Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
sidorM,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Mam nadzieje że pomoże mi to w znalezieniu sponsora
Bo na tym zawieszeniu i oponach to średnio się po torze jeździ
Ale na następnym WLTA choćby nie wiem co to się melduje 
''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
no w tej ostatniej powodzi i temperaturze to te zimówi nie byłyby takie złe 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Strasznie żałuje że nie pojechałem no ale cóż 
''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ale za miesiąc będzie można jeszcze podejść pogadać? 
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Podejść jak najbardziejeMTi pisze:ale za miesiąc będzie można jeszcze podejść pogadać?
ale po autografTomekSliwa pisze: Podejść jak najbardziej
Cześć Panie i Panowie!
Wiem, że jest właśnie co po WLTA i emocje jeszcze spore, ale chciałem się tak trochę wbić między wódkę, a zakąskę :)
Na kropce organizujemy mały trening na Rakietowej. Termin: 31 maja, godziny popołudniowe (coś koło 14-15).
Może ktoś się chce dołączyć?
Wiem, że jest właśnie co po WLTA i emocje jeszcze spore, ale chciałem się tak trochę wbić między wódkę, a zakąskę :)
Na kropce organizujemy mały trening na Rakietowej. Termin: 31 maja, godziny popołudniowe (coś koło 14-15).
Może ktoś się chce dołączyć?
o, sobota
A jaka obecnie frekwencja i jaki czas planujecie?
Na razie zaskakująco tylko 3 osoby potwierdziły - może dlatego, że wtedy wypada Karkonoski i ktoś od nas ma tam latać :)
Całość pewnie do skutku, jak zbierze się min 5 osób. Dla takiej ilości pewnie wystarczy godzina, jak będzie więcej to jest szansa na 2 godziny.
Całość pewnie do skutku, jak zbierze się min 5 osób. Dla takiej ilości pewnie wystarczy godzina, jak będzie więcej to jest szansa na 2 godziny.
zapytam kilka os. i dam znaćaprzemek pisze:Na razie zaskakująco tylko 3 osoby potwierdziły - może dlatego, że wtedy wypada Karkonoski i ktoś od nas ma tam latać :)
a będzie padał deszcz? bo jeśli tak, to ja się raczej nie piszę, po ostatnim WLTA na widok deszczu dostaję choroby morskiejaprzemek pisze: Termin: 31 maja, godziny popołudniowe (coś koło 14-15).
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
Re:
U mnie elektryk powypinał te "niepotrzebne" z puszki bezpieczników i to chyba najlepsze rozwiązanie.wicher pisze:Ktos wie jak ogarnąć wiązke kabli tzn wyciąc niepotrzebne...sorry że tu ale chyba szybciej zauważycie wołanie
Dzisiaj ruszył wkońcu temat mocowań,wczoraj dogadane szczegóły i robimy zgodnie z załącznikiem J co zresztą należało zrobić od razu a nie wchodzić w jakiekolwiek zaKUPY w AR.
Co do tego pożal się Boże sklepu dzisiaj się tylko utwierdziłem w swoim przekonaniu na temat dzidostwa w/w
Po potrzebne gifty wysłałem brata bo jakoś nie miałem ochoty jechać osobiście i na miejscu okazało się że za wszelkie opóźnienia odpowiada sam właściciel
Na deser okazało się żę korektor siły hamowania który podobno był odłożony dla mnie PAn Krzysio sprzedał komuś innemu bo bardzo potrzebował...
Nie piszę tego żeby w jakikolwiek sposób obrobić AR dupę czy zemścić sie,piszę żeby ostrzec, a myślę że każdy kto przeczyta wnioski sam wyciągnie.
No to teraz coco jumbo i mam nadzieję do zobaczenia na Rally Masters!!
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Testów c.d. Tym razem coś z rynku wtórnego

Wybór padł na Pirelli w średniej mieszance, poniweaż są szersze podobno o ok 10mm od Michałów. Ale żeby nie było że się poddaję po ostatnim treningu, zapodałem Michały wyścigowe, twarde tym razem.
Będzie co testować, ponieważ rajdowe mają mega twarde boki, a wyścigowe coś a'la seryjne, ale za to są szersze i trafią na znacznie szerzej osadzone na osiach felgi, bo tylko lub aż o 5cm.

Wybór padł na Pirelli w średniej mieszance, poniweaż są szersze podobno o ok 10mm od Michałów. Ale żeby nie było że się poddaję po ostatnim treningu, zapodałem Michały wyścigowe, twarde tym razem.
Będzie co testować, ponieważ rajdowe mają mega twarde boki, a wyścigowe coś a'la seryjne, ale za to są szersze i trafią na znacznie szerzej osadzone na osiach felgi, bo tylko lub aż o 5cm.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2014, o 00:37 przez cyqan, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyścigu zbrojeń ciąg dalszy...

EVO IX 375/540
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
no właśnie... coś tu nie halo... 
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Seryjną felgę zrobili tak, żeby pasowała do evo 9, ma 8,5x18 et38. To jest bezsensownie głęboko osadzone. Braidy, na których miałem Yokohame miały już o 14mm szerzej na osi, ale to nadal było mało. Zamienniki będą miały 9x18 et 20.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2014, o 10:41 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.