Link: http://www.youtube.com/watch?v=dG6K0moy ... e=youtu.be
Zima w górach AD. 2012-2013
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
Niestety, nie udało się zrobić żadnego "czystego" przejazdu, więc wrzucam co mam
FUX, no

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Nie pozwólcie YT poprawiać tych filmików, bo kaszana wychodzi straszna. Też spróbowałem likwidacji tych drgań i wychodzi falujące morze 
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ryjeks, ja trzymałam telefon w ręku więc efekt po likwidacji drgań jakby lepszy 
cyqan, widać progres, podobuje mnie się
A komentarz na końcu najlepszy
A komentarz na końcu najlepszy
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Marlena, w sumie to do cygana pisałem, ale u Ciebie też to widać fakt.
Dla kręcenie "z ręki" faktycznie może być to jakieś rozwiązanie, w innym razie zakrzywia rzeczywistość
A tak w ogóle to jestem obrażony, bo nie chciałaś ze mną jechać, czarny PR mi tu robią i takie są później tego efekty
Dla kręcenie "z ręki" faktycznie może być to jakieś rozwiązanie, w innym razie zakrzywia rzeczywistość
A tak w ogóle to jestem obrażony, bo nie chciałaś ze mną jechać, czarny PR mi tu robią i takie są później tego efekty
Świetny spocik burat ten zakręt jednak musi pocałowac każdgo
Cygan ty Evo maniaku ładnie te mostki + góra zrobiona - biorąc pod uwagę rozmair gumy
Cygan ty Evo maniaku ładnie te mostki + góra zrobiona - biorąc pod uwagę rozmair gumy
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubione posty: 0
burat, ładny ślizg Ci wyszedł - prawie z telemarkiem
Chyba opóźniłeś wyjście z progu
cyqan, widzę że Szkaradę ogarniasz - aż strach pomyśleć co będzie jak bandy będą miały metr wysokości
cyqan, widzę że Szkaradę ogarniasz - aż strach pomyśleć co będzie jak bandy będą miały metr wysokości
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
ryjeks, to burat mnie nie chciał puścić
mówię mu "ja teraz audi pojadę" a burat "nie ma mowy!" a potem się zdenerwował i efekty widziałeś

Maxi74, jak bandy będą miały metr to ja się w końcu odważę i wyprowadzę Kocura na spacer
Maxi74, jak bandy będą miały metr to ja się w końcu odważę i wyprowadzę Kocura na spacer
Marlena, teee odważna nie ma sprawy następnym razem sam cie wyciągnę i wsadzę do audi nie będzie łatwo 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
piękne te nocne wypady i wyciąganie fur. Coś czuję, że święta sobie mocno przedłużę 
a najbardziej hardkorową akcję to pamiętam z Krzyśkiem i trzema zwłokami
a najbardziej hardkorową akcję to pamiętam z Krzyśkiem i trzema zwłokami
burat pisze:Marlena, teee odważna nie ma sprawy następnym razem sam cie wyciągnę i wsadzę do audi nie będzie łatwo
o jaki pies ogrodnika
Alan, Alan, Alan!, czekamy na starą gwardię
Marlena, bajer to Ty masz
Marlena, bajer to Ty masz
Alan, Alan, Alan! pisze: a najbardziej hardkorową akcję to pamiętam z Krzyśkiem i trzeba zwłokami
To było moje pierwsze spotkanie z Wami i od razu z grubej rury
no właśnie nikt nie raczył poinformować, że się wybieracie na latanko
proszę o info następnym razem
proszę o info następnym razem
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
to fakt, ale tam hardkor polegał na tych zwłokach przede wszystkimAlan, Alan, Alan! pisze: a najbardziej hardkorową akcję to pamiętam z Krzyśkiem i trzema zwłokami
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubione posty: 0
Mnie w zeszłym sezonie taka metrowa uratowała... od spotkania z twardszym ustrojstwem...Marlena pisze: Maxi74, jak bandy będą miały metr to ja się w końcu odważę i wyprowadzę Kocura na spacer
Ale później to dzięki chłopakom się wygrzebałem
Szkoda że wczoraj wieczorem nie doczytałem - czas najwyższy sezon rozpocząć jakimś spocikiem
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
burat, Twój komentarz z 1:05 przywodzi na myśl tylko jedno:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4
no i powiem Wam, że ten zakręt wywala wszystkich w bardzo podobny sposób... on się chyba pod koniec wypłaszcza, przez co siła odśrodkowa już tak nie dociska i jest klops.. Ja wyleciałem dokładnie tak samo, jak burat
Link: http://www.youtube.com/watch?v=r8mD3IpId1Q
Link: http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4
no i powiem Wam, że ten zakręt wywala wszystkich w bardzo podobny sposób... on się chyba pod koniec wypłaszcza, przez co siła odśrodkowa już tak nie dociska i jest klops.. Ja wyleciałem dokładnie tak samo, jak burat
Link: http://www.youtube.com/watch?v=r8mD3IpId1Q
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
eMTi, oglądałem ten filmik kilka razy i wydaje mi się ,że dopóki był gaz to było okeyeMTi pisze: no i powiem Wam, że ten zakręt wywala wszystkich w bardzo podobny sposób... on się chyba pod koniec wypłaszcza, przez co siła odśrodkowa już tak nie dociska i jest klops.. Ja wyleciałem dokładnie tak samo, jak burat
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Dokładnie. Odpuszczone na wyjsciu i jak to eMTi ładnie napisał siła odsrodkowa dokonczyla manewr i zrobi to za każdym razem niezależnie od prędkości. Dlatego wylaczamy 3-literowe systemy :p