Zima w Górach AD. 2012
Re: Zima w Górach AD. 2012
szykuje się w końcu jakieś upalanie 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
no żesz kurde.... to ja myślałem, że będę miał farta i pierwszy gruby śnieg spadnie po WOŚP, po której dopiero zmienię opony, a tu wygląda, że inauguracja mnie ominie.... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Panowie czekam tylko na sygnał z gór!! Ja dziś jestem bardzo chętny na nocne jazdy. Arti jak z Tobą?? Możesz jeździć?
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
eMTi - męczysz bułę z tymi oponami 
Wrzucaj zimówy na tą brudną kanapę i przyjeżdżaj

Wrzucaj zimówy na tą brudną kanapę i przyjeżdżaj

Jak bym mial luksus posiadania 2 pełnych kompletów kół, to bym był szczęśliwy
No chyba, że będziesz na mnie czekał z namiotem, montażownicą i wyważarką 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie jest źle, myślę, że warto by rozpocząć sezon nawet w kilka aut. Umawiamy się jakoś konkretnie?
kogoś tu nieźle swędzi 

eMTi, trzeba wykorzystywać to co jest bo w tym roku może się nie powtórzyć jak tak będzie dalej
ja niestety w pracy nocka ale jak coś to jutro może się udało by 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

przecie się droczę..
Ponoć mocno śniegiem ma dowalić w lutym i marcu.. 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Ale kaszana, ja mam zimę już od miesiąca a tak wczoraj było przyjemnie na Wetlińskiej.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=CXFglG5P ... re=related
Link: http://www.youtube.com/watch?v=CXFglG5P ... re=related
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- MakaronWKS
- 0 gwiazdek
- Auto: Rally Group B
- Polubione posty: 0
Wracałem z Wrocka przed chwilą przez Tyrol, warunki są idealne: -3*C, śnieg ładnie odgarnięty, droga biała, lekko zmrożona,krzysiek pisze:Nie jest źle, myślę, że warto by rozpocząć sezon nawet w kilka aut. Umawiamy się jakoś konkretnie?
duże bandy i dobra przyczepność, nie ma ciapy, ani lodu, tylko tak jak powinno być

Dajcie proszę znać gdzie i kiedy to też chętnie podjadę.
Mam nadzieję, że się zdecydujecie, więc do zobaczenia

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- cyqan
- 5 gwiazdek
JESTEM GOTOWY !
Krzychu pisze, że może wyjechać o 21 z wrocka, więc szykuje się spot nocny.
Bracia Ostroszowiczanie zniknęli z ekranów radaru, ale może się jeszcze odezwą. Chyba że wyślizgują nasz śnieg.
21:50 Orlen DDZ .....? Pasuje?
Krzychu pisze, że może wyjechać o 21 z wrocka, więc szykuje się spot nocny.
Bracia Ostroszowiczanie zniknęli z ekranów radaru, ale może się jeszcze odezwą. Chyba że wyślizgują nasz śnieg.
21:50 Orlen DDZ .....? Pasuje?
cyqan, z tego co wiem, to krzysiek mógłby trochę po 21 wyjeżdżać, ja się z nim zabiorę jako pasażer, ale nie jedyny, więc jak miałbyć miejsce na prawym, to się właduję, bo ponoć Arti też jako kierowca dziś odpada.. Krzysiek da znać jakoś koło 21.
- cyqan
- 5 gwiazdek
218KM się spsuło...?eMTi pisze:ponoć Arti też jako kierowca dziś odpada.. Krzysiek da znać jakoś koło 21.

Wpadajcie!
Edit: prawy wolny - NW wykupione :)
Ostatnio zmieniony 6 sty 2012, o 21:43 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja będę miał prawy wolny tylko nie wiem czy 140KM będzie w stanie Was zaspokoić

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ok, spotkanie na stacji przesuwamy na 22:30, bo wcześniej nie dotrzemy.
Potwierdzam, wyjeżdżamy zaraz z Wrocławia! :) Do zobaczenia na miejscu. Może kilka aut się zbierze
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin

No to miłej zabawy!!!!!
Jak da radę to zróbcie jakieś zdjęcia na otarcie łez

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Żebyś Ty się nie zepsuł jako kierowca przypadkiem gamoniu.cyqan pisze:218KM się spsuło...? :giggleeMTi pisze:ponoć Arti też jako kierowca dziś odpada..
Jeśli kogoś to interesuje niestety nie jestem synem króla nafty i zajebałem się finansowo przez te ostatnie żukowe akcje. Jak zaleję bak 98 na upalanie to nie będę miał za co jeść. A jechać w góry, iść na pół gwizdka i dawać fory takim jak cygan nie mam zamiaru.
Odpadam dzisiaj całkiem Panowie.

Chyba troche za późno się ogarnąłem. Jeżeli jeszcze ktokolwiek z dzisiejszej ekipy tu zaglądanie to dajcie znać do której latacie. Mogę wyjechać z wro 00:30. Nie wiem czy jest sens. Najlepiej jak ktoś da mi znać sms 509013431 Olaf.
Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia ;)
Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia ;)