Konto usunięte, to przecież mój zoptymalizowany algorytm uwzględnia taką opcje.

Arti pisze: Ewentualnie jak ktoś chce na wynos to można sobie pod ladą domówić.
Arti pisze: żebyśmy chaotycznie potem nie szukali rozrywek w pobliskich kopalniach złota
No taki punkt programu to jest punkt żelazny i nie podlega dyskusji.eMTi pisze:Arti pisze: żebyśmy chaotycznie potem nie szukali rozrywek w pobliskich kopalniach złota![]()
![]()
Ja bym był też za jakimś jednym przelotem bojowym furami przez góry, a nie tylko z butaOstatnio w kwietniu superancko to wyszło
Przyjadę ze swoim chlebem pełnoziarnistym.j33mbo pisze: Arti, z cytrynówą ok,
ale mam podobny wniosek do co pieczywa, tylko ze zwrotem przeciwnym
Arti pisze: PS. A właśnie, z tą cytrynówką to ja mam taką propozycje: wiadomo, że imprezujemy razem i pijemy z jednego wiadra. Może by wrócić do niegdysiejszego zwyczaju w postaci takiej, że cytrynówki mistrz bimbrownik robił tyle żeby cała załoga była zadowolona a potem dzieli się koszt na wszystkich pijących uczestników. Ewentualnie jak ktoś chce na wynos to można sobie pod ladą domówić. Trochę to nie fair jak jeden zamówi 1, drugi 5 flaszek a potem i tak wszystko jest wypite, tak jak to zwykle na naszych imprezach bywa.![]()
Równieżsidor pisze:Arti pisze: PS. A właśnie, z tą cytrynówką to ja mam taką propozycje: wiadomo, że imprezujemy razem i pijemy z jednego wiadra. Może by wrócić do niegdysiejszego zwyczaju w postaci takiej, że cytrynówki mistrz bimbrownik robił tyle żeby cała załoga była zadowolona a potem dzieli się koszt na wszystkich pijących uczestników. Ewentualnie jak ktoś chce na wynos to można sobie pod ladą domówić. Trochę to nie fair jak jeden zamówi 1, drugi 5 flaszek a potem i tak wszystko jest wypite, tak jak to zwykle na naszych imprezach bywa.![]()
święte słowa jestem za popieram
eMTi pisze: WiS, taką skodawką to możesz zajechać
barbie pisze: od godz 18 ognisko na łące, tam gdzie rok temu.
Ojtam ojtam. 2 lata temuLouCyphre pisze:barbie pisze: od godz 18 ognisko na łące, tam gdzie rok temu.
To w zeszłym roku było ognisko ?![]()
LouCyphre pisze: będę nieobecny
Sie rozumi. Jak się nie da to trudno, ale jak się coś da, to fajniesidor pisze: Listę pod Ladą proszę traktować jako rezerwową niepewną
Według aktualnej listy z pierwszego postu, na imprezie będzie dwóch eMTich, w tym jeden tak-jakby ze swoim chłopakiembarbie pisze: 21. eMTi
22. kris82
23. eMTi
24. Pati
Krócej i korzystniej dla naszego wizerunku będzie chyba jak się zadeklarują Ci co są zdecydowanie na nie.WiS pisze: A w takim razie, żeby potem nie było jakichś zaskoczeń, proponuję zawczasu rozstrzygnąć, kto wchodzi do puli "wspólna beczka cytrynówki". Czy ci, co się wyraźnie zadeklarują (myśmy się już wyżej zgłosili), czy po prostu wszyscy, z wyjątkiem tych, którzy wyraźnie zadeklarują, że nie?
Też mnie zastanowiło czemu eMTi się zgłosił 2x, ale może sam rozwinie co miał na myśliWiS pisze:Według aktualnej listy z pierwszego postu, na imprezie będzie dwóch eMTich, w tym jeden tak-jakby ze swoim chłopakiembarbie pisze: 21. eMTi
22. kris82
23. eMTi
24. Pati- te Chlejady będą naprawdę historyczne, pierwszy forumowy ślub, pierwszy forumowy coming-out...
WiS pisze:
barbie napisał(a):21. eMTi
22. kris82
23. eMTi
24. Pati
Według aktualnej listy z pierwszego postu, na imprezie będzie dwóch eMTich, w tym jeden tak-jakby ze swoim chłopakiem- te Chlejady będą naprawdę historyczne, pierwszy forumowy ślub, pierwszy forumowy coming-out...
![]()
barbie pisze: ok, lista zaktualizowana