Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
No zaraz zlipam na te kolo, a co do sprzęgła tragedyji nie było widać, choć z wewnątrz zapewne inaczej to wygląda..
Powiem szczerze, że ryjeksa GTL lepiej przyśpiesza niż to moje padło - musimy stanąć na kresce 

Już dawno o tym myślałem, trzeba by stanąć na kresce jak w Top Gear i zrobić "kreska" challenge 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
ciekaw jestem jakie czasy wyjdą na ćwiarę i do setki:)
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
To na co komu 400KM skoro 218KM jest szybszebooSTi pisze:Powiem szczerze, że ryjeksa GTL lepiej przyśpiesza niż to moje padło - musimy stanąć na kresce

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Kryształ jeszcze troche przyczepnosci i bedziesz konczyl zakrety dachowaniem 

Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
To były moje drugie zawody i mój pierwszy filmik.
WLTA w klasie 9/20
WLR w klasie 8/14
WLTA generalka 61/113

WLTA w klasie 9/20
WLR w klasie 8/14
WLTA generalka 61/113
EVO IX 375/540
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
http://www.upload.ee/image/3892757/_KWF3066.jpg
http://www.upload.ee/image/3892758/_KWF3067.jpg
http://www.upload.ee/image/3892759/_KWF3068.jpg
na fejsbuku jest trochę wincyj, ale ogółem rewelacji ni ma - ci co mnie widzieli, to widzieli, że byłem żywe zwłoki
ale bardzo możliwe Panowie, że od teraz będę regularnie przyjeżdżał z profi sprzętem - Nikon D700 + parę dobrych szkieł, a już niedługo zakup innego sprzętu, jeszcze bardziej profi
http://www.upload.ee/image/3892758/_KWF3067.jpg
http://www.upload.ee/image/3892759/_KWF3068.jpg
na fejsbuku jest trochę wincyj, ale ogółem rewelacji ni ma - ci co mnie widzieli, to widzieli, że byłem żywe zwłoki

ale bardzo możliwe Panowie, że od teraz będę regularnie przyjeżdżał z profi sprzętem - Nikon D700 + parę dobrych szkieł, a już niedługo zakup innego sprzętu, jeszcze bardziej profi

Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach
Też wrzucę mój przejazd.
Wodę wiozłem człowiekowi w szklance
Bałem się uronić
Wodę wiozłem człowiekowi w szklance

booSTi, zastanawiam się, co by było jakby młody wpadł na którąś eliminację WLTA
i bardzo dobrze, bo będą jeszcze lepsze foty
aha linka do fotek wrzuciłem już stronę wcześniej 

widzę, że nie tylko upalacze się zbrojąredsun pisze: ale bardzo możliwe Panowie, że od teraz będę regularnie przyjeżdżał z profi sprzętem - Nikon D700 + parę dobrych szkieł, a już niedługo zakup innego sprzętu, jeszcze bardziej profi

no na coś te pieniądze ze sprzedaży diesla muszą iść, przecie na 'dobre panie' nie wydam 

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Moje przejazdy, nie myślałem że aż tyle popełniłem błędów, jednak trzeba jeszcze sporo poćwiczyć
Link: http://www.youtube.com/watch?v=ca8HVEEN4BI

Link: http://www.youtube.com/watch?v=ca8HVEEN4BI
Mnie sie podoba, ale cwiczenia jak najbardziej wskazane - przeca to sama przyjemnosc
Inna kwestia - rozmawialem ostatnio z czlowiekiem z djshop'u (pubiikuja m.in. wyniki w necie) na temat toru na Rakietowej. Pewnie Ameryki nie odkryję ale nie widzialem ostrzezenia nigdzie w tym wątku - gość stracil silnik po tym jak spadł z tej betonowej tarki na rozjezdzoną ziemie zaraz za tarką - roztlukl go o betonowe elementy tarki. Zastosowanie plyt jaką taszczył ostatnio Tomek Śliwa staje się w takim przypadku jak najbardziej zasadne. NIe wiem czy mozna zglaszac tego typu usterki zarządzającemu torem - moze warto by taki sygnal puscic przy okazji kolejnego treningu. Urwane kolo czy przestawiona zbieznosc to jeszcze do przezycia ale rozwalony silnik to juz troche bolesne.

Inna kwestia - rozmawialem ostatnio z czlowiekiem z djshop'u (pubiikuja m.in. wyniki w necie) na temat toru na Rakietowej. Pewnie Ameryki nie odkryję ale nie widzialem ostrzezenia nigdzie w tym wątku - gość stracil silnik po tym jak spadł z tej betonowej tarki na rozjezdzoną ziemie zaraz za tarką - roztlukl go o betonowe elementy tarki. Zastosowanie plyt jaką taszczył ostatnio Tomek Śliwa staje się w takim przypadku jak najbardziej zasadne. NIe wiem czy mozna zglaszac tego typu usterki zarządzającemu torem - moze warto by taki sygnal puscic przy okazji kolejnego treningu. Urwane kolo czy przestawiona zbieznosc to jeszcze do przezycia ale rozwalony silnik to juz troche bolesne.
rozorał miskę olejową w Focusie. jest wojna, są straty
Zarządca generalnie ma to gdzieś, 2 lata była walka o betonowe tarki
Jak nie ma opon tak ustawionych, żeby w ogóle na trawe nie wyjeżdżać, to po tych 100 samochodach szybko się ziemia wyjeżdża..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
No spoko, z tym ze to jednak nie wojna, a wynajem toru przeciez nie jest za friko. Wlasciciel czerpie zyski to i o stan obiektu dbac pewnie zamierza. Jakos o mate poslizgową zadbac potrafi. Moze po prostu nie wie ze sie take miejsca pojawiają po zawodach?
Hati, zgłosisz jakąś prośbę, uwagę to od razu jesteś hejterem, bo się coś nie podoba...
Cieszmy się ze mamy gdzie miski tłuc i koła urywać, bo mogą zamknąć ten obiekt i będzie lipa. Możemy też lecieć na Poznań albo Kielce.
Cieszmy się ze mamy gdzie miski tłuc i koła urywać, bo mogą zamknąć ten obiekt i będzie lipa. Możemy też lecieć na Poznań albo Kielce.
Pięknie cygan. A teraz zrób korektę tego biegu i zsynchronizuj was ponownie na trójkącie przed rondem - lewe koło na podwójnej oponie.
booSTi, akurat nikt z WLTA nie odpowiada za tor, tak więc to nie ten adresbooSTi pisze: Hati, zgłosisz jakąś prośbę, uwagę to od razu jesteś hejterem, bo się coś nie podoba...

chyba żartujesz.... Jak po treningu nie posprzątasz wszystkiego, nie pozamiatasz itp, to przepada kaucja. Akurat pod tym kątem właściciel ma mocno wykrzywione podejściehati pisze: wynajem toru przeciez nie jest za friko. Wlasciciel czerpie zyski to i o stan obiektu dbac pewnie zamierza

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Oglądając was, to widzę, że jadę jakimś chorym torem... Muszę jakieś szkolenie odwiedzić 

Tak czy siak lepiej się nie odzywać i lubić wszystko...eMTi pisze:booSTi, akurat nikt z WLTA nie odpowiada za tor, tak więc to nie ten adresbooSTi pisze: Hati, zgłosisz jakąś prośbę, uwagę to od razu jesteś hejterem, bo się coś nie podoba...![]()
Jaka kaucja? Ja na treningu nic nie płaciłem? A dzisiaj się dowiedziałem, że redeco wspiera akcje zbiórki pieniędzy i nie bierze kasy za wynajem...eMTi pisze:chyba żartujesz.... Jak po treningu nie posprzątasz wszystkiego, nie pozamiatasz itp, to przepada kaucja. Akurat pod tym kątem właściciel ma mocno wykrzywione podejściehati pisze: wynajem toru przeciez nie jest za friko. Wlasciciel czerpie zyski to i o stan obiektu dbac pewnie zamierza