Sylwejster w Szwarcwaldzie
Re: Sylwejster w Szwarcwaldzie
bierz je ze sobą 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, rozumiem ,że podejmujesz się opieki 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

barbie pisze: Posiadanie niesprzedawalnych szkodników jest niepodważalnym argumentem![]()
Żeby burata,wypisać z listy, jak takie masz to się nie nadajesz na imprezę sylwestrową

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, rozumiem ,że ty drugi po eMTi`m zgłaszasz się do opieki

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

zorganizujemy im zabawę w chowanego, bieg na orientację i podchody w jednym... będzie spokój na 3 dni 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, ten pięcio miesięczny może nie załapac o co chodzi w biegu na orientacje

a od czego ma brata? 

Ja je mogę nauczyć pić i palićburat pisze: Kruszyn, rozumiem ,że ty drugi po eMTi`m zgłaszasz się do opieki![]()
![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

oficjalnego zapisu dokonałem
jeśli chodzi o forumowy trunek cytrynówke * podejmę się produkcji
*-przez nie których nazywana sidorówka

jeśli chodzi o forumowy trunek cytrynówke * podejmę się produkcji
*-przez nie których nazywana sidorówka
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
I to rozumiem.sidor pisze: jeśli chodzi o forumowy trunek cytrynówke * podejmę się produkcji

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
uuu cholera, trzeba będzie z bańkę Motula 30W90 wypićArti pisze: I to rozumiem. Zmrożona na olej sidorówka w sylwestrową noc to będzie to.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 243 razy
- Polubione posty: 522 razy
remek, Azrael mówi, że ten Motul pachnie jak siki marsjanina... jesteś pewien ? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Ooooo....i jak blisko od domu...nawet pieszo mogę wrócic
Są jeszcze miejsca ? Dzieciaki mozna zabrać ze soba? Jeśli tak to za ile?

O! A można dzieci same przysłać?barbie pisze:Dzieciaki do 7 lat gratis.

czarne jest piękne...
my tu pitu-pitu, a na liście nadal ok 10 osób? 

eMTi, może nie każdy kto się zgłosił przez formularz, dopisał się do listy w wątku...? 

Czarownica prawdę Ci powie :D
no tak po cichu liczę.. Ja np. dla odmiany formularza jeszcze nie wypełniłem 

eMTi, czyli nie jedziesz. Nie ma Cię w formularzu, nie ma Cię na imprezie

Czarownica prawdę Ci powie :D
nie z takimi rzeczami sobie radziłem 

Uśniesz cipo jak napiszę, że ja z KonSTi jedziemy...eMTi pisze: my tu pitu-pitu, a na liście nadal ok 10 osób?![]()

... i nawet wypełniliśmy formularzeMTi pisze: no tak po cichu liczę.. Ja np. dla odmiany formularza jeszcze nie wypełniłem![]()

barbex, pensja wchodzi na konto i w tempie natychmiastowym wpłacam dudki, bo ja jestem dobry mały

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

no i nawet drugi post w tym temacie był mój...
Nie fisiuj tak.. załatwiłem nam SJS bez marudzenia? to ciiii
a tak na serio, to super hiper, że przyjeżdżacie.. mam tylko nadzieję, że tym razem choć przez jeden dzień będziesz na siłach i coś z nami polatasz po zakrętach
Niuńka i vibka nie dało się namówić? A nie, zapomniałem, że oni nie mają zimówek... 

a tak na serio, to super hiper, że przyjeżdżacie.. mam tylko nadzieję, że tym razem choć przez jeden dzień będziesz na siłach i coś z nami polatasz po zakrętach