WRC Rajd Polski
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Re: WRC Rajd Polski
Twoja stara.EterycznyŻołądź pisze: Arti, kto to jest Hołopczyc ?

Ale odpowiem na poważnie, bo zaraz będziesz godzinę bił pianę i brandzlował się próbując zabłysnąć jakimś bystrym tekstem:
Kiedyś pani w wiadomościach tak się zabawnie przejęzyczyła wypowiadając nazwisko Hołowczyc.
*) Oczywiście nie chodzi to o mamę Witolda ale żart z serii twoja stara.

Arti, jakie sprostowanie..
I Artur Boruba....

I Artur Boruba....

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Arti, eMTi,
Ja to powiem szczerze bardzo chętnie bym ten super OES zobaczył. Nigdy takiego czegoś nie widziałem na żywo nie licząc zeszłego roku na Rajdzie Polski, ale wtedy nie było trybun, a że maluśki jestem to zza band widziałem tylko górne połówki śmigających samochodów
Ale - my z niuńkiem i vibowitem przyjedziemy w czwartek i nie sądzę abyśmy zdążyli, a w niedzielę jak zostaniemy na ten super OES to rzeczywiście się zesramy żeby z tamtąd wyjechać.
Ja to powiem szczerze bardzo chętnie bym ten super OES zobaczył. Nigdy takiego czegoś nie widziałem na żywo nie licząc zeszłego roku na Rajdzie Polski, ale wtedy nie było trybun, a że maluśki jestem to zza band widziałem tylko górne połówki śmigających samochodów

Ale - my z niuńkiem i vibowitem przyjedziemy w czwartek i nie sądzę abyśmy zdążyli, a w niedzielę jak zostaniemy na ten super OES to rzeczywiście się zesramy żeby z tamtąd wyjechać.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

maly, ale nie ma innych opcji.. SuperOS jest TYLKO w czwartek lub w niedzielę..... Ja też będę jechać w czwartek na Mazury.... To który dzień byś wolał?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Arti, uważam, że ten pan w rajdach osiągnął tyle, że zasłużył sobie przynajmniej na to, aby nie przekręcać jego nazwiska.
To niedziela!eMTi pisze:maly, ale nie ma innych opcji.. SuperOS jest TYLKO w czwartek lub w niedzielę..... Ja też będę jechać w czwartek na Mazury.... To który dzień byś wolał?
czarne jest piękne...
- Arti
- 6 gwiazdek
A ja uważam, że mógłbyś sobie z tego wątku pójść i nie truć dupy. Choćby z powodu, że nie ma Cię na liście.EterycznyŻołądź pisze: Arti, uważam, że ten pan w rajdach osiągnął tyle, że zasłużył sobie przynajmniej na to, aby nie przekręcać jego nazwiska.
A co do Hołowczyca to doskonale wiem jakie są jego osiągniecia i specjalnie dla Ciebie wiedząc, że zaraz będziesz męczył bułę napisałem, że to pani w wiadomościach się przejęzyczyła zabawnie. Ale EOT, nie pisz tu więcej jeśli nie musisz.
mały 5150, no ja przedstawiłem swój punkt widzenia jeśli chodzi za i przeciw superOSowi w czwarte i niedzielę ale w sumie jest mi wszystko jedno kiedy na niego pojedziemy. Decydujcie.

Przecież zdecydowałem, to co męczysz bułę?Arti pisze:Decydujcie.

czarne jest piękne...
Niuniek, what about you?
eMTi pisze: maly, ...To który dzień byś wolał?
Arti pisze: mały 5150, no ja przedstawiłem swój punkt widzenia jeśli chodzi za i przeciw superOSowi w czwarte i niedzielę ale w sumie jest mi wszystko jedno kiedy na niego pojedziemy. Decydujcie.![]()
To ja się teraz powyzłośliwiam trochę mentosy, a co

Czy ja w morskie fale niewyraźnie piszę

Przetłumaczę możemały 5150 pisze: Ale - my z niuńkiem i vibowitem przyjedziemy w czwartek i nie sądzę abyśmy zdążyli...

Tego nie skomentuję, bo rozumiem, że chcesz mi ubliżyćeMTi pisze: maly, ale nie ma innych opcji.. SuperOS jest TYLKO w czwartek lub w niedzielę...

Czyli do rzeczy

1. Arti
2/3. eMTi (rozumiem, że automatycznie Pati)
4. vibowit
5. mały (czyli ja - to tłumaczenie dla tych mało pojętnych Panów na pozycji 1. i 2.

6. niuniek (skoro zostaję ja i vibowit to Ty Bart nie masz wyboru

Pozostaje tylko kwestia, kto kupuje bilety, bo jak słusznie zauważył eMTi (aż przysiadłem z wrażenia, że jednak trochę myśli

P.S. To kończę, co będę tu jak maruda posty na kilka stron walił

damn!!
Na prezydenta go!! Albo eurodeputowanego! Z taką polemiką to ja dysputy prowadził nie będę
Ok, przyklepane, dajemy w niedzielę!
tak więc lista wygląda następująco:
1. Arti
2. eMTi
3. vibowit
4. wielki [orator]
5. niuniek (a niby nie ma odpowiedzialności zbiorowej
)
Nie schlebiaj mi tak, bo popadnę w samouwielbienie 
ja mogę kupić bilety, w końcu ktoś musi trzymać tą gawiedź za.... spoilery - rozeznam się jak z ceną za przesyłkę.
Na prezydenta go!! Albo eurodeputowanego! Z taką polemiką to ja dysputy prowadził nie będę

nie tym razem.. woli jednak leśniczówkęmały 5150 pisze:(rozumiem, że automatycznie Pati)

tak więc lista wygląda następująco:
1. Arti
2. eMTi
3. vibowit
4. wielki [orator]
5. niuniek (a niby nie ma odpowiedzialności zbiorowej

mały 5150 pisze:bo jak słusznie zauważył eMTi (aż przysiadłem z wrażenia, że jednak trochę myśli)

ja mogę kupić bilety, w końcu ktoś musi trzymać tą gawiedź za.... spoilery - rozeznam się jak z ceną za przesyłkę.
- Arti
- 6 gwiazdek
mały 5150, ale jajca, faktycznie, gdy przeczytałem Twojego posta to wszystko stało się jasne - optujecie za niedzielą. Super.
Wcześniej nie przeczytałem go dokładnie bo męczybulak mnie zmęczył i bałem się czytać posty w obawie, że znowu trafię na jego twórczość. Ale to świetnie, że dyskusja o SuperOsie już jest zakończona.
Tak więc przepraszam Cię kolego za niezrozumienie i życzę jak mawia stare chińskie powiedzenie: niech budyń na Twoich plecach zawsze będzie ciepły a śnieg w ustach wrogów żółty jak dojrzała cytryna.

Tak więc przepraszam Cię kolego za niezrozumienie i życzę jak mawia stare chińskie powiedzenie: niech budyń na Twoich plecach zawsze będzie ciepły a śnieg w ustach wrogów żółty jak dojrzała cytryna.

Oooo, męska decyzja widzę eMTi (ponownie nie mogę wyjść z podziwueMTi pisze: ja mogę kupić bilety, w końcu ktoś musi trzymać tą gawiedź za.... spoilery

Coś mi śmignęło, że 11 złotycheMTi pisze: ...rozeznam się jak z ceną za przesyłkę.

Uuuu, syndrom Arno widzę przejmujeszArti pisze: mały 5150, ale jajca, faktycznie, gdy przeczytałem Twojego posta to wszystko stało się jasne - optujecie za niedzielą. Super.Wcześniej nie przeczytałem go dokładnie bo męczybulak mnie zmęczył i bałem się czytać posty w obawie, że znowu trafię na jego twórczość.

- Arti
- 6 gwiazdek
mały 5150, cholera no, Ty taki słodki na żywo jesteś, ćwierkający, słodki ptaszek a tu proszę, przez internet jadowita, elokwentna i do tego pyskata bestia.
Syndrom Arno to tylko chwilowo i to przez obecność zagłuszacza-sensownej-treści-dyskusji.
Ale super, że doszliśmy w końcu do (uwaga:trudne słowo
) konsensusu. 

Chyba bestyjkamały Arti pisze:i do tego pyskata bestia.![]()

No widzisz.. jak chcę, to potrafięmały 5150 pisze:Oooo, męska decyzja widzę eMTi (ponownie nie mogę wyjść z podziwueMTi pisze: ja mogę kupić bilety, w końcu ktoś musi trzymać tą gawiedź za.... spoilery![]()
) Dwaj namiary na konto
Nie wiem jak Wy ale myślałem o tej zielonej trybunie bliżej zakrętu
![]()

wg mnie najlepsza była niebieska... była, bo chyba już nie ma na nią biletów.. A koło zakrętu, to jest czerwona, a nie zielona... Lepsza wg mnie jest zielona, bo jest bliżej dużej sekcji zakrętów, a nie tylko jednego długiego... Ale czekam na wasze opinie..
- Arti
- 6 gwiazdek
O żesz, to teraz będziemy się ścierać o kolor trybuny?
mi jest wszystko jedno, pewnie i tak z każdej widać cały tor. zamówmy te cholerne bilety bo jak skończymy się kłócić to nie zostanie ani jeden.

A Wy pierdolca z tym WRC dostaliście???
Czego ludzi wkurzacie, którzy nie moga pojechać...
Czego ludzi wkurzacie, którzy nie moga pojechać...

Dolce far niente 

mały 5150, ja tak tylko sobie myślę, czy Wy w ogóle dacie radę się zwlec na te niedzielne OS-y 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Arti
- 6 gwiazdek
A czemu mają nie dać rady? Na rajdzie, tak jak na froncie, obowiązuje dyscyplina.liwit pisze: mały 5150, ja tak tylko sobie myślę, czy Wy w ogóle dacie radę się zwlec na te niedzielne OS-y

He he he właśnieliwit pisze: mały 5150, ja tak tylko sobie myślę, czy Wy w ogóle dacie radę się zwlec na te niedzielne OS-y

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Tym bardziej, że mały 5150 o kolory to się może długo kłócić.Arti pisze:O żesz, to teraz będziemy się ścierać o kolor trybuny?![]()
mi jest wszystko jedno, pewnie i tak z każdej widać cały tor. zamówmy te cholerne bilety bo jak skończymy się kłócić to nie zostanie ani jeden.
![]()

czarne jest piękne...
- Arti
- 6 gwiazdek
No nie.vibowit pisze: Tym bardziej, że mały 5150 o kolory to się może długo kłócić

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Arti pisze: A ja uważam, że mógłbyś sobie z tego wątku pójść i nie truć dupy. Choćby z powodu, że nie ma Cię na liście.
To muszę być na liście, żeby was odwiedzić, czy nawet dopisać się do oesowiczów?

Ale ty niemiły jesteś.

Witek,
Przestań mantyczyć plz. Jesteś miszczem rypozdy w cieniu klawiatury, bądź nim na żywo.
Przestań mantyczyć plz. Jesteś miszczem rypozdy w cieniu klawiatury, bądź nim na żywo.