obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
nie bój nic, podzwonimy po ludziach 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
w takim razie czekamna wieści,eMTi pisze: nie bój nic, podzwonimy po ludziach
reszty tygodnia życzę dobrego

miskaad pisze: chyba, że nie ma chętnych
chętni są, ino że sezon urlopowy, tudzież sezon pękających uszczelek

ale że niby żaba, czy Forek?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Odpowiadam na maila w sprawie wyjazdu :) Jeżeli budowa się nie zawali to ja jestem chętny i mogę przyjechać :)
git. wolak zdaje się też byłby chętny...
na razie zbieramy chętnych, dopisujcie w nawiasie, jeśli pasuje wam tylko sobota, lub tylko niedziela. Jeśli obojętne, to nie wpisujcie nic.
1-2. miskaad i MŁODYY
3. krzysiek
4-5(?) eMTi i Pati

1-2. miskaad i MŁODYY
3. krzysiek
4-5(?) eMTi i Pati
6 wolak ( niedziela)eMTi pisze:git. wolak zdaje się też byłby chętny...na razie zbieramy chętnych, dopisujcie w nawiasie, jeśli pasuje wam tylko sobota, lub tylko niedziela. Jeśli obojętne, to nie wpisujcie nic.
1-2. miskaad i MŁODYY
3. krzysiek
4-5(?) eMTi i Pati
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kurde ja teraz dopiero zauważyłem co się dzieje. Ja jestem chętny tylko na sobotę, bo w niedziele mam zawody (u nas w górach z resztą).

no to mamy coraz więcej rozbierzności... Ciekawe, jaki dzień młodym pasuje.. Arti, masz kontakt z sidorem? Bo ja nie mam do niego tel., wysłałem mu PW, ale on na forum za często nie bywa, może byś mu dał cynk?
1-2. miskaad i MŁODYY
3. krzysiek
4-5.(?) eMTi i Pati
6. wolak (niedziela)
7. Arti (sobota)
1-2. miskaad i MŁODYY
3. krzysiek
4-5.(?) eMTi i Pati
6. wolak (niedziela)
7. Arti (sobota)
my się dostosujemy, choć nie ukrywam, że w niedzielę towarzystwo musielibyśmy pożegnać wcześniejeMTi pisze: no to mamy coraz więcej rozbierzności... Ciekawe, jaki dzień młodym pasuje.. Arti, masz kontakt z sidorem? Bo ja nie mam do niego tel., wysłałem mu PW, ale on na forum za często nie bywa, może byś mu dał cynk?
ja jak coś to chętny ale tak jak pisałem sobota i tak kole 20-tej
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

1-2. miskaad i MŁODYY
3. krzysiek
4-5.(?) eMTi i Pati
6. wolak (niedziela)
7. Arti (sobota)
8. burat (sobota, koło 20)
3. krzysiek
4-5.(?) eMTi i Pati
6. wolak (niedziela)
7. Arti (sobota)
jak Pati będzie chciała, to będąmiskaad pisze: a tak wogóle będą jeszcze jakieś kobiety ??

może moja żonka też wpadnie spoko 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Moge sie pojawic tylko zasadnicza kwestia gdzie
U mnie kamionki odpadaja i dalej
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
a to w takim razie podziękuj żonieburat pisze: może moja żonka też wpadnie spoko

radków nad zalewem ??Żemol pisze: Moge sie pojawic tylko zasadnicza kwestia gdzie
- Żemol
- 4 gwiazdki
Tymbardziej odpadamiskaad pisze: radków nad zalewem ??
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

nie pękaj, bądź mężczyzną!miskaad pisze: bo jak to będzie "BAL SAMCÓW" to ja się wycofuje

Żemol, czemu odpadają? nie będziesz miał tyle czasu, żeby dojechać? Skąd byś jechał?
no to nie wiem jakie miejsce inne ?? może ktoś zna jakieś miejsce w pobliżu, które usatysfakcjonowałoby wszystkich??
1-2. miskaad i MŁODYY
3. krzysiek
4-5.(?) eMTi i Pati
6. wolak (niedziela)
7. Arti (sobota)
9. Żemol (w zależności od lokalizacji)
10. beSTia (niedziela)
Arti, do której masz te zawody?
Może jednak niedziela?
3. krzysiek
4-5.(?) eMTi i Pati
6. wolak (niedziela)
7. Arti (sobota)
9. Żemol (w zależności od lokalizacji)
10. beSTia (niedziela)
Arti, do której masz te zawody?
Może jednak niedziela?
- Żemol
- 4 gwiazdki
Co sądzicie o przełęczy walimskiej tam można smialo rozbić grilla ? Miejsce na spot jak najbardziej, kolejna miejscówka pod samą tamą w Lubachowie (wokół tamy nowy asfalt
wąsko kręto i świetnie się niesie dźwięk po okolicy) nieopodal legendarna Michałkowa również z nowym asfaltem 

jutro zjeżdżamy do rodziców sprawdzimy tylko jakie miejsce wybraliście i dołączymy no i napiszcie o której
dobrej nocy wam zyczę i do jutra
dobrej nocy wam zyczę i do jutra