Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
Sprawdzałem na g mapie i was pokazuje obok opola...
Stąd moje pytanie.
Stąd moje pytanie.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
I tego sie trzymajcie. Resztę zalatwiajcie na pw.booSTI pisze:Sprawdzałem na g mapie i was pokazuje obok opola...
cyqan, ale Zieleniec to żadna taka informacja dla "postronnych" jak każda inna, więc nie ma strachu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: więc nie ma strachu
Strach jest, bo śniegu nie ma

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubione posty: 0
Na razie nikt afer nie kręci że w na drodze ktoś upala,ale jak będzie więcej takich cymbałów jak wczoraj w białej Corsie lub wcześniej wspomniana grupa Audi która przelatuje przez wspomniany Zieleniec blisko 100 km/h to mogą zacząć sie schody.
Sprawa jest prosta- w lesie poza Zieleńcem można trochę poszaleć oczywiście z uwaga na innych,a w samej wiosce trzeba sobie odpuścić.

Sprawa jest prosta- w lesie poza Zieleńcem można trochę poszaleć oczywiście z uwaga na innych,a w samej wiosce trzeba sobie odpuścić.

burat,
akurat o Zielencu to mundurowi wiedza doskonale. Zdarza się, że mijam granicznych, wojsko i patrole misiaczków
.
Tak jak wojtas., napisał, ważne żeby w samym Zieleńcu nie narobić bydła lub po drodze nie mijać cywili pełnym ogniem.
Nie chodzi o Nas - w większości znamy zasady kulturalnego upalania - ale o innych amatorów bez wyobraźni, którzy psują opinie.
Niestety ostatnio ktoś białej imprezie kombi kilkukrotnie przelatywał przez "centrum" grubo ponad 100 km/h.
Na pewno cyqan, ma rację jeśli chodzi o większą ekipę lub dłuższe upalanie - zawsze powinno to odbywać się przez PW.
Nie wiem, czy ustawka we dwójkę przez PW, na 2-3 przejazdy ma sens. Jak taka jest wola ogółu, to bez trudu się dostosujemy, prawda wojtas., ?
akurat o Zielencu to mundurowi wiedza doskonale. Zdarza się, że mijam granicznych, wojsko i patrole misiaczków

Tak jak wojtas., napisał, ważne żeby w samym Zieleńcu nie narobić bydła lub po drodze nie mijać cywili pełnym ogniem.
Nie chodzi o Nas - w większości znamy zasady kulturalnego upalania - ale o innych amatorów bez wyobraźni, którzy psują opinie.
Niestety ostatnio ktoś białej imprezie kombi kilkukrotnie przelatywał przez "centrum" grubo ponad 100 km/h.
Na pewno cyqan, ma rację jeśli chodzi o większą ekipę lub dłuższe upalanie - zawsze powinno to odbywać się przez PW.
Nie wiem, czy ustawka we dwójkę przez PW, na 2-3 przejazdy ma sens. Jak taka jest wola ogółu, to bez trudu się dostosujemy, prawda wojtas., ?
Life is a Joke !
- wojtas.
- 5 gwiazdek
Re:
burat pisze:Do czasu aż się policja nie zwiedzie ,że tam jezdzicie i zacznie wam "umilać" życie
Długo nie trzeba było czekać.
Właśnie policja przejechała przez wiochę,a do całości dołożył sie jeszcze "kolega" w białym subaru z czarnym dachem i maską,który chyba szukał wrażeń.

Ale dla odmiany przed chwilą bardzo kulturalnie przejechał czarna Impreza kombi.

- wojtas.
- 5 gwiazdek
No ba!! oczywiście że tak.@lbert pisze:burat,
akurat o Zielencu to mundurowi wiedza doskonale. Zdarza się, że mijam granicznych, wojsko i patrole misiaczków.

A ten koleś od białej imprezy kombi to jakiś lokalny burak,który zrobił trochę dziur w wydechu i pierdzi tym 1.6 po okolicy,ale rzeczywiście palma mu odbija,chociaż już widziałem jak rów zaliczył.

wojtas. pisze: który zrobił trochę dziur w wydechu
Pewnie oglądał Kornackiego

Marcin
-_-
-_-
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Meanwhile in Italy:

Przyjechaliśmy akurat po 2 dniach intensywnych opadów, metr nowego śniegu. Niestety pod ręką była tylko Octavia w dieslu i dwa busy.
Ale w naszych Szwarcwaldzkich lasach wydaje się, że niedługo będzie to wyglądać podobnie.

Przyjechaliśmy akurat po 2 dniach intensywnych opadów, metr nowego śniegu. Niestety pod ręką była tylko Octavia w dieslu i dwa busy.

Ale w naszych Szwarcwaldzkich lasach wydaje się, że niedługo będzie to wyglądać podobnie.

Coś ma delikatnie sypnąć jutro, zobaczymy
Arti, coś pięknego, oby u nas dopisało w tym roku
Vag dostał w spadku od swojej włoskiej koleżanki
Arti, coś pięknego, oby u nas dopisało w tym roku
Vag dostał w spadku od swojej włoskiej koleżanki

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
uuuuu ładne muszę sobie do poldolota takowe sprawić 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
Jak to mówią starożytni Czesi - "snowinguje" na całego.
w nocy spadło około 10 cm i dalej pada.
w nocy spadło około 10 cm i dalej pada.

wojtas., @lbert, zaraportujcie proszę wieczorem, jak u nas będzie kaszana to dzisiaj do was jadę.
Chcesz powiedzieć, że u Was spadło 10 cm ? U nas ledwo 0,5 cm na razie

- wojtas.
- 5 gwiazdek
U nas na gorsze się nie zmieni bo cały czas pada,więc na pewno bedzie po czym jeździć.ryjeks pisze:wojtas., @lbert, zaraportujcie proszę wieczorem, jak u nas będzie kaszana to dzisiaj do was jadę.
Jeśli chodzi o jazdę to ja dziś odpadam bo muszę Barbórkę obchodzić.

weź jakąś dmuchawę ustaw, może do wrocka doleci 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
czułem w kościach, że coś się święci... trzeba dzisiaj będzie przewietrzyć furę po okolicy 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
Byłem na rekonesansie i sprawa sie ma tak.
Przejechały drogą duże solniczki i trochę śnieg się zrobił ciapowaty a miejscami przebija ośnieżony asfalt a więc auta na tym jest mało posłuszne.Cała nadzieja we wciąż padającym śniegu.
Przejechały drogą duże solniczki i trochę śnieg się zrobił ciapowaty a miejscami przebija ośnieżony asfalt a więc auta na tym jest mało posłuszne.Cała nadzieja we wciąż padającym śniegu.
czyli nadaję sie tylko ten obrazek

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no i lipa... śniegu we wro nie będize tyle, ile by się rano wydawało z meteo 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Póki co, to nawet jeden zdechły płatek nie spadł 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Robi się miło, warunki do jazdy mam już pod domem, więc u góry może być tylko lepiej.
Jakby ktoś był chętny na dziś to proszę składać oferty na PW
Jakby ktoś był chętny na dziś to proszę składać oferty na PW