Karczma Śląska
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
Również byłem, również zmarzłem :) Na dodatek odnotowałem dwukrotnie próbę najechania na mnie.
Ale pojeżdżawa była gruuuuba. Świetna organizacja, odbyły się 4 przejazdy, walka była zacięta.
Pozdrawiam wszelakich osobników, z którymi marzliśmy na trasie. Pozdrawiam również forumowiczów, którzy wzięli udział m.in widziałem Carfita i Alex'a :)
Ywone, kiedy dojechałaś, bo jakoś nie udało mi się na Ciebie trafić ;)
Fotki mojego autorstwa -> http://picasaweb.google.pl/stupidbeaver ... fLS63bwiXM
Po dzisiejszej serii nieudanych fotek dochodzę do wniosku, że CHCE APARAT ! Porządny ! ;)

Pozdrawiam wszelakich osobników, z którymi marzliśmy na trasie. Pozdrawiam również forumowiczów, którzy wzięli udział m.in widziałem Carfita i Alex'a :)
Ywone, kiedy dojechałaś, bo jakoś nie udało mi się na Ciebie trafić ;)
Fotki mojego autorstwa -> http://picasaweb.google.pl/stupidbeaver ... fLS63bwiXM
Po dzisiejszej serii nieudanych fotek dochodzę do wniosku, że CHCE APARAT ! Porządny ! ;)
- Ywone
- 3 gwiazdki
- Auto: Justy 1,2 by Keke Rosberg Limited Edition
Dojechałam ok. 11.00Tomasz_555 pisze: Ywone, kiedy dojechałaś, bo jakoś nie udało mi się na Ciebie trafić ;)

przemknąłeś kilka razy niedaleko mnie

a to moje fotki

Tychy tor fiata
Ciekawe fotki
ahh... ale żałuje iż nie mogłem być no ale cóż, będę musiał nadrobić innym razem, a jak to oglądam to coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy z kumplem również zaczniemy startować :-P ale to jeszcze przyjdzie nam poczekać gdzieś tak do lata, szybciej nie da rady auta przygotować
(kasa wrrr... )

- Ywone
- 3 gwiazdki
- Auto: Justy 1,2 by Keke Rosberg Limited Edition
Re: Karczma Śląska
podnoszę temacik, bo faktycznie spoty nam się pokiełbaszą
I śląski spot ....... będzie dotyczył struśków, a tu spontan-spoty
szuterki, grille, ognicha itp.

I śląski spot ....... będzie dotyczył struśków, a tu spontan-spoty

szuterki, grille, ognicha itp.

nie wiedziałem gdzie to wklepać więc tu wrzucę
dzisiaj około 15 spotkany w okolicach giełdy Gliwice Sośnica sedanik Impreza kolorek taki bordowy(wiśniowy?)... blaty SG
czy to ktoś z tego forumka?
oszywiście pozdrawiam

dzisiaj około 15 spotkany w okolicach giełdy Gliwice Sośnica sedanik Impreza kolorek taki bordowy(wiśniowy?)... blaty SG
czy to ktoś z tego forumka?
oszywiście pozdrawiam

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
BaPee pisze:sedanik Impreza kolorek taki bordowy(wiśniowy?)
Oczywiście że wiśniowy!!!!!!!

Akurat sobie do Zabrza pomykałem, pozdrawiam serdecznie.
- Patryk55XL
- 1 gwiazdka
- Auto: RS
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Żyć żyję, ale człowiek biega tam i z powrotem z pełną taczką, bo gonitwa taka, że nie ma kiedy nawet jej rozładować...
Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł wpaść (tzn na spota)

Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł wpaść (tzn na spota)

A co? pracujesz na budowie?jarmaj pisze:człowiek biega tam i z powrotem z pełną taczką
no baa się wiejarmaj pisze:Oczywiście że wiśniowy!!!!!!!![]()

mijalismy się na wysokości Poldka parkującego na poboczu,
może kiedyś zrobi się minispota w "naszych" okolicach

- Fala
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK H6 3.0 / GT / 328iA / TT Roadster / Habana Custom / 855 T5 / 900se turbo cabrio / Legacy CVT
- Polubił: 4 razy
"Karczma Śląska"?
Karczma Śląska w Wiśle podaje (każdemu chętnemu) bardzo dobry szaszłyk
Przetestuję raz jeszcze w najbliższy czwartek i piątek i sobotę i niedzielę i poniedziałek - to będę się mógł z pełnym obiektywizmem wypowiedzieć
A i T-dziadka przewietrzę... Gdzie sie jeździ?
Karczma Śląska w Wiśle podaje (każdemu chętnemu) bardzo dobry szaszłyk

Przetestuję raz jeszcze w najbliższy czwartek i piątek i sobotę i niedzielę i poniedziałek - to będę się mógł z pełnym obiektywizmem wypowiedzieć

A i T-dziadka przewietrzę... Gdzie sie jeździ?

- Patryk55XL
- 1 gwiazdka
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
Jak jest jakaś miejscówka to choćby w ten weekend ;) Fajnie by było znaleźć miejscówkę pewną, tak żeby nie tracić czasu na szukanie i jeżdżenie. Mój sprzęt foto-video nie miał jeszcze szansy się wykazać ;)
- Patryk55XL
- 1 gwiazdka
Generalnie, jestem za, ale w ten weekendos (niedziela konkretnie) szykuje mi się poważna impr
Może by tak w przyszły weekend wysoka rado
Jeżeli wchodziłby w grę spot w moich okolicach (okolice Chałupek, +- 15km na południe od Wodzisławia Śl) zobowiązałbym się obadać 2 miejsca w których możnaby w miarę bezpiecznie pojeździć.
1. miejsce na meandrach Odry http://www.krzyzanowice.pl/graniczne_meandry_odry.htm , to tak dla miłośników przyrody
, tak na serio to jest tam parę km fajnych dróżek, jak na zdj się przyjżeć to widać. Na ostatnim upalaniu w zeszłym roku było gites.
2. miejsce na zbiorniku retencyjnym (wyludniona wioska - Kamień nad Odrą), foto brak jak narazie. Swego czaasu wpadliśmy tam na 4 subaryny i było zajefajnie
Dziękuję Wszystkim za uwagę

1. miejsce na meandrach Odry http://www.krzyzanowice.pl/graniczne_meandry_odry.htm , to tak dla miłośników przyrody

2. miejsce na zbiorniku retencyjnym (wyludniona wioska - Kamień nad Odrą), foto brak jak narazie. Swego czaasu wpadliśmy tam na 4 subaryny i było zajefajnie

Dziękuję Wszystkim za uwagę

- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
Ja myślę, że termin zdecydowanie późniejszy. O tym weekendzie to tylko w ramach żartu rzuciłem
A miejscówki ciekawe :D Myślę, że możnaby coś wybrać z tego :)

A miejscówki ciekawe :D Myślę, że możnaby coś wybrać z tego :)
Patryk55XL, to mówisz ze zapraszamy forumową brać w nasze strony
super jestem za 
No więc... zapraszamy zapraszamy...
Patryk a Ty daj znać jak pojedziesz obczajać jakieś miejsca do upalania, masz do mnie rzut kamieniem przecież - by nie las i pola to sąsiad

No więc... zapraszamy zapraszamy...

Patryk a Ty daj znać jak pojedziesz obczajać jakieś miejsca do upalania, masz do mnie rzut kamieniem przecież - by nie las i pola to sąsiad