksiężnik z Krainy OZ, muszkieter(ka), foczka o smutnych oczach, niebieski ptak, troll, spaghetti western, tupot białych mew, Akademia Pana Kleksa, czeski film...

...białe myszki, królowa lodu, cyganka z tobołkiem, husaria, czeski błąd, dziura w zębie, alfons, euro norma, dolina Rozpudy, katafalk, skład porcelany, bilet PKP, bramka autostradowa, gargamel, kot w butach, :FUX:

Chloru, zapytaj ziółek lepiej czy chcą się parzyć :P
michal, weź niebieską pigułkę
michal, weź niebieską pigułkę

ziółka się parzą? i to jeszcze pewnie w kociołku? Adam, ze smutkiem muszę Cię poprosić o opuszczenie pomieszczenia
Baśka - pojechałaś z kolorem pigułki - czy coś komuś imputujesz? ;->

Baśka - pojechałaś z kolorem pigułki - czy coś komuś imputujesz? ;->
- WiS
- 6 gwiazdek
Baficzka pisze: zapytaj ziółek lepiej czy chcą się parzyć :

Jak to ziółka - a to powyżej wygląda na grę wstępną

zofija, wał przeciwpowodziowy rzondzi - acz wał napędowy też byłby teges

Tylko kto się odważy robić za wała...?
PS. do listy możliwych przebrań: gwiezdny pył, US Spec, duży spoiler, skrzynia szóstka, AWD, kobieta pracująca, KRUS, nocna straż, mistrz tuningu, off road, róża wiatrów...
No nie wiem - może być też leżący/martwy policjantWiS pisze:zofija, wał przeciwpowodziowy rzondzi - acz wał napędowy też byłby teges![]()
Tylko kto się odważy robić za wała...?

Choć za to pod koniec imprezy każdy może być przebrany

To michal ma wiecej niz jeden sznureczek?Piter 35 pisze: Zawsze myślałem ,że to Michał rządzi miastem i On ma najlepszy towar![]()