MAŁY i PICIU z ŻONĄ oczywiscie zostaliscie uwzglednieni
Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
Zgadzam sie z malym, zamowilam 5 butelek i zaplace za nie stawke jaka powie sidor,poza wszelkimi pulami ogolnymi,za bardzo lubie Sidorowke(i sidora),zeby niedocenic jego pracy:-)
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 168 razy
Znaczy każdy polewa sobie ze swojej butelkiWRC fan pisze:Heh, czyli wychodzi na to, że najlepsza była opcja pierwotna - każdy sobie flaszkę cytrynówki skrobie.mały 5150 pisze: Przy piciu jest wszystko w porządku a potem jak przychodzi do płacenia to jest nagle wielkie zdziwienie - jak to przecież ja tyle nie wypiłemi zaczyna się wyliczanka albo ktoś pojedzie i "zapomni" zapłacić. A kto jest osobą, która może najbardziej dostać po zadzie? Niestety Ty kochanieńki, bo będziesz w plecy na kasę
![]()
Ja jestem "małolitrażowy", pewnie zapłacę za więcej niż wypiję, ale mam to w dupie, Chlejady są raz do roku.
Cytrynówka cytrynówką, jak mam nieśmiałe pytanie czy będą może ciasteczka świnkowe jak dwa lata temu...? 
Bergen, jak upieczesz to pewnie będą 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
nie wiem czy się ostatecznie zapiszemy ale przepis na forum powinien być, tylko nie dodawaj nic od siebieBergen pisze: mam nieśmiałe pytanie czy będą może ciasteczka świnkowe jak dwa lata temu...?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
danikl, jak sobie winszujesz, to jest wolny krajdanikl pisze:Znaczy każdy polewa sobie ze swojej butelkiWRC fan pisze:Heh, czyli wychodzi na to, że najlepsza była opcja pierwotna - każdy sobie flaszkę cytrynówki skrobie.mały 5150 pisze: Przy piciu jest wszystko w porządku a potem jak przychodzi do płacenia to jest nagle wielkie zdziwienie - jak to przecież ja tyle nie wypiłemi zaczyna się wyliczanka albo ktoś pojedzie i "zapomni" zapłacić. A kto jest osobą, która może najbardziej dostać po zadzie? Niestety Ty kochanieńki, bo będziesz w plecy na kasę
![]()
Ja jestem "małolitrażowy", pewnie zapłacę za więcej niż wypiję, ale mam to w dupie, Chlejady są raz do roku.a jak mu się skończy to siedzi o suchym pysku.Co w przypadku jak będę chciał komuś polać ze swojej ma mi oddać ?.
mistrzem sidorem
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
ja nie wiem, czy przy takim obrocie sprawy jednak nie wrócić do pierwotnego układu, wtedy wszyscy byli happy..
danikl, układ zawsze był taki, że kupowaliśmy butelki na sztuki. sidro to rozdawał na początku, a potem to już róbta co chceta była.. Zazwyczaj każdy każdemu polewał i było ok.. Skoro ten układ się sprawdził, to może faktycznie lepiej tego nie zmieniać? barbie, co Ty na to?
danikl, układ zawsze był taki, że kupowaliśmy butelki na sztuki. sidro to rozdawał na początku, a potem to już róbta co chceta była.. Zazwyczaj każdy każdemu polewał i było ok.. Skoro ten układ się sprawdził, to może faktycznie lepiej tego nie zmieniać? barbie, co Ty na to?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 168 razy
Ok jeżeli uważacie ,że tak było lepiej i się sprawdziło to mi to nie przeszkadza.Jeżeli po tym mają być jakieś problemy to lepiej nie kombinowaćeMTi pisze:ja nie wiem, czy przy takim obrocie sprawy jednak nie wrócić do pierwotnego układu, wtedy wszyscy byli happy..
mały 5150, co prawda rzadko ci się zdarza ale teraz mądrze mówisz 
wow...
to mnie jeszcze bardziej zaskoczyło, niż wypisanie się małego z sidorówki 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie rzadko tylko jak zwykle - przysłówki Ci się pomyliłyKruszyn pisze: mały 5150, co prawda rzadko ci się zdarza ale teraz mądrze mówisz![]()
Ale ja się nie wypisałem z sidorówki, ja się wypisałem ze wspólnej sidorówkieMTi pisze: wow...to mnie jeszcze bardziej zaskoczyło, niż wypisanie się małego z sidorówki
![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Bezcytrynowce:
1. Barbie
2/3. jarmaj/zofija
4. maka
5. rrosiak
6. mały 5150
7. figo
8. doxa
9. Dido
10. Konto usunięte
11. Mag
12. WiS
13. Monio
No tak..i jestem parszywa "13"...wpisałam się ładnie i wyleciałam z listy
Tym samym chcępodtrzymać zadeklarowaną ilość cytrynki " na wynos"
Sidora nie miałam okazji poznać ale jego zacny wytwór owszem
1. Barbie
2/3. jarmaj/zofija
4. maka
5. rrosiak
6. mały 5150
7. figo
8. doxa
9. Dido
10. Konto usunięte
11. Mag
12. WiS
13. Monio
No tak..i jestem parszywa "13"...wpisałam się ładnie i wyleciałam z listy
Tym samym chcępodtrzymać zadeklarowaną ilość cytrynki " na wynos"
Sidora nie miałam okazji poznać ale jego zacny wytwór owszem
mały 5150 pisze: przysłówki Ci się pomyliły![]()
Baranie wielkanocny nic mi się nie pomyliło
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Kto komu polewa, a kto komu nie bo zaluje,to kazdego osobista sprawa,ale sidor nie moze na tym ucierpiec.
Chyba ze zbieramy jakas kwote,dajemy ja sidorowi i on robi specjal w granicach tej kwoty.Potem stawiamy to wszystko na stole,i kazdy pije za tyle za ile uwaza ze zaplacil,ale to jakas abstrakcja.
Chyba ze zbieramy jakas kwote,dajemy ja sidorowi i on robi specjal w granicach tej kwoty.Potem stawiamy to wszystko na stole,i kazdy pije za tyle za ile uwaza ze zaplacil,ale to jakas abstrakcja.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
1. Barbie
2/3. jarmaj/zofija
4. maka
5. rrosiak
6. mały 5150
7. figo
8. doxa
9. Dido
10. Konto usunięte
11. Mag
12. WiS
13. Monio
Tak patrzę na listę ...... i czy aby parę osób nie pomyliło jej z listą "tak, ja chcę cytrynówkę, dużo!"....?

2/3. jarmaj/zofija
4. maka
5. rrosiak
6. mały 5150
7. figo
8. doxa
9. Dido
10. Konto usunięte
11. Mag
12. WiS
13. Monio
Tak patrzę na listę ...... i czy aby parę osób nie pomyliło jej z listą "tak, ja chcę cytrynówkę, dużo!"....?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Drama się zrobiła. Chyba najlepiej jakby Sidor rzekł słów kilka, czy w tym układzie jest w ogóle czymkolwiek zainteresowany, a jeżeli tak, to czym 
Pozdrawiam
Grzegorz
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
danikl,
już się chorobcia nie mogę doczekać, dobrze jarmaj rzekł : "...jak dziecko". Tylko z inną emotką, o taką
Pozdrowiska
Grzegorz
już się chorobcia nie mogę doczekać, dobrze jarmaj rzekł : "...jak dziecko". Tylko z inną emotką, o taką
Pozdrowiska
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Drama jak drama, raczej dysproporcje w możliwościach
Wszyscy się przestraszyli 17 dywizji grenadierów pancernych
Wszyscy się przestraszyli 17 dywizji grenadierów pancernych
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Grzesiek_67, Ty tam zamierzchłych czasów nie wspominaj, tylko jutro o 14stej wal na Targówek, w Subarowej kolumnie trochę gazem korki na ulicach rozproszyć

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
jarmaj,
Jarmajku kochany, no nie będę, nie dam radki, dlatego cichuteńko we wątku ślubny się zachowywałem, ale serduchem z Wami i Wam wszystkiego najszczodrzej jak potrafię, dobrego i samej dobroci w życiu, i lat razem po grobową dechę, i naprawdę ... od serca dla serc, dwóch a jakoby jednego.
Grzegorz
Jarmajku kochany, no nie będę, nie dam radki, dlatego cichuteńko we wątku ślubny się zachowywałem, ale serduchem z Wami i Wam wszystkiego najszczodrzej jak potrafię, dobrego i samej dobroci w życiu, i lat razem po grobową dechę, i naprawdę ... od serca dla serc, dwóch a jakoby jednego.
Grzegorz
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,
Lucek jest dowódcą tej znamienitej formacji ...warto się bać
Ale...zaciąg będzie. 0d 20 do 22 maja tegoż pięknego roku. ZAPRASZAMY
Pozdrawiam
Grzegorz
Lucek jest dowódcą tej znamienitej formacji ...warto się bać
Ale...zaciąg będzie. 0d 20 do 22 maja tegoż pięknego roku. ZAPRASZAMY
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
No weeeeeźcie sie zapiszcieinquiz pisze:nie wiem czy się ostatecznie zapiszemy ale przepis na forum powinien być, tylko nie dodawaj nic od siebieBergen pisze: mam nieśmiałe pytanie czy będą może ciasteczka świnkowe jak dwa lata temu...?
Cytrynówka
Sluchajcie, mnie to jest wszystko jedno.
Wczuwając się jednak w sytuację Sidora, który w tej sytuacji kompletnie nie będzie wiedział ile ma jej zrobić wracamy do standardowej konwencji. Robimy listę chętnych na sidorówkę, każdy zapisuje się na tyle ile chce kupić niezależnie czy na miejscu czy na wynos (z kaucją
Zatem przeklejam listę z pierwszego posta i proszę o dopisywanie się wszystkich zainteresowanych cytrynówką (i na wynos i na miejscu) wraz z ilością butelek. Butelki są 0,5l koszt będzie ok 30zł/butelka.
1. Fux 2x 0,5l
2. WRC fan 2x 0,5l
3. WiS 2x 0,5l
4. LouCyphre 2x 0,5l
5. Moniqa 3x 0,5l
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
6. Chlor 2x 0,5
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae