Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
a ja się jeszcze nigdy nie załapałem na prawycyqan pisze: Ja już tego tak nie czuję, ale początki onboardów zawsze podobnie komentowane

Ale że powoziciel diablo negro tak zareagował, to musi być faktycznie przeciąg

Żarłacz dalej pozytywny - dam Wam jeszcze trochę fory

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
myślę, że tak dzień wcześniej to min. tak żeby sobie dobre miejsce w kolejce do startu zająćjdm pisze: O której wypada być pod bramą?

noo jest, a brat mi po ostatnim treningu mówił, że ponoć bokami jeszcze dobrze lataeMTi pisze: to musi być faktycznie przeciąg

Zgłoszeń przybywa, ciśnienie rośnie, slicki się grzeją, a na srtw Mikołaj napisał o podwyżce wpisowego na wlta do 140zł, ale potem ten wątek został ocenzurowany.
ale to dopiero potencjalnie w przyszłości. Za to w naszej sprawie ma być zbiórka kasy w trakcie zawodów 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
booSTi, po pierwsze napisałem, że istnieje taka możliwość a nie, że wprowadzamy. Dlaczego? Ano dlatego, że kwota za wynajem toru dla nas znacznie wzrosła do tego musimy dodatkowo wynajmować parking na szutrze od nowego zarządcy części szutrowej. Również niemała kwota. Daje to opłatę za sam wynajem prawie 100% wyższą niż do tej pory. Jestem ostatnią osobą, która chce robić podwyżki, jednak nie jestem instytucją charytatywną i nie chcę, tak jak było to na początkach zawodów WLTA, dopłacać do imprezy. Chcesz zasponsorować zawody i pokryć różnicę za tor? Nie widzę problemu, wtedy na 100% wpisowe nie wzrośnie.
Poza tym dlaczego zostało usunięte? Bo tak jak Twoje wcześniejsze wypowiedzi w sprawie Toru w Lubiczu nic prócz zamętu i zamieszania nie wnosiły (na którym to torze nawet nie byłeś, a specjalnie dostałeś jako "ekspert ds. bezpieczeństwa i spraw wszelkich" od właściciela toru darmowy wjazd, no cóż takie polskie "nie wiem, nie mam pojęcia ale się wypowiem"). Weź następnym razem przykład z eMtiego i czytaj ze zrozumieniem.
Naprawdę bez urazy, po prostu najpierw przemyśl co piszesz. Z mojej strony powiem tylko tyle, że obecnie latam na spotkania i kombinuję jak słoń pod górkę aby podwyżka za wynajem była jak najmniejsza i staram się o potencjalnych sponsorów aby wpisowe właśnie nie wzrosło. Dlatego Twoje posty są naprawdę mega motywujące do działania ;)
Poza tym dlaczego zostało usunięte? Bo tak jak Twoje wcześniejsze wypowiedzi w sprawie Toru w Lubiczu nic prócz zamętu i zamieszania nie wnosiły (na którym to torze nawet nie byłeś, a specjalnie dostałeś jako "ekspert ds. bezpieczeństwa i spraw wszelkich" od właściciela toru darmowy wjazd, no cóż takie polskie "nie wiem, nie mam pojęcia ale się wypowiem"). Weź następnym razem przykład z eMtiego i czytaj ze zrozumieniem.
Naprawdę bez urazy, po prostu najpierw przemyśl co piszesz. Z mojej strony powiem tylko tyle, że obecnie latam na spotkania i kombinuję jak słoń pod górkę aby podwyżka za wynajem była jak najmniejsza i staram się o potencjalnych sponsorów aby wpisowe właśnie nie wzrosło. Dlatego Twoje posty są naprawdę mega motywujące do działania ;)
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jest srtw więc tam proponuje sobie pisać takie rzeczy.
Podoba mi się to forum bo w każdej chwili można zostać wyśmianym i być obiektem ataków mocnej ekipy loży szyderców a mimo to wszyscy się cieszą i nikt nie robi niemiłej atmosfery (przynajmniej nie w wątkach które odwiedzam :) ).
Oczywiście czasami panuje przyjacielska atmosfera ale to tylko przykrywka do szyderczego ataku
Tym bardziej gitez majonez że spotykamy się też w realu (a nie tylko klepiemy zza klawiatury) i tylko potwierdza to, jak fajni są tutaj ludzie (zakwasy na policzkach to już standard po Naszych spotkaniach :) ).
I niech tak zostanie.
Podoba mi się to forum bo w każdej chwili można zostać wyśmianym i być obiektem ataków mocnej ekipy loży szyderców a mimo to wszyscy się cieszą i nikt nie robi niemiłej atmosfery (przynajmniej nie w wątkach które odwiedzam :) ).
Oczywiście czasami panuje przyjacielska atmosfera ale to tylko przykrywka do szyderczego ataku

Tym bardziej gitez majonez że spotykamy się też w realu (a nie tylko klepiemy zza klawiatury) i tylko potwierdza to, jak fajni są tutaj ludzie (zakwasy na policzkach to już standard po Naszych spotkaniach :) ).
I niech tak zostanie.
brahu, startujesz? Liczę po cichu na pudło w klasie aut, z kierą po prawej stronie 

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

Właśnie to Mikołaj napisał na srtw (oprócz wycieczki w moją stronę). Ja nie pisałem że od tej eliminacji. Zrozumiałem, że w przyszłości. Po prostu obawiam się(i z tego co było napisane na forum - inni też), żeby to wpisowe nie urosło za dużo, bo wtedy zawodnicy będą musieli szukać sponsorów.
Ostatnio wynajelismy cały tor i się właśnie okazało że mamy zabierać samochody ze strefy serwisowej, bo ona nie zalicza się do toru...
Ostatnio wynajelismy cały tor i się właśnie okazało że mamy zabierać samochody ze strefy serwisowej, bo ona nie zalicza się do toru...
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, o 19:07 przez booSTi, łącznie zmieniany 1 raz.
Podziel jeszcze na kolory i puchar gwarantowany!jdm pisze:brahu, startujesz? Liczę po cichu na pudło w klasie aut, z kierą po prawej stronie
Jakie opony w końcu masz?
Przyjadę na slicku Markguma i będę miał w zapasie drugie koła z cywilną oponą. Zobaczę po zapoznaniu, czy mam jeszcze nadkola i padnie decyzja na czym jechać.
Już ja sobie wymyślę klasę, żeby być na pudle

Już ja sobie wymyślę klasę, żeby być na pudle

Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 

uuu fajne foto, dopiero teraz zobaczyłem, można stwierdzić, że "Piękna i Bestia"booSTi pisze: brahu, zdjęcie twojej fury ;)

raczej nie więc całe "pudło" Twojejdm pisze: brahu, startujesz? Liczę po cichu na pudło w klasie aut, z kierą po prawej stronie

tylko nie koloru białego, bo będę miał przerąbanebooSTi pisze: Podziel jeszcze na kolory i puchar gwarantowany!

booSTi pisze: Jakie opony w końcu masz?
Wyczuwam u booSTIego lekkie zdenerwowanie, że możesz go objechać na pseudo slicku

No niech będzie, że twoja jest piękna :Dbrahu pisze: uuu fajne foto, dopiero teraz zobaczyłem, można stwierdzić, że "Piękna i Bestia"
Tydzień przed zawodami już jest sraczka, a jak ktoś wspomni na forum, że jedzie na slicku, to od razu wymiotyszegi pisze: Wyczuwam u booSTIego lekkie zdenerwowanie, że możesz go objechać na pseudo slicku

Chłopaki, ostatnio zabrakło mi 0,2s do pudła! Ja was bardzo proszę, dajcie mi coś wygrać, bo się rzucę pod evo!

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
booSTi, podczep się na lince do jakiegoś evo, to i pudło będzie 

Na tą chwilę 14 szt. Subaru, czyli pierwsza dziesiątka jest honorowa
Prognoza bez większych zmian 8-9*C, może trochę słońca. Czyli jak na środek lutego przystało
Także kolcujemy sprzęgła i objeżdżamy wszyscy booSTiego

Prognoza bez większych zmian 8-9*C, może trochę słońca. Czyli jak na środek lutego przystało

Także kolcujemy sprzęgła i objeżdżamy wszyscy booSTiego

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
myślę, że w obecnej sytuacji połączenie słów "sprzęgło" i "booSTi" nie jest zbyt fortunne 

Sprzęgło jutro się wymienia, tak że całe zawody ma drugiej mapie + procedura startu!
Brakuje tylko camberów...
Brakuje tylko camberów...
Wiedziałem, że to będzie szybka akcja
Git info
Wskakuję na prawy, bo lubię procedurę
Tylko slika nie zakładaj, ponoć na drugiej mapie zimówka najlepiej klei

Git info

Wskakuję na prawy, bo lubię procedurę

Tylko slika nie zakładaj, ponoć na drugiej mapie zimówka najlepiej klei

Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, o 22:50 przez ryjeks, łącznie zmieniany 1 raz.
pierd... nie jadę
co w końcu wjeżdża? Gadałem dzisiaj z Markiem, więc nie wiem, na co się ostatecznie zdecydowałeś. Z camberami się nie bój, ja lecę znowu na mega pozytywie
A Tomek niech nie fisiuje z miękkim slickiem, bo znowu na liście jest Banasiewicz, więc jeśli faktycznie wystartuje, to 1 miejsce jest chbya zaklepane.. 

co w końcu wjeżdża? Gadałem dzisiaj z Markiem, więc nie wiem, na co się ostatecznie zdecydowałeś. Z camberami się nie bój, ja lecę znowu na mega pozytywie

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
To się pochwal coś tam wsadzić kazał?booSTi pisze:Sprzęgło jutro się wymienia, tak że całe zawody ma drugiej mapie + procedura startu!
Jakoś planujesz je dotrzeć, czy procedura 380KM/500Nm i ogień w sobotę?
Ostatnio zmieniony 13 lut 2014, o 23:21 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rafaelo
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester S-turbo
- Polubił: 1 raz
Siema Ja to się jutro będę dopiero zastanawiał na czym jechać.Ale mam nadzieje że zabawa będzie niezła :) Do zobaczenia w Sobotę na Torze :) Pozdro
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Właśnie....?cyqan pisze:To się pochwal coś tam wsadzić kazał?booSTi pisze:Sprzęgło jutro się wymienia, tak że całe zawody ma drugiej mapie + procedura startu!
Jakoś planujesz je dotrzeć, czy procedura 380KM/500Nm i ogień w sobotę?
Aha, ale BooSTI ma 6MT.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW