Wrocławskie spociki
Hmmm.... A to go chyba widziałem kiedyś na Antoniego. Jedno mi nie pasowało - brak pokrętła od DCCD na tunelu... Ale świetnie zrobiony, wrażenie ogromne robi :)
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Wrocławskie spociki
Panowie - mniód na me serce lejecie. Dzięki i fajnie, że się Wam podoba. Takie opinie tylko mnie motywują w dązeniu do jakiegoś swapa. Co prawda na tą chwilę jeszcze wszyscy poczekamy
, ale ona na pewno nadejdzie. Póki co zabawa w upodabnianie do oryginału trwa. Mam nawet ori emblematy na błotniki i klapę, ale szkoda mi było zakładać na zimę. Niedługo parę innych perełek wskoczy, a wszystko to niejako w zamian za brak turbo, bo to trochę więcej kosztuje.
Regulator DCCD też trzeba by kupić
- następna pierdoła, że też wcześniej na to nie wpadłem.

Regulator DCCD też trzeba by kupić

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, wstaw sobie na razie samo pokrętło.. kosztuje pewnie grosze, a że nie będzie do czego podpiąć, tego nikt przez szybę nie zauważy 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Własnie dokonuję jego zakupu, będzie fajna zgadywanka 

Jeszcze dystanse zostają. Ale to jest chyba znacznie trudniejsze do rozwiązania niż pokrętło DCCD...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
dystanse ma już założone..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Miałem na myśli usunięcie dystansów, anie założenie. To, że ma założone to wiem, ale jka ma być jeszcze wierniejsza kopia bez swapa to poszerzenie zawieszenia by w tym mocno pomogło... Ale to niestety tylko fajnie brzmi jak się mówi, jak trzeba zrealizować to trochę gorzej wygląda...
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
siewcu, jak masz jakiś patent zamiast dystansów to pisz. Póki co, nikt niczego innego nie wymyślił.

pawlaswrc, patent jest prosty (ale kosztowny
), o którym siewcu wspomniał, czyli przełożenie ori zawieszenia z 22b 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Nawet jeżeli jest drogie to chyba rzadsze niż całe auto. Ja tak myślę o całym dole od GD 2005 - tam jest poszerzony rozstaw kół. No ale zaczynamy to offtopować.... 

pawlaswrc to nie kropka, tu się banuje za pisanie na temat
Ciekawe, jak dół od GD się wpasuje... Ale jesteś pewien, że jest on sporo szerszy? Bo rozstaw śrub jest na pewno większy... Pytanie, jak to spasuje się z Twoją budą... Bo zawiecha od 22B na bank kosztuje majątek.. 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No właśnie nie wiem jak to jest z cyferkami. Rozmawiałem z chłopakami w 4turbo w Katowicach i taki wariant mi polecili, bo jest szerszy rozstaw kół. Ciekaw też jestem czy można podmienić potem same piasty, z 5x114,3 na starsze 5x100, bo niedługo może będę właścicielem chyba najbardziej porządanych felg do Subaru, ale 5x100 i raczej nie mam zamiaru z nich rezygnować.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Znalazłem też na http://www.subaruwrcspares.com specjalne piasty z większymi lożyskami, co by nie zabijać seryjnych, ale kosztują też gruuubo, i nie jestem pewny czy poszerzają rozstaw.

pawlaswrc, no tak to jest.... 5x114 jest dlatego właśnie, żeby była większa piasta.. mniejsza powodowała trochę problemów, zwłaszcza z zapadaniem się hamulca po ostrym skręcaniu... Tak więc wrzucanie zawiechy >2005r i zmiana na 5x100 trochę bezsensowna... Daj lina do tych superhiper fel... ocenimy, czy warto
A poza tym zakładaj wątek w "Moje Subaru", będzie prościej śledzić progress. 

TO tak tematycznie, z Wrocławia - http://moto.allegro.pl/subaru-impreza-s ... 71483.html fajny opis :D ktoś miał dobry pomysł :)
Swoją drogą, ktoś coś wie o tym aucie ?
Swoją drogą, ktoś coś wie o tym aucie ?
jaaaaa...
nie znam fury, ale za to trzeba gościa zbanować:

A cena jakaś kosmicznie niska za taką furę...
nie znam fury, ale za to trzeba gościa zbanować:
Na lusterkach widać ślady po naklejkach. Poprzedni właściciel nakleił jakieś mordki. Pierwsze co zrobiłem to je odkleiłem (wstyd się przyznać ale trochę na odwal to zrobiłem i nie chciało mi się skrobać więc to co widać na lusterkach to nie rysy ani pęknięcia tylko resztki kleju po tych mordkach)

A cena jakaś kosmicznie niska za taką furę...

bo odkleił mordki to nikt kupić nie chce 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- RyszardOchucki
- 0 gwiazdek
- Auto: forek 2,5xt 2004 eur
"mordki"
ze zdjęć wynika, że spot był bardzo mocno "imprezowy"
przydałby Wam się jakiś "kiosk" dla urozmaicenia?

ze zdjęć wynika, że spot był bardzo mocno "imprezowy"
przydałby Wam się jakiś "kiosk" dla urozmaicenia?
"przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić"
dla Rysia miejsce na pewno się znajdzie, bo wszystkie Rysie to fajne chłopy 

Witam. Przepraszam, że zaśmiecam wam wątek ale szukam warsztatu samochodowego który ogarnia Subaru (byle nie ASO:P) a mianowicie chodzi o wymianę uszczelki pod głowicą w GT Mieszkam we Wro od niedawna dlatego nie bardzo wiem do kogo się zwrócić
FUX, nie znasz się... Marek to będzie robił 2 lata
... kuzi69
PW

A byleś tam kiedyś, bo nazwa o niczym nie świadczy..Chloru pisze:FUX, ale to ASO!![]()

Dolce far niente