90lecie rajdu polski
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Wrocławskie spociki
To dajcie numer do eMTiego, bo narazie się tu dziś nie pojawił
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Nie posiadam, może burat ma
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
dobra to na razie cisza więc chyba każdy jednak sam sobie dojedzie ,zresztą Marek już ponoć tam wyjechał więc lipa 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
burat, gdzie będziecie na OSie? Bo jeśli pojadę, to prosto do Walimia, a nie wiem od której strony wjeżdżać. Droga pewnie będzie zamknięta, tylko nie wiadomo od której. Tak obstawiam być koło 16.00 (jeśli w ogóle).

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
pawlaswrc stawiam na to ,że impreza skupi się na odcinku OS-u w pobliżu patelni Walimskich, wiec podjazd od strony Walimia będzie pewnie najbardziej optymalny. Wpadaj bedzie nas troche ,...z tym ze spotkamy się wszyscy dopiero w Wałbrzychu.
Jak coś podeślim mi swój nr .na priv to sie zdzwonimy jak juz bedziemy na miejscu w walimiu.
Jak coś podeślim mi swój nr .na priv to sie zdzwonimy jak juz bedziemy na miejscu w walimiu.
O 17 pod milenijnym jest spocik kropkowy więc jeżeli macie ochotę to wpadajcie 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Dzięki wszystkim za super spotkanie.
Szkoda, że mnie ominęła główna część imprezy, Kijek opowiada, że było bardzo dziarsko.
Duży szacun dla Marka i za to jak łamał babcie i za fakt, że przygotowanym przez niego wozem jeździła dzisiaj największa polska legenda subaru.

Duży szacun dla Marka i za to jak łamał babcie i za fakt, że przygotowanym przez niego wozem jeździła dzisiaj największa polska legenda subaru.

było boskooooo więcej nie mogę powiedzieć jak będą zdjęcia co wtedy wszyscy zobaczą dlaczego

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- pas_ti
- 2 gwiazdki
dziś było rewelacyjnie, i ta cała sytuacja z babcią, uff mega emocje, ale udało się
. Dzięki wszystkim za spotkanie, po prostu lepiej być już chyba nie mogło. 

dawać foty DAWAĆĆĆĆĆĆĆĆ

Dobra to ja wrzucę co udało mi się znaleźć
tu w tle my
Hołek w Babci

tu w tle my

Hołek w Babci

dobra teraz najważniejsze

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! HELL YEAH!!!!
Się działo!!
Jutro ogarnę filmiki z przejazdów i wrzucę 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pas_ti
- 2 gwiazdki
kilka fotek :
https://picasaweb.google.com/1009779716 ... ajduPolski
i film z kilku przejazdów "babci"

i film z kilku przejazdów "babci"

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: 90lecie rajdu polski
Nie! NIE! NiEEEEE!
Dlaczego nie mogłem tam dziś pojechać
Ale zazdroszczę
Wysłane z monitora

Dlaczego nie mogłem tam dziś pojechać

Ale zazdroszczę

Wysłane z monitora
jarmaj, naprawdę było warto cały dzień był świetny ,a akcja z Babcią napędziła wszystkim takiej adrenalinki ,że naprawdę ,ale najważniejsze że dało się szybko zreanimować i Hołek z Wiślakiem mogli pognać po patelniach 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Wszystko MNIAM MNIAM
Babcia i Poldek miażdżą cyce!!!!

Babcia i Poldek miażdżą cyce!!!!

O kurde, Hołek w GC8 w tych barwach i to jeszcze na Walimiu
Zazdroszczę jak cholera.

grubo!
co się stało się?burat pisze: a akcja z Babcią napędziła wszystkim takiej adrenalinki ,że naprawdę
lecieliśmy w kolumnie za Hołkiem, który jechał swoim czarnym GT-Rem z Wałbrzycha do Walimia, nagle patrzę i myślę, że ktoś sobie w ogrodzie liście pali, taki był dym... A tu nagle kolumna staje.. Co się okazało? W Babci puściła obejma zaciskowa jednego z węży olejowych i Babcia w trybie natychmiastowym zgubiła 6l oleju
Stanie w kółeczku wraz z Hołkiem przy otwartej masce Babci i radzenie, co zrobić bezcenne!!!!
Hołek normalnie jak równy z równym, jak jeden z nas.. nie tam gdzieś daleko na strefie, wśród setek czy tysięcy kibiców..
Akcja była szybka, Babcia na hol, do najbliższego warsztatu i na kanał. Hołek poleciał na uroczystość złożenia kwiatów na pomniku Janusza i Mariana, w międzyczasie Maras naprawiał, a krzysiek z buratem polecieli na najbliższą stację po olej. Hołek potem ciągle dzwonił i się pytał, czy Babcia już gotowa, bo się przepotwornie napalił na jazdę nią po kostce po tym, jak Marek dał mu się karnąć koło centrum 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ale super impreza , szkoda ,że mnie tam niet 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Lafoo pisze:O 17 pod milenijnym jest spocik kropkowy więc jeżeli macie ochotę to wpadajcie
I tym się właśnie różni "-" od ".". Podczas gdy "." spotyka się w swoich lanosach pod mostem "-" upala na Walimiu z Hołkiem i najbardziej klasycznymi Imprezami.

Z kim ja wczoraj jechałem obwodnicą?