19 grudzień NMNP no to zaczynamy sezon jak w szwecji !
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: 19 grudzień NMNP no to zaczynamy sezon jak w szwecji !
FUX, nie rozumiem, po co to wszystko roztrząsać.
mały 5150, co Ty tak ostatnio mięsem lecisz na publicznym, było nie było, Forum?
mały 5150, co Ty tak ostatnio mięsem lecisz na publicznym, było nie było, Forum?
So What!, ja konczę, tylko dziwi mnie jakaś dziwna poblazliwość...
Poddałem w wątpliwość wysokość "wpisowego", a zrobiła sie jatka...
Poddałem w wątpliwość wysokość "wpisowego", a zrobiła sie jatka...

Dolce far niente 

FUX pisze: a zrobiła sie jatka...
bo każdy o czyms innym, mówiłem że nie będzie tak łatwo z EOT

Pewnie, że masz prawo wyrazić swoje zdanie a ja mam prawo to skomentować i tak do usranej śmierci - bo to chyba właśnie Ty nie rozumiesz konwencji tego forum.
A swoje sugestie wsadź sobie w dupę.
A swoje sugestie wsadź sobie w dupę.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jaka pobłażliwość? Każdy sobie potrafi samodzielnie ocenić atrakcyjność takiej oferty. Jak widać mało kto miał ochotę sobie język strzępić.FUX pisze: So What!, ja konczę, tylko dziwi mnie jakaś dziwna poblazliwość...
Poddałem w wątpliwość wysokość "wpisowego", a zrobiła sie jatka...![]()
Proszesilon pisze:Verta na pomarańczowo, zresztą accelerationa tez

I uprzejmie proszę o język (mały...

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
mały 5150, łyknij sobie coś na uspokojenie. Sugerujesz FUXowi wylewanie żali do verta na PW, a sam ostro jedziesz po nim na publiku 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

barbie, i good!
mały 5150, wspanialomyslnie Ci wybaczam.
Poczytaj jutro to, co dzisiaj napisałeś...
Kolorowych snów!
mały 5150, wspanialomyslnie Ci wybaczam.
Poczytaj jutro to, co dzisiaj napisałeś...

Kolorowych snów!
Dolce far niente 

barbie pisze: Prosz
i super

teraz bardzo ładnie w spotkaniach odcinaja sie "gratisy" od płatnych albo odwrotnie

Dobra, ja skończyłem. Vert jest na pomarańczowo co oczywiście zmienia tyle, że prawdopodobnie zahamuje rosnący kurs franka szwajcarskiego.
Ja tylko nie lubię jak ktoś coś sugeruje i nie pisze wprost tylko:
albo to:
I z całym szacunkiem nie piszcie mi o moim języku albo braniu czegoś na uspokojenie. Znacie mnie już tyle lat i nagle nie stałem się inny.
Ja tylko nie lubię jak ktoś coś sugeruje i nie pisze wprost tylko:
Co to jest za tekst?FUX pisze: prześledx, kiedy Kolega, TAK BEZINTERESOWNIE, sie tutaj udzielił...![]()
albo to:
Mało tu takich ludzi?FUX pisze: Jeżeli kolega chce robic biznesy, to niech sie przefarbuje, a nie wpada w sposob zawoalowany od święta.
I z całym szacunkiem nie piszcie mi o moim języku albo braniu czegoś na uspokojenie. Znacie mnie już tyle lat i nagle nie stałem się inny.

mały 5150 pisze: nie piszcie mi o moim języku albo braniu czegoś na uspokojenie. Znacie mnie już tyle lat i nagle nie stałem się inny
mały 5150, ale pamiętaj że wielkimi susami wkraczasz w wiek zawałowców, to czas zacząć uważać na ciśnienie

podacie sobie łapki na zgode i będzie git
mały 5150, bo lapka zabiorę 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn pisze: mały 5150, bo lapka zabiorę
ciekawe czy cos jeszcze z tego lapka zostało skoro mały taki wybuchowy

Spoko nie ma co robić poruty, vert robi imprezę i daje info a jak komuś nie pasuje to nie pojedzie i tyle. Wstąpił w świat pomarańczy i powinno to wystarczyć a jakbym miał takie miejsce to sam bym coś zorganizował i nawet chętnie przeszedł się z tacą.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz pisze: jakbym miał takie miejsce to sam bym coś zorganizował i nawet chętnie przeszedł się z tacą.
inquiz, chcesz byc balopomarańczowy juz za same za takie pomysły

zresztą nie byłes pierwszy, ogłoszenia o sprzedaży lub dzierżawie nieużytków agencji rynku rolnego w świętokrzyskiem śledze od dawna

esilon byle nie czerwony a inne kolory obojętne. A te nieużytki to niezła myśl. najlepiej jeszcze na części powierzchni jakiś bagnisty teren z dołami to offroad przy okazji by się załapał.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, sam finansowo nie dam rady mimo że ceny naprawdę smieszne czasem, co do ofrołdu to pikuś z pozwoleniami ale jakiś tor dla osobówek czy tez jego namiastka to już z gminą trzeba od razu gadac i sąsiedztwo nieupierliwe sobie zapewnić, coby nie kupić nieużytecznego nieużytku 

Przy okazji pokolorowałam też innych organizatorów szkół jazdy. Spotkania forumowe zdominowała pomarańczka 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mnie się to też nie podoba. Ale, żeby nie było, że się smarujemy z małym wazeliną, to tylko przypomnę, że jest taki niewysoki facet, który uwielbia tę formę wypowiedzi. Mówi np. z upodobaniem "jeśli prawdą jest, że pan ........ zrobił ......., to jest to najwyższa niegodziwość"mały 5150 pisze:Ja tylko nie lubię jak ktoś coś sugeruje i nie pisze wprost tylko:FUX pisze: prześledx, kiedy Kolega, TAK BEZINTERESOWNIE, sie tutaj udzielił...![]()
Niby jest zastrzeżenie, że "jeśli prawdą jest", ale wiadro pomyj i tak się leje

barbie, nie zapomnij o Klorze 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Konto usunięte, zabrnąłeś... 

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX, deklarowałeś już EOT z 7 razy, bądź bardziej konsekwentny 

Konto usunięte, to niemożliwe, że tylko Ty to zauważyłeś
To jest właśnie rzecz, która w poście FUX'a była nie fair.
Ale miałem już skończyć i jestem niekonsekwentny. Resztę ewentualnych adwersarzy w razie czego zapraszam na PW odpiszę na każdy list

Ale miałem już skończyć i jestem niekonsekwentny. Resztę ewentualnych adwersarzy w razie czego zapraszam na PW odpiszę na każdy list

kochani ja zarabiam kase na farmacji.jeszcze na kropce kolega n-orbi zarazil mnie rajdami.zrobilem licencje w 2006 roku i tak zaczela sie moja przygoda z rajdami i imprezami dla znajomych.
robie treningi jako rally events od paru lat jako fan subaru... i zarobek na...subaraka...i zarobek dla firmy..to chyba normalne dla firmy...
Fux powiem szczerze ze nie rozumiem ani jednego zdania ktore piszesz.( kaczor cie przeczołgał ? )
od 3 lat jezdze w RSMP i ...bawię sie, dlatego robie trningi i zabawy na sniegu w NMNP place tam 3 000 pln skarbowi panstwa za wynajem lotniska oraz ok 800 pln za spychacz ,1000 za gryyl i inne duperele zbiera sie zatem 5000 pln. czy ja wracam na forum aby zarobic ? nie. tak jak napisalem zarabiam na farmacji ok 50 000 miesiecznie wiec zapierdol w minus 10 po sniegu dla forumowiczów jakos nie specjalnie wplywa na moj budget.tyle ze strate dla moich 3 dzieci ktore mnie nie widza non stop...
nie rozumiem czemu tak mnie napierdalasz... zrob impreze i zarob a ja przyjade z radoscia.
a dodatkowo co sie czepasz malego i jego picia co cie to kurwa obchodzi ? myslalem ze kreska na to robi zlewe...jestem na forum subaru od 2006 roku i ciesze sie ze taki waszka czy inny debil vert robi imprezy, a taki debil jak maly kocha subaru i w okół tego zasranego subaru sie udziela i buduje spolecznosc.
widac masz problem jakis z ...nami.wiec moze wejdz na forum mitsumaniakow i tam lepiej cie zrozumieją.
buzka vert
robie treningi jako rally events od paru lat jako fan subaru... i zarobek na...subaraka...i zarobek dla firmy..to chyba normalne dla firmy...
Fux powiem szczerze ze nie rozumiem ani jednego zdania ktore piszesz.( kaczor cie przeczołgał ? )
od 3 lat jezdze w RSMP i ...bawię sie, dlatego robie trningi i zabawy na sniegu w NMNP place tam 3 000 pln skarbowi panstwa za wynajem lotniska oraz ok 800 pln za spychacz ,1000 za gryyl i inne duperele zbiera sie zatem 5000 pln. czy ja wracam na forum aby zarobic ? nie. tak jak napisalem zarabiam na farmacji ok 50 000 miesiecznie wiec zapierdol w minus 10 po sniegu dla forumowiczów jakos nie specjalnie wplywa na moj budget.tyle ze strate dla moich 3 dzieci ktore mnie nie widza non stop...
nie rozumiem czemu tak mnie napierdalasz... zrob impreze i zarob a ja przyjade z radoscia.
a dodatkowo co sie czepasz malego i jego picia co cie to kurwa obchodzi ? myslalem ze kreska na to robi zlewe...jestem na forum subaru od 2006 roku i ciesze sie ze taki waszka czy inny debil vert robi imprezy, a taki debil jak maly kocha subaru i w okół tego zasranego subaru sie udziela i buduje spolecznosc.
widac masz problem jakis z ...nami.wiec moze wejdz na forum mitsumaniakow i tam lepiej cie zrozumieją.
buzka vert
to ja. wasz Rysiek Ochucki
W sumie Vert adwokata nie potrzebuje, ale chciałem tylko powiedzieć, że pojeżdżawki Verta są na prawdę dobrze zorganizowane i IMO 200PLN to niewygórowana cena za upalanie w bezpiecznych warunkach i sam bym na to upalanie pojechał, nawet jakby się okazało, że za te moje dwie stówki Vert się obżera kawiorem
No to teraz Vert liczę na jakąś zniżkę na upalańsko za tę wazelinę

No to teraz Vert liczę na jakąś zniżkę na upalańsko za tę wazelinę