O, cholerarrosiak pisze: Muzea z reguły są nieczynne w poniedziałki i to nie jest wyjątkiem

To w tej sytuacji nie ma sensu zostawać.

Pisać na listę...?Лукашэнка pisze: chyba trzeba byłoby

O, cholerarrosiak pisze: Muzea z reguły są nieczynne w poniedziałki i to nie jest wyjątkiem
Pisać na listę...?Лукашэнка pisze: chyba trzeba byłoby
Czerwiec to dla mnie, od kilku lat, termin wyjazdu wakacyjnego. W tym roku, mamy zarezerwowany wyjazd w terminie 9-23.06.WiS pisze:Pisać na listę...?Лукашэнка pisze: chyba trzeba byłoby
Mieciów ci u nas dostatek, ale i tych przyjmiemyЛукашэнка pisze: będę mógł dzielić się z chlejadowiczami doświadczeniami kulinarnymi
WiS pisze: Cel akcji: zgwałcenie okolicznych dziewic, pogonienie prawników, zobaczenie swoich facjat z bliska, degustacja dworkowej kuchni Ponidzia, degustacja wzajemna własnych dań popisowych (od tego pomysłu, bądź co bądź, zaczęła się ta cala afera), ochlaj piwno-nalewkowy i inny, wymiana poglądów (na nowe), znaczy się, ogólna integracja forumowa oraz rozrywki kulturalne. Niewykluczone nawet rozmowy o sztuce. Mięsa też.
WiS pisze: Wstępnie przewidziano: barszczyk czerwony, opiekane pierożki,kielbasę,kaszankę,karczek, chleb,smalec, pieczone ziemniaki, sałatki, kompoty.
Z czego wynika, iż:w domku letniskowym znajdują się dwie kabiny WC, dwie kabiny prysznicowe oraz dwie umywalki.
Na parterze Dworu poza pokojami, mamy trzy kabiny WC oraz 2 umywalki z lustrem,
WiS pisze: materacowi i namiotowi siusiać i myć zęby mogą bez problemu we Dworze
Spox, wedle kolejności przyjścia cywilizacji, Małopolanie bedą mieli pierwszeństwoKonto usunięte pisze: mam wystąpić w charakterze zwierzyny płowej
Czemuś to powykreeslal? Czyzbym coś przeoczył, i przestałeś zjadać potrawy uciekające?Konto usunięte pisze: kielbasę, kaszankę, karczek, (...) smalec,
WiS pisze: Małopolanie bedą mieli pierwszeństwo
Chyba powinienem potrenować bieganie, albo uniki chociażKonto usunięte pisze:
Przywiozę fladry i trąbki![]()
![]()
Okej dam znać do końca maja czy jestem w stanie dojechaćWiS pisze:Można nie brać noclegu, natomiast trzeba wejść w składkę na żarcie.
Umówiłem się z gospodarzami, że ostateczną liczbę osoboporcji podam na początku czerwca, jakieś półtora tygodnia przed imprezą - więc gdzieś wtedy będzie deadline do zadeklarowania się na 100% i do wniesienia opłaty.
Jesli na pewno bez łóżka, to mogę wpisać Cię na listę, a zapłacisz ewentualnie dopiero wtedy, gdy podejmiesz decyzję.
Kombinujdzixd pisze: Okej dam znać
WiS pisze: Kombinuj
Jakby co, powitamy reprezentację książąt (zachodnio)pomorskich chlebem i solą. Chleb, zapewne, będzie w postaci płynnej
WiS pisze: Chleb, zapewne, będzie w postaci płynnej