remek pisze: mozemy sie integrowac do niedzieli rano

remek pisze: mozemy sie integrowac do niedzieli rano
Remuś, gdzie będziecie w tym Bieruniu? Odwiedzę Was chłopaki ;)remek pisze:BTW jutro sie meldujemy w Siemianowicach a wieczorem w Bieruniu Starym, mozemy sie integrowac do niedzieli rano
dawaj dawajromek pisze:
Remuś, gdzie będziecie w tym Bieruniu? Odwiedzę Was chłopaki ;)
Ja będę w niebieskiej Imprezie WRX MY01 - to rzadkie auto na pewno zauważycie :PPaweł_BB pisze:No to z kim widzimy się w niedzielę? ja będę czarnym Miśkiem na blachach SB z białymi naklejkami "imracing.pl" na masce i "Toora" na tylnych drzwiach i masce więc na pewno łatwo mnie rozpoznacie
Łatwiej będzie znaleźć gościa który cały czas gadaIntak_i_nie pisze: Ja będę w niebieskiej Imprezie WRX MY01 - to rzadkie auto na pewno zauważycie :P
radekk pisze: Łatwiej będzie znaleźć gościa który cały czas gada![]()
WRC fan pisze: Przyjeżdżasz jednak ?![]()
Tomasz_555 pisze: Dostałem niebywałą szansę jechać na prawym :)
Waszka to nieźle lata............ bokami też, tak więc 100gr. na odwagę, zapnij mocno pasy i ognia. Ja Was wcale, ale to wcale nie podpuszczam ale z Evo takim czarnym z Bielska to chyba wygracie ?Tomasz_555 pisze:Z Waszką jadęWRC fan pisze: Z kim śmigasz ?![]()
Zaczynam się trochę stresować choć moja rola jest zdecydowanie mniejszaMarko Rally pisze: Waszka to nieźle lata............ bokami też, tak więc 100gr. na odwagę, zapnij mocno pasy i ognia.
Marko Rally pisze:Ja Was wcale, ale to wcale nie podpuszczam ale z Evo takim czarnym z Bielska to chyba wygracie ?![]()
------------------------------------------------------------------
Pa-weł ! Pa-weł ! nie daj się !
Marko Rally pisze: wcale nie podpuszczam ale z Evo takim czarnym z Bielska to chyba wygracie ?![]()
Dlaczego?radekk pisze:na mnie codziennie tak patrzą
Nie wiem, widocznie tak wyglądam. Może kiedyś jak mnie zobaczysz to sam dojdziesz do tego dlaczegoPaweł_BB pisze: Dlaczego?
Zapodaj fotę a nie ględźradekk pisze: Nie wiem, widocznie tak wyglądam. Może kiedyś jak mnie zobaczysz to sam dojdziesz do tego dlaczego