pawlaswrc pisze:No i już się zesrało
Dobra, już chyba nie ma sensu zaśmiecać tego wątku jakimiś wrocławskimi pomyjami...
...chłopaki, piszcie a najlepiej fotorelacjonujcie jak sytuacja w górkach? Chociaż tyle się poślinimy
So What! pisze:
Jasne. Zastanawiałem się, czy Szkarada chętnie lata bokiem
Zachowuje się jak Intercity z PKP - ciągle na szynach ;) chyba trzeba "pianego" dróżnika żeby ją "wykoleić"
Ostatnio zmieniony 6 gru 2012, o 19:09 przez Żemol, łącznie zmieniany 2 razy.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą... "Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
cyqan, czy mi się dobrze wydaje, czy po chamsku ją prostuje w poślizgu? Z mocnego przeciwskrętu wchodzisz, a potem wygląda tak, jakby fura sama dusiła ten poślizg (o czym wcześniej pisałem), zupełnie nieadekwatnie do tego, jak zamaszyście zaczynałeś.. Faktycznie tak jest?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTI - przełączam ze "snow" na "gravel" i problem się rozwiązuje. Żemol ostatnio miał okazję zobaczyć "tragedyję", dziś jest już znacznie lepiej. Powciskam jeszcze trochę guzików i znajdę w końcu rozwiązanie. Praktyka, praktyka, praktyka
cyqan pisze:
Powciskam jeszcze trochę guzików i znajdę w końcu rozwiązanie
typowe dla evo... Ktoś kiedys powiedział, że w evo wpisujesz promień zakrętu, wciskasz gaz i fura robi resztę Tyle że niestety nie bokiem
coś i tak czuję, że ostatnio tyle jeździsz, że jak frakcja wrocławska przyjedzie na otwarcie sezonu, to nas wszystkich poobjeżdżasz
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Zdecydowanie są to warunki na których można się trochę poślizgać ale po kilku przejazdach będzie asfalt. Szkaradzie trzeba chyba mocno wcisnąć żeby powłóczyła czterema nogami.
My za chwilę jedziemy się rozgrzać do miasta, żeby przed weekendem na szwarcwaldzie ciała nie dawać! :) Zostawcie nam trochę śniegu na sobotę!! W sobotę rano mamy WLTA na rakietowej i bardzo chętnie na wieczór byłoby się tradycyjnie spotkać na Orlenie! :)
TERZO, to chyba mieszkasz w innym mieście. Szedłem już 1,5 godziny temu przez centrum i wszystko było czarne Czekam na info od Krzyśka, i może coś jeszcze dziś będzie...?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
pawlaswrc, przed chwilą jadąc nawet na legnickiej była kaszka, tylko obwodnica w miarę oczyszczona a reszta nawet swoimi 80KM kopałem wszystkich ale wiesz.. jak coś to trzeba szukać dróg niższej klasy