Bretstein -Austria
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Upalanko - Jodlownik 28.12.08
Artis niech pada im wyższa banda tym dla nas lepiej, większą przyjemność robi wachlowanie łopatą niż wizyty u blacharza lub w serwisie ;)
Ajjj nie mogę doczekać się jutra :]
Ajjj nie mogę doczekać się jutra :]
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Tak sobię oglądam te filmy i jestem w szoku ile mięsa się rzuca jak się człowiek podjara.
Niektóre boki po prostu przepiękne, na granicy puszczone auto, odbicie od bandy, gaz w podłodze do końca - tak się jeździ subarakami po męsku.
Jakby to nagrywać w dzień dopiero by było efektownie.
Czkawka Bocheck'a zajebiście mnie bawi.
Na żywo nie była taka głośna. Ale najśmieszniejszy jest tekst po ataku sidora na bande i paparazzich: "jedź pan stąd".
A krzysiek to Twoje ostatnie ratowanie to widzieliśmy z dołu. Przez moment była pewność, że się nie odkręcicie i pójdziecie prosto w te bandę. Na szczęscie wydało.
Bocheck, podziękuj gościom z golfa i poldka jeszcze raz za to, że się zachowali tak jak się zachowali, bo mogli zachować się inaczej i nie byłoby wesoło pewnie.
RX oprócz ślizgającego się od czasu do czasu sprzęgła lata jak ta lala i jutro będą taaaakie boki.
Zemol, bandy jutro będą chyba takie po dwa metry.
Ciągle sypie.

Czkawka Bocheck'a zajebiście mnie bawi.

A krzysiek to Twoje ostatnie ratowanie to widzieliśmy z dołu. Przez moment była pewność, że się nie odkręcicie i pójdziecie prosto w te bandę. Na szczęscie wydało.

Bocheck, podziękuj gościom z golfa i poldka jeszcze raz za to, że się zachowali tak jak się zachowali, bo mogli zachować się inaczej i nie byłoby wesoło pewnie.

RX oprócz ślizgającego się od czasu do czasu sprzęgła lata jak ta lala i jutro będą taaaakie boki.

Zemol, bandy jutro będą chyba takie po dwa metry.

Po walentynkach! Dziewczyny zadowolone, chłopcy mogą się wybrać na zasłużoną rozrywkę :)
Arti czekamy na sygnał. Wybacz, ale zostałeś naszym górskim przewodnikiem, jak dasz znać Wrocław się zjawia :) Statyw zamocowany na stałe, szybkiej muzyki jeszcze trochę jest :)
Arti czekamy na sygnał. Wybacz, ale zostałeś naszym górskim przewodnikiem, jak dasz znać Wrocław się zjawia :) Statyw zamocowany na stałe, szybkiej muzyki jeszcze trochę jest :)
- Arti
- 6 gwiazdek
krzysiek, nie no jasne, zbieramy się.
Dzisiaj jednak proponuję trochę wcześniej sie spotkać bo w niedziele ruchu i tak nie ma wieczorem. 19.00 ? Jak pasuje? W planach jest obadanie nowego OSu.
Śniegu jest w ryj, w dodatku lekko prószy jeszcze. Sprawdzę trasę, bo jade niedługo na biegówki ale fotek nie robie już bo i tak każdy wie jak to wygląda.
Kto może niech zabiera CB-radio, ostatnio sprawdziło się wyśmiencie. Sidor może pobierzesz ze sobą dodatkowego cywila z radyjem?
Aaaa i bym zapomniał, gdyby ktoś pytał to trenujemy na zamkniętej drodze w Austrii u mojego kuzyna. Stamtąd też są nasze filmy.
Niech żyje zima!
PS. krzysiek i Bocheck. Czy macie może filmy te które wrzuciliście w net w większej jakości i dłuższe? Bardzo chętnie przyjął bym taki material na płycie dvd (oddaje za płytę!
). Mogę w zamian przekazać film z WRXem w dużej jakości. 

Śniegu jest w ryj, w dodatku lekko prószy jeszcze. Sprawdzę trasę, bo jade niedługo na biegówki ale fotek nie robie już bo i tak każdy wie jak to wygląda.

Aaaa i bym zapomniał, gdyby ktoś pytał to trenujemy na zamkniętej drodze w Austrii u mojego kuzyna. Stamtąd też są nasze filmy.

Niech żyje zima!

PS. krzysiek i Bocheck. Czy macie może filmy te które wrzuciliście w net w większej jakości i dłuższe? Bardzo chętnie przyjął bym taki material na płycie dvd (oddaje za płytę!

- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
Część druga:
W większej rozdzielczości mówisz... 848x480 30 fps wystarczy?
W większej rozdzielczości mówisz... 848x480 30 fps wystarczy?
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Nic nie moge powiedziec
Ale wam fajnie 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Żemol
- 4 gwiazdki
Arti jak tam rekonesans ?
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Ja najwcześniej ok 20 mogę się wyrwać drugie auto z CB załatwione
Arti, napisz na PW o tym nowym miejscu w Australii

Arti, napisz na PW o tym nowym miejscu w Australii

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pewno Great Canyon kolo Mill Village, DSsidor pisze: o tym nowym miejscu w Australii![]()

- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
ludzie z wrocka zaczynają się dopytywać o konkrety i nie wiem co mówić 

- Żemol
- 4 gwiazdki
Coś mnie bierze, wiecie co to może być?
Objawy:
- Brak apetytu
- Non stop biegam do okna i patrze na świniaka
- Rbr już mi nie starcza
- Chodzę jakiś rozdrażniony
- Ciągle spoglądam na zegarek
- Nieustannie śledzę ten wątek
- itp.
Objawy:
- Brak apetytu
- Non stop biegam do okna i patrze na świniaka
- Rbr już mi nie starcza
- Chodzę jakiś rozdrażniony
- Ciągle spoglądam na zegarek
- Nieustannie śledzę ten wątek
- itp.

Żemol, ta choroba to subaroholizm-zimos-pospolitus
- Żemol
- 4 gwiazdki
Czytałem o tym, ponoć to nieuleczalnesidor pisze:Żemol, ta choroba to subaroholizm-zimos-pospolitus

na szczęście jest już szczepionka ( bezpłatna ) podajemy ja w górach wieczorami 

- Arti
- 6 gwiazdek
Gośka no przecież masz konkrety powyżej.Przylepka pisze: ludzie z wrocka zaczynają się dopytywać o konkrety i nie wiem co mówić

Byłem teraz w górach na biegówkach ale pojechalem grande punto. Ło matko jak tym się jeździ po śliskim.

No dobra ale racja, piszcie kto o której może i gdzie i czy pasuje ta 19.00.
Od jutro Wrocław i uczelnia.

- Żemol
- 4 gwiazdki
Tak więc ja mogę się stawić o 19 na Orlenie, ale jeśli większość będzie chciała później to się dostosuje.
PS. Muszę się zaszczepić
PS. Muszę się zaszczepić

- Arti
- 6 gwiazdek
Sidor, Lukasz, Jaro, Kawas - co z Wami? Będziecie? halo halo halo.
Krzysiek jak sie domyślam przyjedziesz, tak? Zemol obecny. Do remka zadzwonie. Halo, dajcie jakiś znak bo nawet nie wiem czy czekać czy już jechać w góry.
Krzysiek jak sie domyślam przyjedziesz, tak? Zemol obecny. Do remka zadzwonie. Halo, dajcie jakiś znak bo nawet nie wiem czy czekać czy już jechać w góry.

Arti, pisałem wyżej ja mogę ok 20,00
ale zamieć śnieżna za oknem
ale zamieć śnieżna za oknem

- Arti
- 6 gwiazdek
Dobra, sidor dogadany. Lukasz dzwonił. A jak reszta? Na kogo mamy czekać? Kto będzie później? W planach jest nowy OS. 
PS. Śniezyca na dworze.

PS. Śniezyca na dworze.

- Żemol
- 4 gwiazdki
Arti to o której mam być ? I co z wrockiem, wiedzą o upalanq ?

- Arti
- 6 gwiazdek
Przylepka, no bez jaj, jak o 19 jesli o 19 zbieramy sie juz u nas.
Mazik napisal na kropce, ze zbiorka dla wro jest o 18 na BP. 
Dobra, wszystko jasne. Wrocław zbiera sie o 18 i na 19 przyjezdza do nas.
ps.
Wszystko gra. A Ty Gośka dostaniesz tą kulą przez w drugie kolano za to zamieszanie.

Przęglądam mapkę nowego OSu i zapowiada się obiecująco.
Ciekawe jak będzie na żywo.

Dobra, wszystko jasne. Wrocław zbiera sie o 18 i na 19 przyjezdza do nas.
ps.
Wszystko gra. A Ty Gośka dostaniesz tą kulą przez w drugie kolano za to zamieszanie.

Przęglądam mapkę nowego OSu i zapowiada się obiecująco.

Wątpliwości wyjaśnione, Wrocław o 18.00 na BP we Wrocławiu i o jesteśmy 19.00 na Orlenie u Was. Do zobaczenia