Czy odwołujemy Chlejady?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Czy odwołujemy Chlejady?
Razem z Mag zagłosowaliśmy przeciwko odwołaniu Chlejad.
Szacunek wobec dzisiejszej tragedii nijak nie koliduje nam z tym, żeby spotkać się z Przyjaciółmi i pobiesiadować - kilka dni później.
Szacunek wobec dzisiejszej tragedii nijak nie koliduje nam z tym, żeby spotkać się z Przyjaciółmi i pobiesiadować - kilka dni później.
produkcji cytrynówki już nie można zatrzymać
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
sidor, nie martw się , przyajdę z moim giermkiem (mały coś tam z numerem) i damy radę 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Razem ze szwagrem (Goldim - moze ktos pamieta goscia bez ktorego by zabraklo drewna na ognisko) planujemy byc bez wzgledu na okolicznosci. Zaloba ma trwac do piatku. Najwyzej sie uchlejemy na smutno-sentymentalnie.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
remek pisze:wróciłem. P. Górski nie ma nic przeciwko, możemy działać.
No i bardzo dobrze

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Info z biura ak sudeckiego mówi iż na dzień dzisiejszy rajd ma się odbyć. (nie daje 100% pewności co do wiarygodności tego info)
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

My (Megis i ja) będziemy bez względu na to jak się potoczy sytuacja z Elmotem.
A ja znalazlem cos takiego RSMP - PZM odwołuje zawody
PZM odwołuje zawody
2010-04-10 - M. Jermakow
Tagi: Rajd Elmot, PZM
W związku z tragedią narodową w której zginęła para prezydencka wraz z polską delegacją, Zarząd Główny Polskiego Związku Motorowego podjął decyzję o odwołaniu zawodów sportu motorowego począwszy od dnia dzisiejszego tj. 10 kwietnia 2010 roku.
Nie wiadomo jeszcze czy odbędzie się zaplanowany na najbliższy weekend Rajd Elmot. Według nieoficjalnych informacji prawdopodobnie dziś wieczorem, lub jutro rano, władze imprezy podejmą decyzję w sprawie ewentualnej zmiany terminu.
PZM odwołuje zawody
2010-04-10 - M. Jermakow
Tagi: Rajd Elmot, PZM
W związku z tragedią narodową w której zginęła para prezydencka wraz z polską delegacją, Zarząd Główny Polskiego Związku Motorowego podjął decyzję o odwołaniu zawodów sportu motorowego począwszy od dnia dzisiejszego tj. 10 kwietnia 2010 roku.
Nie wiadomo jeszcze czy odbędzie się zaplanowany na najbliższy weekend Rajd Elmot. Według nieoficjalnych informacji prawdopodobnie dziś wieczorem, lub jutro rano, władze imprezy podejmą decyzję w sprawie ewentualnej zmiany terminu.
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
Wiec mysle ze nie wszystko jeszcze stracone jesli chodzi o rajdowki. 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
WRC fan,
ja podobnie. Głosowałem za nie odwoływaniem Chlejad. Trzeba się spotkać. Tak, właśnie TERAZ.
Pozdrawiam
Grzegorz
ja podobnie. Głosowałem za nie odwoływaniem Chlejad. Trzeba się spotkać. Tak, właśnie TERAZ.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Nie żebym chciała jakieś zamieszanie wprowadzać, ale wstępnie wygląda na to, że Elmot pójdzie zgodnie z planem - za autoklubem:
to jest pewne info od ORGANIZATORA
[*] Elmot jedzie zgodnie z planem !!! Informacja od dyrektora
jestem od zabezpieczenia i dyrektor ogłosił ze normalnie wszystko zgodnie z planem bedzie
Jutro jest odprawa zabezpieczenia kto gdzie
wiec Elmot bez zmian
AK.Wałbrzyski
Potwierdzam info. Dzisiaj około 18 dostałem takie samo z biura prasowego rajdu.
Czarownica prawdę Ci powie :D
to samo potwierdzał sidor, jak stwierdził - z pewnego źródła
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
zofija, ale to są informacje z forum autoklubu, myślę że ''musicie'' poczekać na oficjalne stanowisko organizatora [bo może być jakiś nacisk z ''góry'']. Ale raczej z tych przecieków wynika, że na 90 procent Elmot poleci...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- charlie
- 0 gwiazdek
- Auto: małe, czerwone, prawie jak porsche
sidor, myślę, że bez względu na rezultat i ostateczne postanowienia odnośnie Elmotu i Chlejad (to drugie jak widzę na pewno się odbędzie) ludzie z cytrynówki by nie zrezygnowali.
Odnośnie Elmotu to tak jak już pisałem oficjalnego info nie ma i nie ma co postanawiać dopóki tej decyzji nie poznamy. Moim zdaniem organizator powinien w tej sytuacji odwołać testowy, a odcinki w weekend puścić zgodnie z planem bo jak rozumiem żałoba jest od soboty do piątku.
Odnośnie Elmotu to tak jak już pisałem oficjalnego info nie ma i nie ma co postanawiać dopóki tej decyzji nie poznamy. Moim zdaniem organizator powinien w tej sytuacji odwołać testowy, a odcinki w weekend puścić zgodnie z planem bo jak rozumiem żałoba jest od soboty do piątku.
Think. Feel. Predict.
A może rozważyć taka alternatywę, gdyby ELMOT miał sie nie odbyć, aby imprezę zrobić w piątek i w sobotę kolo południa sie rozjechać.
Dodatkowo niewiadomą pozostaje pogoda.
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
Dodatkowo niewiadomą pozostaje pogoda.
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
FUX, wg mnie to już niepotrzebne komplikacje, nie mówiąc już o przygotowaniu do tematu p. Górskiego.. Dwa, że część osób dotrze dopiero późnym wieczorem w piątek...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
FUX pisze: imprezę zrobić w piątek i w sobotę kolo południa sie rozjechać.
Nie każdy ma rzut beretem do Srebrnej Góry, w takim układzie ja na pewno bym zrezygnował.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Taka zmiana była by dla nas już nie do ogarnięcia na tym etapie, nie wiem jaka byłaby wówczas cena, nie ma w ogóle takiej opcji. Albo robimy tak jak było zaplanowane, albo wcale.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: Dwa, że część osób dotrze dopiero późnym wieczorem w piątek...
Widać kogo Fux nie lubi.

Wituś.Witek pisze: Widać kogo Fux nie lubi.
ŻEBY BYŁA JASNOŚĆ.
NIE MA TAKICH LUDZI NA FORUM !!!!!
SĄ OSOBY, KTÓRE DARZĘ MNIEJSZĄ LUB WIEKSZĄ SYMPATIĄ !!!!!
EOT dla takich zaczepek...
Dolce far niente 

I remek ma racje,po co kombinowac jak kon pod gore.remek pisze:Chlejady pozostaną w pierwotnie zaplanowanej formie.
FUX, a Tych co się nie lubi to w tym roku dostaną w ryj ....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
A drugiego do ręki...Kruszyn pisze:FUX, a Tych co się nie lubi to w tym roku dostaną w ryj ....
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.