Czy ktoś we Wrocku gra w piłeczkę, albo chciałby pograć?
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Czy ktoś we Wrocku gra w piłeczkę, albo chciałby pograć?
No właśnie. Nie ma sensu. Trzeba sprawdzić pogodę i umówić się na jakiś konkret.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

W takim razie może to samo miejsce i godzina w poniedziałek? Tylko jeszcze muszę popytać znajomych czy im pasuje.
Pozdrawiam, Darek

Hey,
niestety ale poniedziałek jak dla mnie odpada. Małe szanse, że do tej godziny wyjdę z pracy :P wtorek? czwartek?
niestety ale poniedziałek jak dla mnie odpada. Małe szanse, że do tej godziny wyjdę z pracy :P wtorek? czwartek?
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Czyli dzisiaj też odpada.
Zróbmy listę kto ( + ile osób) i kiedy może, bo tak, to się będziemy umawiać do stycznia.
Zróbmy listę kto ( + ile osób) i kiedy może, bo tak, to się będziemy umawiać do stycznia.

Mi pasuje każdy dzień od 18. Więc jestem elastyczny :)
Pozdrawiam, Darek

Z mojej strony to pasuje mi każdy dzień oprócz środy i piątku. Godzina 17+. Nie pogniewam się jak boisko będzie w łatwiej dostępnym miejscu :> ale tam też nie jest źle (dzięki obwodnicy)
To może czwartek, z tym że ja nie dam rady na czwartek nikogo załatwić. a jak u was z frekwencją?
Pozdrawiam, Darek

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Panowie, powiem tak - we trójkę to nie ma sensu się nawet silić na umawianie. Nawet jeśli przywieziecie ze sobą jakieś trzy dodatkowe osoby, to i tak będzie nas mało. Myślę, że musi być minimum po cztery osoby w "drużynie".
Jeżeli mamy się spotkać, to musimy za każdym razem wiedzieć ile osób będzie, więc lista jest raczej niezbędna.
Jeżeli mamy się spotkać, to musimy za każdym razem wiedzieć ile osób będzie, więc lista jest raczej niezbędna.

Też tak myślę, więc poczekajmy do nast tygodnia,kilku moich znajomych wróci i będzie większa ekipa.
Pozdrawiam, Darek

Hey,
ponawiam temat :) ja w pracy zebrałem jakieś 16 osób :) część z nich pracuje na zmiany więc nigdy nie będzie nas aż tyle.
Uzgodniony termin- każdy czwartek 18-20.
Pozostaje tylko jeden problem- gdzie?! Potrzebujemy boiska na którym napewno pogramy- czyli preferowana rezerwacja/ ewentualny wynajem, tak żeby nie ciągać ludzi przez pół miasta żeby sobie postać i popatrzeć jak inni grają.
Jeżeli macie jakiś namiar to dajcie znać, a ja z mojej strony zapraszam do grania, miejsce się znajdzie :)
ponawiam temat :) ja w pracy zebrałem jakieś 16 osób :) część z nich pracuje na zmiany więc nigdy nie będzie nas aż tyle.
Uzgodniony termin- każdy czwartek 18-20.
Pozostaje tylko jeden problem- gdzie?! Potrzebujemy boiska na którym napewno pogramy- czyli preferowana rezerwacja/ ewentualny wynajem, tak żeby nie ciągać ludzi przez pół miasta żeby sobie postać i popatrzeć jak inni grają.
Jeżeli macie jakiś namiar to dajcie znać, a ja z mojej strony zapraszam do grania, miejsce się znajdzie :)
Hey,
temat umarł ale go troszkę przywrócę do życia :)
przez najbliższe 2 miesiące moja firma wynajmuje nam boisko przy szkole na ulicy grochowej- w każdy czwartek od 18 do 20. Można sprowadzać "gości" więc jak coś to gorąco zapraszam :)
zaczynamy od tego czwartku :)
temat umarł ale go troszkę przywrócę do życia :)
przez najbliższe 2 miesiące moja firma wynajmuje nam boisko przy szkole na ulicy grochowej- w każdy czwartek od 18 do 20. Można sprowadzać "gości" więc jak coś to gorąco zapraszam :)
zaczynamy od tego czwartku :)
ja skręciłem kolano, a za tydzień wyjeżdżam, więc podziękował :)
Pozdrawiam, Darek