ryjeks pisze:
Powiedz lepiej kiedy można Cię odwiedzić, bo śnieg chyba masz ?
A tam, snieg nalezy do wszystkich ( do turystow niestety tez ).
Latam praktycznie codziennie ( coNocnie ). Nie trzeba mnie namawiac - masz ochote, daj znac. Moge nawet po Ciebie wyjechac
eMTi pisze:
no kurde... po kim jak po kim, ale po takim starym wyjadaczu nie spodziewałem się złamania tej świętości...
Najgorsze, ze chcialem spokojnie ( szybkosciowo nie bylo grubo ) - niefartownie zaliczylem bande prawym przodem.
W/w to efekt 1. zakretu ostatniego przejazdu
ryjeks pisze:
Bilans i tak jest dobry, tylko 2 połamane zderzaki na 10000 zapiętych boków
Piękna jazda i piękne warunki
Szkoda trochę tych plastików ale jak mawiał wieszcz:"Kto jedzie grubo jebnąć musi..."
W którym to miejscu takie ładne zakręty?
arti04 wrzucał to w innym wątku, ale do naszego pasuje jak ulał... Oto, czemu lepiej nie latać w pojedynkę i dlaczego najważniejsze jest zabezpieczenie trasy:
j33mbo, tydzień temu było kieprawo, cieńka warstwa na drodze, może kilka cm maks, bandy na 10cm.. Śmieszne wrażenie było, jak wracaliśmy ze Szwarcwaldu, to nawet do tablicy miejscowości nie dojechaliśmy, jak śnieg zniknął... I to nie z drogi, tylko totalnie zewsząd, aż po horyzont
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No Bosko się Robi dziś będzie Latane:-)) jak już w Świdnicy co nieco białego leci to w naszych mountains myślę ze będzie grejt i na pogodzie widać ze ma padać ulala...
Szerokosci...
Jarecki pisze:
No Bosko się Robi dziś będzie Latane:-)) jak już w Świdnicy co nieco białego leci to w naszych mountains myślę ze będzie grejt i na pogodzie widać ze ma padać ulala...
Szerokosci...
Miłej zabawy życzę , bo mnie już krew zalewa tyle tego białego szaleństwa u mnie napadało , więc niech idzie do was ta chmura śniegowa
w cholerę
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Witam grono amatorów białego i tudzież innego szaleństwa, jak waruny ?
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh