WRC Rajd Polski

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Re: WRC Rajd Polski

Post 2 cze 2009, o 14:57

jarmaj pisze: Mała zapowiedź zbliżających się wrażeń.

Loeb testował już na Mazurach:

doprawdy, nie ma co ogladac :roll:

tego w internecie, i trzeba jeszcze raz zrewidowac wydatki w tym miesiacu :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Post 2 cze 2009, o 15:22

nooo.... remek, jak by co, to możesz jechać ze mną, Artim i Pati. barbie ktoś weźmie z wawy, skombinujecie namiot i gra gitara..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 2 cze 2009, o 19:34

eMTi pisze: nooo.... remek, jak by co, to możesz jechać ze mną, Artim i Pati. barbie ktoś weźmie z wawy, skombinujecie namiot i gra gitara..
O ty cwaniaczku podbierasz mi tu balast z samochodu :mrgreen: Ja byłem pierwszy :idea:
Remek pamiętaj ,że On szybko jeździ :idea: a Ja będę jechał dostojnie i spokojnie :whistle:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka
Polubione posty: 0

Post 2 cze 2009, o 19:39

słyszałem ,że w "Auto Moto i Sport" jest fajnie opisana trasa Rajdu Polski , widział ktoś może???? to nie jest to o czy pisał FUX? bo w "WRC" będzie 24 czerwca cała mapka czyli w środę przed rajdem
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 19:40

milo mi to czytac chlopaki, niemniej czerwiec to przedewszystkim przylot moich rodzicow wiec musze sprawdzic najpierw jakie oni maja plany wycieczkowe.

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 2 cze 2009, o 19:49

burat pisze: łyszałem ,że w "Auto Moto i Sport" jest fajnie opisana trasa Rajdu Polski , widział ktoś może????
Ja widziałem i pisałem, że nie jest dobrze opracowana. Porażka, nie polecam, sama gazeta też gówno warta za przeproszeniem.
Obrazek

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 19:55

no i spoko wszystko jasne :mrgreen:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 2 cze 2009, o 20:15

remek pisze: milo mi to czytac chlopaki, niemniej czerwiec to przedewszystkim przylot moich rodzicow wiec musze sprawdzic najpierw jakie oni maja plany wycieczkowe.

Jeśli będę jechać to będę miał 3/4 auta wolne (w sensie free, a nie slow). Jeśli zostawisz wiśnię mojej matce to możemy niebieskim jechać. Przynajmniej będzie na czym jeść. :-)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 2 cze 2009, o 20:29

Panowie, ja się za chwilę zrobię zazdrosna, że mi tak chłopa rozrywacie :x

:mrgreen:

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 2 cze 2009, o 20:34

barbie, ależ ja Ciebie też mogę wsiąść. 8-) O ile pojadę.

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 21:01

A tu macie, mistrz świata, kilkukrotny w naszej polskiej, bujnej trawie. :mrgreen:

Link: http://www.youtube.com/watch?v=rM-SEYqXaEc
Obrazek

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 21:10

na myśl przychodzi tylko jeden komentarz z "Władców móch" jaki ostatnio widziałem " to jest ku...a niewiarygodne :o :o

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 21:16

ej noooo chlopaki, kwestionowac Sebastiana to nie bede, ale jak Wy widzicie z tego filmu, ze on rzeczywiscie tak straszliwie idzie? Jakby jechal Holo wygladaloby pewno jakos podobnie ;-)

Szkoda, ze nia ma szans na Colina & Subaru, Carlosa & Corolla itd;-(

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 21:21

remek pisze: ak Wy widzicie z tego filmu, ze on rzeczywiscie tak straszliwie idzie?
Na tym to może nie ale na tym na poprzedniej stronie widać, że jest przeokrutna bomba. :o Reakcje ludzi to potwierdzają. Myślę, że wizualnie Holo odstawałby wyraźnie od mistrza Seba.
Obrazek

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 21:36

Arti pisze: Myślę, że wizualnie Holo odstawałby wyraźnie od mistrza Seba.
Arti, nie ma co miec komplexow, wiadomo, ze swoich mozliwosci, braku jezdzenia i treningow nie przeskoczy. Ale ja trzymam kciuki za naszego prywatnego mistrza Holka i wierze, ze jezeli sprzet bedzie dopisywac to pojdzie wszystko na co go stac.

Pamietasz, ze w UK byl 2gi po ktorym odcinku, nie sadze, zeby teraz tak potrafil, ale nie ma co spuszczac glow ;-)

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2009, o 21:43

remek pisze: Ale ja trzymam kciuki za naszego prywatnego mistrza Holka
Ale ja też trzymam. :? Co nie zmienia faktu, że jazda Loeba to jakaś masakra z innego świata i zachwyca niesamowicie.
Obrazek

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 442 razy

Post 2 cze 2009, o 22:05

remek pisze:ej noooo chlopaki, kwestionowac Sebastiana to nie bede, ale jak Wy widzicie z tego filmu, ze on rzeczywiscie tak straszliwie idzie? Jakby jechal Holo wygladaloby pewno jakos podobnie ;-)
Z dużym naciskiem na "jakoś" ;-)

Na żywo na WRC jest spora różnica nawet pomiędzy pierwszą powiedzmy 3 -4 w rajdzie, a pozostałymi fabrycznymi kierowcami. Serio.

Prywaciarze, często zresztą bardzo znani i szybcy kierowcy, wyglądają jakby ostrożnie własną babcie do kościoła wieźli.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2009, o 00:11

no to miejmy nadzieję, że przynajmniej "druga liga" będzie się cięła przeokrutnie :-)
Piter 35 pisze:Remek pamiętaj ,że On szybko jeździ :idea: a Ja będę jechał dostojnie i spokojnie :whistle:
On, czyli Arti, czy on, czyli ja? :evilgrin: Bo nie wiem, skąd te podejrzenia :razz:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe

Post 3 cze 2009, o 17:27

HOT; Dzisaj na rondzie w Giżycku natknołem sie na Autko testowe Xara niestety nie zrobiłem zdjecia kto testował ani napisu...

z przykrych informacji to juz zapowiada sie straszna kontrola Policji oraz ŻW na dojazdach i w okolicach rajdu ... dlaczego :

Na odcinku w okolicach Giżycka koles młody rozpie.... calibre czesc wieziono potem na lawecie jak ktos zyje z tego to super!!

MASAKRA Z AUTA!! A ludzi narazie mało ale... :whistle:
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2009, o 17:39

na razie wiemy, że testuje Loeb... A co Ty tam robisz tak wcześnie?? Miejsca rezerwujesz, czy co? :lol:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2009, o 17:54

ktoś coś będzie testował w granicach 10 - 12 czerwca koło Mrągowa wieś Baranowo albo Prawdowo ,mam taki cynk ,że tam drogi będą zamknięte w tym czasie ale kto to nie mam pojęcia :cofee:

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 3 cze 2009, o 18:12

eMTI nie szykuje sie do WRC a wiec doglondam posiadłosci hehehe :-p a miejsce jak juz wczesniej wspomniałem mam w Giżycku :thumb:
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 3 cze 2009, o 18:24

z tego co pamiętam, to miałbyć namiot, a nie jakaś "posiadłość" :?

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 3 cze 2009, o 20:35

Niech Ci bedzie "namiot" to ta posiadłosc takie tam Iglo z Campusa...

Bedzie ciekawie bo jeszcze dowiedziałem sie ze mozmy w przyszłości dostać znizke na wynajecie toru... ale cichoooo nikmou ani mru mru... :mrgreen:

pablonas
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
Polubił: 1 raz

Post 3 cze 2009, o 20:51

Byłem dzisiaj na testach Sordo. Wymroziłem cztery litery - wiało i padało jak w listopadzie ale nie żałuję ;-) Co wurc to wurc. Te odejście, te hamowania, ten dźwięk. Bajka :)
Żałuję tylko, że na Loeba się nie załapałem :-|

ODPOWIEDZ