WEEKEND SIERPNIOWY CZYLI "120"
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: WEEKEND SIERPNIOWY CZYLI "120"
Mam pewien kłopot...
Moja lepsza połowa się mnie normalnie, jak na "troskliwą" żonę przystało, pyta. Pokaż jakieś zdjęcia jak się tam bawiliście, mówi tak niby niezobowiązująco he he. W końcu Cię nie było półtora dnia.
Zalogowałem się, patrzę. O! Są jakieś zdjęcia. Link Barbie poszedł na pierwszy ogień. Oglądamy, oglądamy. No i lipa. I nie dość że na co drugim zdjęciu pełno biuściastych lasek w najprzeróżniejszych pozach to jeszcze na żadnym nie ma mojej facjaty. No i weź tu człowieku bądź teraz wiarygodny. Pominę już biustonosze i jakieś inne części kobiecej garderoby na jakiejś imprezce.
Teraz to ja już nie wiem. Chyba lepiej się przyznam, że mnie tam nie było
Mniejsza podpadziocha będzie 
Edit: Potem znalazłem linka Damaza, ale i tak to nic nie dało

Zalogowałem się, patrzę. O! Są jakieś zdjęcia. Link Barbie poszedł na pierwszy ogień. Oglądamy, oglądamy. No i lipa. I nie dość że na co drugim zdjęciu pełno biuściastych lasek w najprzeróżniejszych pozach to jeszcze na żadnym nie ma mojej facjaty. No i weź tu człowieku bądź teraz wiarygodny. Pominę już biustonosze i jakieś inne części kobiecej garderoby na jakiejś imprezce.
Teraz to ja już nie wiem. Chyba lepiej się przyznam, że mnie tam nie było

Edit: Potem znalazłem linka Damaza, ale i tak to nic nie dało
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Monitorku dzięki serdeczne za organizację. Super!
Dzięki za "okazję" oraz jeszcze raz życzenia Jubilatom. Panowie 400 lat do podziału jak komu pasuje
I dzięki wszystkim za wspaniałe chwile. Oby więcej
Dzięki za "okazję" oraz jeszcze raz życzenia Jubilatom. Panowie 400 lat do podziału jak komu pasuje

I dzięki wszystkim za wspaniałe chwile. Oby więcej

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
barbie, fotki czadowe.
A bobra faktycznie szkoda, że się nie udało sfotografować. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Tasior_Miedziak pisze: Mam pewien kłopot...Moja lepsza połowa się mnie normalnie, jak na "troskliwą" żonę przystało, pyta. Pokaż jakieś zdjęcia jak się tam bawiliście, mówi tak niby niezobowiązująco he he. W końcu Cię nie było półtora dnia.
Znaczy musimy Ci wyprodukować jakiś dowód bycia z nami

Jesteś na jednej fotce u Damazia w pełnej okazałości, w albumie Barbie jest Twój samochód. Może to wystarczy jako dowód

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tasior_Miedziak, najlepiej powiedz, że zwyczajowo nie umieszczamy na Forum zdjęć kompromitujących
Powinno zadziałać 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
moje kapo jak by zobaczyło te fotki co sa to już byśmy stali w pewnym gmachu na Solidarności i pewnie nie razem 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
kapoKonto usunięte pisze:moje kapo jak by zobaczyło te fotki co sa to już byśmy stali w pewnym gmachu na Solidarności i pewnie nie razem

Tasior_Miedziak pisze:kapoKonto usunięte pisze:moje kapo jak by zobaczyło te fotki co sa to już byśmy stali w pewnym gmachu na Solidarności i pewnie nie razemJak mniemam szanowna małżonka forum nie czyta...
jak zacznie to gumas bedzie musiał przestać

- Arti
- 6 gwiazdek
Ja sobie usilnie próbuje przypomnieć Tasiora z jakiejś charakterystycznej akcji, którą mógłbym tu opowiedzieć ze szczegółami ale... nie mogę. Can't remember.

No wiesz! a ta heroiczna walka naszego kapitana o laur (do samego końca..naszego lub jego) w regatach "120"Arti pisze:Ja sobie usilnie próbuje przypomnieć Tasiora z jakiejś charakterystycznej akcji, którą mógłbym tu opowiedzieć ze szczegółami ale... nie mogę. Can't remember.![]()

krew na dłoniach, wiatr we włosach, pot na plecach!
aaaa no tak..ale Ty już wtedy zapewne wyglądałeś bobra

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Taaa zwłaszcza w powrotnej drodze.Tak zapieprzaliśmy ,że przeoczyliśmy portMoniqa pisze:
No wiesz! a ta heroiczna walka naszego kapitana o laur (do samego końca..naszego lub jego) w regatach "120"![]()
![]()

i Łycha w żyłachkrew na dłoniach, wiatr we włosach, pot na plecach!

OOOooTOTO! nadal mnie zastanawia jak to zrobiliśmydanikl pisze:Taaa zwłaszcza w powrotnej drodze.Tak zapieprzaliśmy ,że przeoczyliśmy portMoniqa pisze:
No wiesz! a ta heroiczna walka naszego kapitana o laur (do samego końca..naszego lub jego) w regatach "120"![]()
![]()
![]()

może to wyjaśnia powyższe?danikl pisze:i Łycha w żyłachkrew na dłoniach, wiatr we włosach, pot na plecach!

Tasior_Miedziak, to ty na tej imprezie byłeś i dałeś oglądać fotki bez sprawdzenia ich wcześniej
no to stary sam strzeliłeś sobie w kolano
a ja własnie przez te foty i wasze opowieści coraz bardziej wam zazdroszczę

a ja własnie przez te foty i wasze opowieści coraz bardziej wam zazdroszczę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jak ty go wypatrzyłeśesilon pisze: Mistrz drugiego planu![]()

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Marta ma gites pudłoesilon pisze:Mistrz drugiego planu

Brak podpisu.
- Arti
- 6 gwiazdek
Z tym drugim planem do domyślam się chodzi o wyraz twarzy danikla po kolejnej kolejce grantsa popijanej ciepłym piwem? 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Arti,
Daniel jest absolutnym zebeściakiem. Ja patrzę na Jego twarz i widzę całego Jego życie
Daniel jest absolutnym zebeściakiem. Ja patrzę na Jego twarz i widzę całego Jego życie

Brak podpisu.
po prostu na tej fotce cholernie dużo się dzieje i kazdy może swój ulubiony drugi plan zobaczyć
tu natomiast wszystko jasne ?

tu natomiast wszystko jasne ?

Esi, na pierwszym zdjęciu to ukryty smok i przyczajony tygrys. ;)
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy