czyżbyś nie wiedział kogo masz w znajomych?TomekSliwa pisze: Jeśli TERZO ma fejsa
Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Marcin
-_-
-_-
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No fakt jesteśTERZO pisze:czyżbyś nie wiedział kogo masz w znajomych?TomekSliwa pisze: Jeśli TERZO ma fejsa
ryjeks, to był jeden z pierwszych przejazdów.. potem chciałem zrobić beczkę na raz i było już tylko gorzej 
Marcin
-_-
-_-
TERZO pisze: ryjeks, to był jeden z pierwszych przejazdów.. potem chciałem zrobić beczkę na raz i było już tylko gorzej
Bo tak jak zrobiłeś na filmiku to jedyny sposób na tą konkretną beczkę jak jest sucho. Zresztą wyszło genialnie
Każda inna opcja zakończy się niepowodzeniem
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
A tak w ogóle to eMTi zaprasza na jakiegoś stejka, kiedy się wybieramy ?
by FB:
"Maciej Tunikowski: musicie do nas wpaść w takim razie na mojego stejka z grilla, to zobaczycie całe plejady "
by FB:
"Maciej Tunikowski: musicie do nas wpaść w takim razie na mojego stejka z grilla, to zobaczycie całe plejady "
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
booSTi, pokazałeś na filmiku, że działa ci wiskoza
trzeba było zakręcić przednimi kołami
Może, ale w środku była walka
Link: http://www.youtube.com/watch?v=QMxqCbkJYzI
ryjeks pisze: Zresztą wyszło genialnie![]()
Może, ale w środku była walka
Link: http://www.youtube.com/watch?v=QMxqCbkJYzI
Marcin
-_-
-_-
ryjeks pisze: by FB:
to co? jutro?
Marcin
-_-
-_-
cyqan pisze: Telefonem udało mi się jakieś ochłapy nakręcić
Objerzalem i jakbym mial dejavu
Boosti dzieki za organizacje spotkania, ciesze sie ze moja wanna przydala sie do obslugi toru
Drobna kwota dla Marasa to tez fajna sprawa, miejmy nadzieje ze sprawa skonczy sie pozytywnie.
Do następnego
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
znowu??TomekSliwa pisze: aż sprzęgło zagotował
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
TERZO, filmik rzeczywiście pokazuje tylko szperę z tyłu oraz wisko. Było również kręcone przednio koło, które wprawiało w ruch pozostałe, nawet były lekkie kontry na przeciwległych kołach.TERZO pisze: booSTi, pokazałeś na filmiku, że działa ci wiskoza trzeba było zakręcić przednimi kołami
Poza tym jeśli w otwartym dyfrze kręcimy kołem, to drugie kręci się w przeciwną stronę. A tu wszystkie lecą w tą samą. Na koniec dodam, że Maras widział na własne oczy siurtraka w mojej skrzyni ;)
Ale nie o tym była mowa.
hati, to ja dziękuję za slalom z oponami na dachu oraz pomoc. Dziękuję również wszystkim, którzy ustawiali opony oraz beczkę ;)
to ja się dwoję i troję, robię głupie i śmieszne miny, a tu nawet ani jednego, choćby najmniejszego pisku??booSTi pisze: On się bardziej boi tej jazdy niż laska
ryjeks, nie poznaję typa, nie wiem o kogo chodzi i nie wiem do kogo jest podobny
hati, transport opon - mistrzostwo świata
Żeby nieobecni wiedzieli o co chodzi z tym transportem opon:

Czy ktoś ma filmik jak lecimy slalom??

Czy ktoś ma filmik jak lecimy slalom??
To jeszcze dwa ode mnie i konieć
Link: http://www.youtube.com/watch?v=AYjp3gI69zw
a tu na początku widać jak komputerki w playstation działają
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SpBBAqfaDdE
hati, slalom gigant
booSTi, siurtrack jak widać też czasem puszcza ;) Szczególnie przy michałkach
Link: http://www.youtube.com/watch?v=AYjp3gI69zw
a tu na początku widać jak komputerki w playstation działają
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SpBBAqfaDdE
hati, slalom gigant
booSTi, siurtrack jak widać też czasem puszcza ;) Szczególnie przy michałkach
Marcin
-_-
-_-
-
mocwiatru
- 0 gwiazdek
- Auto: Audi S8 / Peugeot 106
Mimo ze nie mam subaru to tez sie najezdzilem
Cywilne opony dałem rade przegrzać, było jak na lodzie. Jestem za co miesiecznym takim spotkaniem, wszyscy ogarnieci, bez zadnych problemow.
Cywilne opony dałem rade przegrzać, było jak na lodzie. Jestem za co miesiecznym takim spotkaniem, wszyscy ogarnieci, bez zadnych problemow.
Ja się pytam, gdzie jest redsun?
Nie mogę się doczekać tych fot z ronda przy beczce i stojącego przy niej redsun'a, a dookoła latającego Śliwopotwora
Nie mogę się doczekać tych fot z ronda przy beczce i stojącego przy niej redsun'a, a dookoła latającego Śliwopotwora
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Aby ożywić tą dyskusję:booSTi pisze:TERZO, filmik rzeczywiście pokazuje tylko szperę z tyłu oraz wisko. Było również kręcone przednio koło, które wprawiało w ruch pozostałe, nawet były lekkie kontry na przeciwległych kołach.TERZO pisze: booSTi, pokazałeś na filmiku, że działa ci wiskoza trzeba było zakręcić przednimi kołami
Poza tym jeśli w otwartym dyfrze kręcimy kołem, to drugie kręci się w przeciwną stronę. A tu wszystkie lecą w tą samą. Na koniec dodam, że Maras widział na własne oczy siurtraka w mojej skrzyni ;)
Ale nie o tym była mowa.
hati, to ja dziękuję za slalom z oponami na dachu oraz pomoc. Dziękuję również wszystkim, którzy ustawiali opony oraz beczkę ;)
U mnie jest tak, tył jak kręcę to obydwa koła się kręcą w tą samą stronę, przód nie
Jednak jakoś to działa bo fajnie się kręci przy beczkach. A z moich spostrzeżeń to jak Was (booSTi i eMTi) prostuje na beczkach to chyba nie wina szpery przodowej tylko chyba jednak tył, ja mam płytkę a Wy?
Fota hati'ego WRX-a RZĄDZI!
Ostatnio zmieniony 9 lut 2014, o 11:50 przez TomekSliwa, łącznie zmieniany 1 raz.
TomekSliwa pisze: Jednak jakoś to działa bo fajnie się kręci przy beczkach. A z moich spostrzeżeń to jak Was (booSTi i eMTi) prostuje na beczkach to chyba nie wina szpery przodowej tylko chyba jednak tył, ja mam płytkę a Wy?
Tomku wszyscy wymienieni mają wiskozę, która jak się zagrzeje to spina, i to prostuje wszystkie nasze wiskozowe fury i powoduje, że nawet przedni siurtrack nie daje rady
Marcin
-_-
-_-
No ale Tomek ma z przodu otwarty dyfer więc słabo, a myślałem że wdccd jest helical/torsen.
Muszę pomyśleć nad płytką do tyłu....
Muszę pomyśleć nad płytką do tyłu....
booSTi pisze: No ale Tomek ma z przodu otwarty dyfer więc słabo, a myślałem że wdccd jest helical/torsen.
Ma i może mieć, bo przy przeniesieniu większości momentu na tył (przez DCCD) mało "pary w gwizdek" ucieknie przodem
Marcin
-_-
-_-
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Nie jest otwarty, gadałem z Marasem o tym, mam helikala ale on jak jest koło w górze i nie ma oporu to nie działa, gdybym miał open to by mi wewn. koło ciągle mieliło przy nawrotach