to jak będą narzekać, to niech sobie je ściągnąWiS pisze: Ale jak "my - im" zrobimy to nas zabiją, że krój nie taki i guziczek nie tu..
Lepiej napisz, ilu kasę przelało...barbie pisze:No kochani, co jest![]()
Na liście było 53 ludzi, a formularze przysłało 30. Chcecie odwołać Chlejady?
esi, powiem krótko - nie wkurwiaj mnieesilon pisze: do kiiedy można przeciągać decyzję ostateczną ?
Im szybciej tym lepiej, bo od tego zależy ile musimy nadprogramowych noclegów zaklepać. Obiecaliśmy P. Górskiemu podać liczbę gości najpóźniej pod koniec marca.esilon pisze:do kiiedy można przeciągać decyzję ostateczną ?
esilon pisze: do kiiedy można przeciągać decyzję ostateczną ?
łoooooo jesuuuuu…barbie pisze:W menu: żurek, borowikowa, mięsa pieczone (do wyboru 2 gatunki),(...)
17.04.2010 - (...) Menu: świniak z grilla (udziec szynka), jagniak w jarzynach, karczek, żeberka, bigos, kiełbaski,
A ile wśród tych 30 formularzy jest na 2 osoby? Bo na liście łącznie było tyle z "połówkami"...barbie pisze: No kochani, co jest
Na liście było 53 ludzi, a formularze przysłało 30.
eMTi, jak będziesz robił tutaj rzeźnię w wątku i organizatorom na PW to Cię wypieprzę ze znajomych na facebooku, nie odbiorę telefonu, PW i nie podam rękieMTi pisze: oj tam.. kiedy ja na serio chciałem się uszczypliwie uczepić tego nieprecyzyjnego sformułowania...
mały 5150 pisze: inaczej będę się tu nad Tobą pastwil długoooooooooo
Grzesiek_67 pisze: w razie czego mój Forek jest Waszym domem
OK, około 29 zadeklaruję ostatecznie tak lub niebarbie pisze: Obiecaliśmy P. Górskiemu podać liczbę gości najpóźniej pod koniec marca.
Kiedy ja się zapisałem jeszcze przed tym podsumowaniemmały 5150 pisze: Zapisz się, zapłać i zamilcz. Reszta sobie poradzi![]()
mały 5150 pisze:(...) to Cię wypieprzę ze znajomych na facebooku,(...)
Bafi, ja jestem jak Chuck Norris, ja tego facebook'a to mam na dyskietce. Jak się wkurzę to go skasujęBaficzka pisze: No i to się nazywa skuteczne nastraszenie... Mały, Tyś jest prawie jak google - jak nie masz kogoś w znajomych na fb, to znaczy, że ten ktoś nie istnieje.
mały 5150 pisze: Bafi, ja jestem jak Chuck Norris, ja tego facebook'a to mam na dyskietce.
Chloru pisze: michal, mały 5150 jest amiszem.![]()
Tacy są najgorsi. Ci amisze.michal pisze:i nadmiaru herów na glacy