słyszałem ,że w "Auto Moto i Sport" jest fajnie opisana trasa Rajdu Polski , widział ktoś może???? to nie jest to o czy pisał FUX? bo w "WRC" będzie 24 czerwca cała mapka czyli w środę przed rajdem
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
milo mi to czytac chlopaki, niemniej czerwiec to przedewszystkim przylot moich rodzicow wiec musze sprawdzic najpierw jakie oni maja plany wycieczkowe.
remek pisze:
milo mi to czytac chlopaki, niemniej czerwiec to przedewszystkim przylot moich rodzicow wiec musze sprawdzic najpierw jakie oni maja plany wycieczkowe.
Jeśli będę jechać to będę miał 3/4 auta wolne (w sensie free, a nie slow). Jeśli zostawisz wiśnię mojej matce to możemy niebieskim jechać. Przynajmniej będzie na czym jeść.
ej noooo chlopaki, kwestionowac Sebastiana to nie bede, ale jak Wy widzicie z tego filmu, ze on rzeczywiscie tak straszliwie idzie? Jakby jechal Holo wygladaloby pewno jakos podobnie
Szkoda, ze nia ma szans na Colina & Subaru, Carlosa & Corolla itd;-(
remek pisze:
ak Wy widzicie z tego filmu, ze on rzeczywiscie tak straszliwie idzie?
Na tym to może nie ale na tym na poprzedniej stronie widać, że jest przeokrutna bomba. Reakcje ludzi to potwierdzają. Myślę, że wizualnie Holo odstawałby wyraźnie od mistrza Seba.
Arti pisze:
Myślę, że wizualnie Holo odstawałby wyraźnie od mistrza Seba.
Arti, nie ma co miec komplexow, wiadomo, ze swoich mozliwosci, braku jezdzenia i treningow nie przeskoczy. Ale ja trzymam kciuki za naszego prywatnego mistrza Holka i wierze, ze jezeli sprzet bedzie dopisywac to pojdzie wszystko na co go stac.
Pamietasz, ze w UK byl 2gi po ktorym odcinku, nie sadze, zeby teraz tak potrafil, ale nie ma co spuszczac glow
remek pisze:ej noooo chlopaki, kwestionowac Sebastiana to nie bede, ale jak Wy widzicie z tego filmu, ze on rzeczywiscie tak straszliwie idzie? Jakby jechal Holo wygladaloby pewno jakos podobnie
Z dużym naciskiem na "jakoś"
Na żywo na WRC jest spora różnica nawet pomiędzy pierwszą powiedzmy 3 -4 w rajdzie, a pozostałymi fabrycznymi kierowcami. Serio.
Prywaciarze, często zresztą bardzo znani i szybcy kierowcy, wyglądają jakby ostrożnie własną babcie do kościoła wieźli.
ktoś coś będzie testował w granicach 10 - 12 czerwca koło Mrągowa wieś Baranowo albo Prawdowo ,mam taki cynk ,że tam drogi będą zamknięte w tym czasie ale kto to nie mam pojęcia
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
Byłem dzisiaj na testach Sordo. Wymroziłem cztery litery - wiało i padało jak w listopadzie ale nie żałuję Co wurc to wurc. Te odejście, te hamowania, ten dźwięk. Bajka :)
Żałuję tylko, że na Loeba się nie załapałem