Autostradą! Budują tak szybko, że AM nie nadąża aktualizowaćPiter 35 pisze:Hej no , z Berlina , trzy godziny i będzieszgregski pisze: . dalej sie nie dalo?

Autostradą! Budują tak szybko, że AM nie nadąża aktualizowaćPiter 35 pisze:Hej no , z Berlina , trzy godziny i będzieszgregski pisze: . dalej sie nie dalo?
następnym razem gdzieś w okolicach Poznania - skorelujemy z TrackDay na Torze Poznańgregski pisze:tez zescie sobie chlejady wymyslili.. dalej sie nie dalo?
czyli ścierwo bierymyKruszyn pisze:OBK H6, będzie grill,więc najprawdopodobniej coś na niego się wrzuci![]()
a Lepperowi nie uwierzyli...Chloru pisze:Grzesiek_67, a opowiesz nam jak lądowałeś w Klewkach z transportem Talibów?![]()
No właśnie Towarzysze Niedoli Chlejadowej - o której zbiórka? Trza wyznaczyć godzinę U, coby spóźnialscy wiedzieli, że muszą "nadgonić"Piotrass5 pisze:O której będziecie w Mrągowie pytam bo mam najbliżej![]()
Grzesiek_67 pisze: Zabieramy grille
Dwa miliony zagrych, jak dacie radę ?Grzesiek_67 pisze: dwa miliony komarów
leon, też się obawiamy że tyle wódki nie wyprodukowalileon pisze: Dwa miliony zagrych, jak dacie radę ?![]()
OBK H6 pisze: czyli ścierwo bierymy
Jak trzeba to możemy zachaczyć o W-wę w sobotęAlan, Alan, Alan! pisze:w związku z dość dużym obłożeniem, rozważam taką sytuację, że wpadłbym jedynie na sobotę na noc. Czy ktoś się tak wybiera i jakoś ewentualnie by mnie przygarnął (bo jak już pojadę to wiadomo po co)?
danikl, ale to chyba bez sensu, żebyście nadrabiali taki kawał. Coś pomyślędanikl pisze: Jak trzeba to możemy zachaczyć o W-wę w sobotę
Idealna pogodal_ewy pisze: ma byc ok 18 stopni C.![]()
Zapytałam psa ...zgadza sięGrzesiek_67 pisze:A jak się nie znajdzie, to pies mu mordę lizał. O !![]()
niedzielne śniadanie jak najbardziej. Na sobotnie to chyba nie dojedziecie?danikl pisze:barbie, Czy śniadanie hotelowe przysługuje sobotnim chlejadowiczom
No własnie tak kombinujemy ,żeby się do tej 11 w sobotę pojawić na miejscubarbie pisze:niedzielne śniadanie jak najbardziej. Na sobotnie to chyba nie dojedziecie?danikl pisze:barbie, Czy śniadanie hotelowe przysługuje sobotnim chlejadowiczom