WRC Rajd Polski

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
EterycznyŻołądź
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: WRC Rajd Polski

Post 21 maja 2009, o 15:16

Arti, kto to jest Hołopczyc ? :roll:

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 21 maja 2009, o 15:34

EterycznyŻołądź pisze: Arti, kto to jest Hołopczyc ?
Twoja stara. :mrgreen: *

Ale odpowiem na poważnie, bo zaraz będziesz godzinę bił pianę i brandzlował się próbując zabłysnąć jakimś bystrym tekstem:
Kiedyś pani w wiadomościach tak się zabawnie przejęzyczyła wypowiadając nazwisko Hołowczyc.

*) Oczywiście nie chodzi to o mamę Witolda ale żart z serii twoja stara.
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 21 maja 2009, o 15:57

Arti, jakie sprostowanie.. :mrgreen:

I Artur Boruba.... :giggle:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 21 maja 2009, o 17:19

Arti, eMTi,

Ja to powiem szczerze bardzo chętnie bym ten super OES zobaczył. Nigdy takiego czegoś nie widziałem na żywo nie licząc zeszłego roku na Rajdzie Polski, ale wtedy nie było trybun, a że maluśki jestem to zza band widziałem tylko górne połówki śmigających samochodów :mrgreen:
Ale - my z niuńkiem i vibowitem przyjedziemy w czwartek i nie sądzę abyśmy zdążyli, a w niedzielę jak zostaniemy na ten super OES to rzeczywiście się zesramy żeby z tamtąd wyjechać.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 17:31

maly, ale nie ma innych opcji.. SuperOS jest TYLKO w czwartek lub w niedzielę..... Ja też będę jechać w czwartek na Mazury.... To który dzień byś wolał?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 17:55

Arti, uważam, że ten pan w rajdach osiągnął tyle, że zasłużył sobie przynajmniej na to, aby nie przekręcać jego nazwiska.

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 21 maja 2009, o 18:02

eMTi pisze:maly, ale nie ma innych opcji.. SuperOS jest TYLKO w czwartek lub w niedzielę..... Ja też będę jechać w czwartek na Mazury.... To który dzień byś wolał?
To niedziela!
czarne jest piękne...

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 18:24

EterycznyŻołądź pisze: Arti, uważam, że ten pan w rajdach osiągnął tyle, że zasłużył sobie przynajmniej na to, aby nie przekręcać jego nazwiska.
A ja uważam, że mógłbyś sobie z tego wątku pójść i nie truć dupy. Choćby z powodu, że nie ma Cię na liście.

A co do Hołowczyca to doskonale wiem jakie są jego osiągniecia i specjalnie dla Ciebie wiedząc, że zaraz będziesz męczył bułę napisałem, że to pani w wiadomościach się przejęzyczyła zabawnie. Ale EOT, nie pisz tu więcej jeśli nie musisz.

mały 5150, no ja przedstawiłem swój punkt widzenia jeśli chodzi za i przeciw superOSowi w czwarte i niedzielę ale w sumie jest mi wszystko jedno kiedy na niego pojedziemy. Decydujcie. 8-)
Obrazek

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 18:28

Arti pisze:Decydujcie. 8-)
Przecież zdecydowałem, to co męczysz bułę? :mrgreen:
czarne jest piękne...

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 18:44

Niuniek, what about you?

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 19:33

eMTi pisze: maly, ...To który dzień byś wolał?
Arti pisze: mały 5150, no ja przedstawiłem swój punkt widzenia jeśli chodzi za i przeciw superOSowi w czwarte i niedzielę ale w sumie jest mi wszystko jedno kiedy na niego pojedziemy. Decydujcie. 8-)

To ja się teraz powyzłośliwiam trochę mentosy, a co :!: Zawsze taki do rany przyłóż jestem to teraz pokaże alter ego :mrgreen:
Czy ja w morskie fale niewyraźnie piszę :evilgrin: (no jeszcze sam siebie to q...a nie cytowałem :mrgreen: ) :
mały 5150 pisze: Ale - my z niuńkiem i vibowitem przyjedziemy w czwartek i nie sądzę abyśmy zdążyli...
Przetłumaczę może :evilgrin: - jeżeli jest szansa, że nie zdążymy to po kiego grzyba mamy wydawać po 9 dych, nie dojechać i zobaczyć już tylko myjące się samochody w strefie serwisowej po super OES'ie :?: Wynika z tego co napisałem również, że jeżeli w ogóle to niedziela Miałem obawy co do owej niedzieli, o których napisałem, ale skoro mój serdeczny kolega, przyjaciel wręcz - vibowit obstaje za niedzielą to niedziela.
eMTi pisze: maly, ale nie ma innych opcji.. SuperOS jest TYLKO w czwartek lub w niedzielę...
Tego nie skomentuję, bo rozumiem, że chcesz mi ubliżyć :evilgrin: :mrgreen:

Czyli do rzeczy :cofee: Lista chętnych na super OES w n i e d z i e l ę:

1. Arti
2/3. eMTi (rozumiem, że automatycznie Pati)
4. vibowit
5. mały (czyli ja - to tłumaczenie dla tych mało pojętnych Panów na pozycji 1. i 2. :mrgreen: )
6. niuniek (skoro zostaję ja i vibowit to Ty Bart nie masz wyboru ;-) )

Pozostaje tylko kwestia, kto kupuje bilety, bo jak słusznie zauważył eMTi (aż przysiadłem z wrażenia, że jednak trochę myśli :mrgreen: ) można zaoszczędzić na przesyłce 8-)

P.S. To kończę, co będę tu jak maruda posty na kilka stron walił :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 19:50

damn!!
Na prezydenta go!! Albo eurodeputowanego! Z taką polemiką to ja dysputy prowadził nie będę :-p :mrgreen: Ok, przyklepane, dajemy w niedzielę!
mały 5150 pisze:(rozumiem, że automatycznie Pati)
nie tym razem.. woli jednak leśniczówkę :-)

tak więc lista wygląda następująco:

1. Arti
2. eMTi
3. vibowit
4. wielki [orator]
5. niuniek (a niby nie ma odpowiedzialności zbiorowej :whistle: )
mały 5150 pisze:bo jak słusznie zauważył eMTi (aż przysiadłem z wrażenia, że jednak trochę myśli :mrgreen: )
:oops: Nie schlebiaj mi tak, bo popadnę w samouwielbienie 8-)

ja mogę kupić bilety, w końcu ktoś musi trzymać tą gawiedź za.... spoilery - rozeznam się jak z ceną za przesyłkę.

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:00

mały 5150, ale jajca, faktycznie, gdy przeczytałem Twojego posta to wszystko stało się jasne - optujecie za niedzielą. Super. :mrgreen: Wcześniej nie przeczytałem go dokładnie bo męczybulak mnie zmęczył i bałem się czytać posty w obawie, że znowu trafię na jego twórczość. Ale to świetnie, że dyskusja o SuperOsie już jest zakończona. :-d

Tak więc przepraszam Cię kolego za niezrozumienie i życzę jak mawia stare chińskie powiedzenie: niech budyń na Twoich plecach zawsze będzie ciepły a śnieg w ustach wrogów żółty jak dojrzała cytryna.
:-)
Obrazek

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:11

eMTi pisze: ja mogę kupić bilety, w końcu ktoś musi trzymać tą gawiedź za.... spoilery
Oooo, męska decyzja widzę eMTi (ponownie nie mogę wyjść z podziwu :o :-) ) Dwaj namiary na konto :idea: Nie wiem jak Wy ale myślałem o tej zielonej trybunie bliżej zakrętu :whistle:
eMTi pisze: ...rozeznam się jak z ceną za przesyłkę.
Coś mi śmignęło, że 11 złotych :roll:
Arti pisze: mały 5150, ale jajca, faktycznie, gdy przeczytałem Twojego posta to wszystko stało się jasne - optujecie za niedzielą. Super. :mrgreen: Wcześniej nie przeczytałem go dokładnie bo męczybulak mnie zmęczył i bałem się czytać posty w obawie, że znowu trafię na jego twórczość.
Uuuu, syndrom Arno widzę przejmujesz :mrgreen: Ale jesteś usprawiedliwiony, bo Witek rzeczywiście męczy ;-)

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:16

mały 5150, cholera no, Ty taki słodki na żywo jesteś, ćwierkający, słodki ptaszek a tu proszę, przez internet jadowita, elokwentna i do tego pyskata bestia. :mrgreen: Syndrom Arno to tylko chwilowo i to przez obecność zagłuszacza-sensownej-treści-dyskusji. :lol: Ale super, że doszliśmy w końcu do (uwaga:trudne słowo :mrgreen: ) konsensusu. 8-)
Obrazek

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:19

mały Arti pisze:i do tego pyskata bestia. :mrgreen:
Chyba bestyjka :giggle: ;-)
mały 5150 pisze:
eMTi pisze: ja mogę kupić bilety, w końcu ktoś musi trzymać tą gawiedź za.... spoilery
Oooo, męska decyzja widzę eMTi (ponownie nie mogę wyjść z podziwu :o :-) ) Dwaj namiary na konto :idea: Nie wiem jak Wy ale myślałem o tej zielonej trybunie bliżej zakrętu :whistle:
No widzisz.. jak chcę, to potrafię :-p A konta nie mam, tak jak prezydent, taki zacofany jestem... to przerasta moje możliwości percepcji.. te wszystkie cyferki itp.. :lol: Jak się dowiem co i jak, i czy jeszcze są, to dam znać i poślę namiary. No to mamy ustaloną niedzielę, teraz tylko pozostała trybuna..

wg mnie najlepsza była niebieska... była, bo chyba już nie ma na nią biletów.. A koło zakrętu, to jest czerwona, a nie zielona... Lepsza wg mnie jest zielona, bo jest bliżej dużej sekcji zakrętów, a nie tylko jednego długiego... Ale czekam na wasze opinie..

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:22

O żesz, to teraz będziemy się ścierać o kolor trybuny? :o :giggle: mi jest wszystko jedno, pewnie i tak z każdej widać cały tor. zamówmy te cholerne bilety bo jak skończymy się kłócić to nie zostanie ani jeden. :-) ;-)
Obrazek

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 21 maja 2009, o 20:23

A Wy pierdolca z tym WRC dostaliście???
Czego ludzi wkurzacie, którzy nie moga pojechać... :x
Dolce far niente ;-)

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 21 maja 2009, o 20:26

mały 5150, ja tak tylko sobie myślę, czy Wy w ogóle dacie radę się zwlec na te niedzielne OS-y :evilgrin:
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:29

liwit pisze: mały 5150, ja tak tylko sobie myślę, czy Wy w ogóle dacie radę się zwlec na te niedzielne OS-y
A czemu mają nie dać rady? Na rajdzie, tak jak na froncie, obowiązuje dyscyplina. :-) Nie ważne czy trzeźwy czy nie, w ubraniu czy bez - pakować siłą do auta i ogień.
Obrazek

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 21 maja 2009, o 20:29

liwit pisze: mały 5150, ja tak tylko sobie myślę, czy Wy w ogóle dacie radę się zwlec na te niedzielne OS-y
He he he właśnie :thumb: :-)

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:30

Arti pisze:O żesz, to teraz będziemy się ścierać o kolor trybuny? :o :giggle: mi jest wszystko jedno, pewnie i tak z każdej widać cały tor. zamówmy te cholerne bilety bo jak skończymy się kłócić to nie zostanie ani jeden. :-) ;-)
Tym bardziej, że mały 5150 o kolory to się może długo kłócić. :mrgreen:
czarne jest piękne...

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:36

vibowit pisze: Tym bardziej, że mały 5150 o kolory to się może długo kłócić
No nie. :-) W takim razie ja podejmuję decyzję: bieremy trybunę czerwoną - tą, która jest w połowie zakrętu. ;-) Emti składaj zamówienie póki jest jeszcze co zamawiać a ja proszę o numer konta.
Obrazek

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 21 maja 2009, o 20:55

Arti pisze: A ja uważam, że mógłbyś sobie z tego wątku pójść i nie truć dupy. Choćby z powodu, że nie ma Cię na liście.

To muszę być na liście, żeby was odwiedzić, czy nawet dopisać się do oesowiczów? :o

Ale ty niemiły jesteś. :roll:

michal
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 61 razy
Polubione posty: 13 razy

Post 21 maja 2009, o 21:32

Witek,

Przestań mantyczyć plz. Jesteś miszczem rypozdy w cieniu klawiatury, bądź nim na żywo.

ODPOWIEDZ