obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
a tam, nie panikuj... jarmaj może Ci opowiedzieć o swoich ostatnich przejściach z SuperWiśnią... chciał, żeby mu ją ukradli.. A teraz? Miłość znowu odżyła... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no i trzeba zmienić nick na Papaj

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ajmedia.pl, coraz lepiej, chcemy więcej! 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
burat pisze: no i trzeba zmienić nick na Papaj![]()
![]()
burat, koniecznie

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Własnie wróciłem z garażu,dałem jej trochę popalić i jestem zszokowany ani jednego dymku.
Z resztą jutro też jest dzień i zobaczymy co jutro pokarze,nie ma co chwalić ZŁOMKA przed zachodem słońca. Od wstawiania jej w ... skończyły mi się klocki, ale to nie jest najgorsze muszę wymienic tarcze, bo kiepsko to zniosły 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Jeżeli przydymia tylko na luzie, albo po zapaleniu po chwili postoju, ale na gorącym silniku, to może nie być jeszcze tak źle - wtedy duża szansa, że to jedynie turbo pada.MŁODYY pisze:Własnie wróciłem z garażu,dałem jej trochę popalić i jestem zszokowany ani jednego dymku.
Panowie skończcie te rozmowy ;]
... wróciłam
i mam info, że wkrótce fotki będą ;]
pozdrawiam
... wróciłam

pozdrawiam
miskaad, czekamy czekamy
na filmik też czekamy

na filmik też czekamy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Z nocy poślubnej to się raczej nie doczekasz; nie to forum...burat pisze: na filmik też czekamy

Dolce far niente 

prześlemy na pryvFUX pisze: burat napisał(a):
na filmik też czekamy
Z nocy poślubnej to się raczej nie doczekasz; nie to forum...

FUX, a ty gdzie się wcinasz byłeś Disco powarczeć
no to jak nie to tylko zdjęcia z kościoła zobaczysz 

burat pisze:FUX, a ty gdzie się wcinasz byłeś Disco powarczećno to jak nie to tylko zdjęcia z kościoła zobaczysz
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 51#p180636

Dolce far niente 

ale privy obecnych miskaad, zapomniała pewnie dodać 

- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0

czekamy na jakiś filmik z przejazdu i może ktoś uwiecznił to co działo się zaraz przed pożegnaniem państwa młodych.

fajne naprawdę i przyłączam się do "oczekiwań" pas_ti`ego, który pewnie chciał by zobaczyć minę pani która zemną podróżowała i wogóle to ją serdecznie pozdrawiam

ja tez chciałabym zobaczyć jej minęburat pisze: fajne naprawdę i przyłączam się do "oczekiwań" pas_ti`ego, który pewnie chciał by zobaczyć minę pani która zemną podróżowała i wogóle to ją serdecznie pozdrawiam

fota z przejazdu kolejowego super!! Z Młodym z resztą też
Czy na przejeździe każdy samochód miał zrobioną fotkę, czy tylko Młodzi?

-
ajmedia.pl
- 0 gwiazdek
a o jakie Subaru pytasz ???eMTi pisze:fota z przejazdu kolejowego super!! Z Młodym z resztą teżCzy na przejeździe każdy samochód miał zrobioną fotkę, czy tylko Młodzi?
-
ajmedia.pl
- 0 gwiazdek
Niech te fotki będą takim podziękowaniem od miski i młodego za to, że byliście chłopaki tymi pięknymi i mruczącymi cackami. A radość młodego po wyjściu z miśki z bloku była niesamowita, co było widać.

Ostatnio zmieniony 1 lip 2010, o 19:51 przez ajmedia.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
ajmedia.pl, każdy z nas będzie pytał o swoje
,a zdjęcia są naprawdę rewelacja trzeba by cię w zimę na jakieś pojeżdzawki zabrać 
o i ja się załapałem na fajne chyba będę musiał męczyć o te fotki na maila i do rodzinnego albumu wrzucić

o i ja się załapałem na fajne chyba będę musiał męczyć o te fotki na maila i do rodzinnego albumu wrzucić