AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
Niedźwiedź, raczej w piątek 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 523 razy
Niedźwiedź, szkolenia zaczynają się ok. 9. Dodam jeszcze, że w tym momencie miejsca na sobotnie szkolenie się właśćiwie skończyły. Osoby wpłacające teraz będą zapisywane na niedzielę.
Prośba do wszystkich chętnych o aktywne wpłacanie zaliczek. W chwili obecnej wpłaciła dopiero połowa osób.
Prośba do wszystkich chętnych o aktywne wpłacanie zaliczek. W chwili obecnej wpłaciła dopiero połowa osób.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Chloru pisze: Niedźwiedź, szkolenia zaczynają się ok. 9. Dodam jeszcze, że w tym momencie miejsca na sobotnie szkolenie się właśćiwie skończyły. Osoby wpłacające teraz będą zapisywane na niedzielę.
Jeśli by wyodrębnić grupę 2- (proszę wpisać tam Dido), to chyba jeszcze da się coś wcisnąć.
Niedźwiedź pisze: Chloru,PW
Czy to znaczy, że nie działają powiadomienia?

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
Ale ja nie wpłacam teraz tylko już troszkę wpłaciłem "wtedy"Chloru pisze: Osoby wpłacające teraz będą zapisywane na niedzielę.

Chloru, dałoby się?Konto usunięte pisze: Jeśli by wyodrębnić grupę 2- (proszę wpisać tam Dido), to chyba jeszcze da się coś wcisnąć.
Działają. U mnie z 2h opóźnieniem. Ale ja się nie znamKonto usunięte pisze: Czy to znaczy, że nie działają powiadomienia?![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Konto usunięte, teraz prawie wszyscy chcą jeździć w sobotę. W grupie 2- to ja widzę jakieś 3 osoby ze zgłaszających się. Chętnych do jeżdżenia w sobotę jest dużo więcej niż te 3 osoby.
DZiałają ... maile też działają a jakoś nie korzystamy ;>
Wyodrębnić tak. Przenieść niekoniecznie - przy tej ilości osób która się zgłosiła grozi nam podniesienie kosztów szkolenia lub też rezygnacja z niego. Jak już mówiłem - potrzeba min. 16 jeżdżących osób.
Konto usunięte pisze: Czy to znaczy, że nie działają powiadomienia?![]()
DZiałają ... maile też działają a jakoś nie korzystamy ;>
Niedźwiedź pisze: Chloru, dałoby się?
Wyodrębnić tak. Przenieść niekoniecznie - przy tej ilości osób która się zgłosiła grozi nam podniesienie kosztów szkolenia lub też rezygnacja z niego. Jak już mówiłem - potrzeba min. 16 jeżdżących osób.
no to pisz na PW do wszystkich z tej listy Pewnie wielu nie zaglądało do tego wątku od tamtego czasu i nie wiedzą co i jak....Chloru pisze: przy tej ilości osób która się zgłosiła grozi nam podniesienie kosztów szkolenia lub też rezygnacja z niego. Jak już mówiłem - potrzeba min. 16 jeżdżących osób.

.
..
...
ciepłe kluchy

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
eMTi, super. Tylko, że to i tak nie pozwala na osiągnięcie granicy 16 osob szkolących się. Kilka osób które wpisały się na listę zrezygnowało, nie przyjmuje pw albo inne takie. 

przepraszam za komplikacje ale wstępnie się deklarowałem i wpisałem na listę i bardzo chciałem pojechać ale tak się ułozyło że niestety nie dam rady
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ale 16 osób to rozumiem warunek konieczny szkolenia dwudniowego. Jaka jest minimalna liczba samochodów na szkolenie 1-dniowe?Chloru pisze:eMTi, super. Tylko, że to i tak nie pozwala na osiągnięcie granicy 16 osob szkolących się. Kilka osób które wpisały się na listę zrezygnowało, nie przyjmuje pw albo inne takie.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, jeszcze będę to ustalał z Andrzejem. Myślę, że na jednodniowe już mamy grupę.
Jeszcze 2 osób brakuje do ogarnięcia spokojnie grupy 1 dniowej. Andrzej mówi, że prawdopodobnie przyjadą we trójkę i spokojnie będzie można podzielić szkolenie na 2 podgrupy
Jeszcze 2 osób brakuje do ogarnięcia spokojnie grupy 1 dniowej. Andrzej mówi, że prawdopodobnie przyjadą we trójkę i spokojnie będzie można podzielić szkolenie na 2 podgrupy

na 2 podgrupy, tzn mamy poki co samych II-kowiczów?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
eMTI auto smiga i jest rewela... nie ma co robił długo ale sumiennie tego nie moge powiedziec ... wywalił storzek i dał serie i takie tam jeszcze ...
Musze teraz jeszcze ogarnac program bo cos jest nie tak ale tutaj chodzi o mieszanke benzyny tak mi sie wydaje ( tak tez powiedział mechanik)
Moge go spokojnie polecic !! Darek servisuje u niego GT-eka i tez jest zadowolony ...
Ceny jak ceny dla mnie ok za tyle co zrobił i z FAKTURA to spoko...
Musze teraz jeszcze ogarnac program bo cos jest nie tak ale tutaj chodzi o mieszanke benzyny tak mi sie wydaje ( tak tez powiedział mechanik)
Moge go spokojnie polecic !! Darek servisuje u niego GT-eka i tez jest zadowolony ...
Ceny jak ceny dla mnie ok za tyle co zrobił i z FAKTURA to spoko...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
Chloru pisze: Wyodrębnić tak. Przenieść niekoniecznie - przy tej ilości osób która się zgłosiła grozi nam podniesienie kosztów szkolenia lub też rezygnacja z niego. Jak już mówiłem - potrzeba min. 16 jeżdżących osób.
Chloru pisze: Jeszcze 2 osób brakuje do ogarnięcia spokojnie grupy 1 dniowej.
Ja jak zwykle nie rozumiem. Ale niewyspany jestem (jet lagChloru pisze: Myślę, że na jednodniowe już mamy grupę.

Anyway - gdyby się dało w sobotę - poproszę, zależałoby mi. Gdyby się nie dało - trudno. W niedzielę też będzie dobrze.
To wyślę Ci maila za karę za chwilę ;PChloru pisze: DZiałają ... maile też działają a jakoś nie korzystamy ;>
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
Pytanie nr 1 - Czy ktoś tu pisze się na I stopień na niedziele ?
Pytanie nr 2 - Czy ten I stopień na tym szkoleniu to to samo co na stronie alsds.eu ? Bo widzę ze jedenastego jest I stopien u mnie w miescie to moze skoro nie ma wiecej chetnych na I to bym sobie tu poszedl na I a z Wami moze na II jakby jakos poszlo. Byl ktos na takim zwyklym I jak to tam wyglada ? Ej pomocy bo niewiem co zrobic a chcę się czegoś nauczyć w końcu
Pytanie nr 2 - Czy ten I stopień na tym szkoleniu to to samo co na stronie alsds.eu ? Bo widzę ze jedenastego jest I stopien u mnie w miescie to moze skoro nie ma wiecej chetnych na I to bym sobie tu poszedl na I a z Wami moze na II jakby jakos poszlo. Byl ktos na takim zwyklym I jak to tam wyglada ? Ej pomocy bo niewiem co zrobic a chcę się czegoś nauczyć w końcu
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Jeżeli to wam coś pomoże, to ja mogę trochę pojeździć po Gliwicach. Ew podjechać np do Zabrza i z powrotem.Chloru pisze:Jak już mówiłem - potrzeba min. 16 jeżdżących osób.

Chloru, przepraszam, że nie wpłaciłem jeszcze, zupełnie nie miałem czasu o tym myśleć. Jak już wcześniej się deklarowałem, I grupa, co do dnia, to mi to właściwie wisi.
Przelew zrobię jak się tylko ogarnę.
Przelew zrobię jak się tylko ogarnę.

jarmaj, do Zabrza? A może do Rokitnicy jeszcze? Bo widzisz... ja zapomniałam czegoś ostatnio od kuzynki z Zabrza zabrać i nie bardzo mam jak to odzyskać
A Ciebie ostatnio widzę częściej niż ją
:P

Life's too short to get upset.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Gdyby udało mi się wpaść na jakiś wieczór do was na tą Al-e jazdę, to mogę to przywieść. Jak będę wiedział, czy dam radę przyjechać, to się zgłoszę po namiary na kuzynkę.Baficzka pisze:jarmaj, do Zabrza? A może do Rokitnicy jeszcze? Bo widzisz... ja zapomniałam czegoś ostatnio od kuzynki z Zabrza zabrać i nie bardzo mam jak to odzyskaćA Ciebie ostatnio widzę częściej niż ją
:P
Chloru, możesz na PW zapodać handy?
Dolce far niente 

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Chloru
- 6 gwiazdek
Niedźwiedź, uhm.
chyba na szkolenie I stopnia się nie zanosi ? ile musi być osób, żeby mogło się odbyć?
- Chloru
- 6 gwiazdek
j33mbo, pisałem, że będą w razie czego podgrupy w sobotę. Przyjeżdżaj.